4000 грн на місяць
  • Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Я не знаю, хто гірше: кофемани чи аудіофіли.
Сліпі тести доводять, що обидві категорії в одному лагері - невзмозі відризнити дорогу каву від зерен з супермаркетів.
Ну тобто різниця є, але де які - сказати не можуть.

Чи розрізнити, як кава була зварена...
Я не кавоман, я на початкової стадії, коли стоїть завдання зварити щось, що не хочеться одразу виплюнути, чи засипати сахаром.

Читали уже про земляка который камни в тюленей покидать любит? Или через фильтр сорос сми до Украины еще не дошло? У нас тут все новости и медиа гудят.
Ты серьезно считаешь, что тут у нас самая насущная проблема это проблема побитых камнями тюленей?

Читали уже про земляка который камни в тюленей покидать любит? Или через фильтр сорос сми до Украины еще не дошло? У нас тут все новости и медиа гудят.
Кстати, вроде пишут что он из Сиэтла, Вашингтон. По-всему выходит что он как-бы твой земляк, а вовсе не наш.

Обіцяв дружині порулити Патролом. Поїхали вчора в пустелю, туди ж де минулих вихідних сам їздив.
Цього разу приспустив шини приблизно по мурзилці - 30 PSI.

Покаталась туди-сюди вкатаною піщаною дорогою, вона також залізла в болото, так що аж на дзеркала піщаної каші накидало - це обовʼязкова частина програми. А зі сторони виглядає як просто рівний пісочок.

Їй сподобалося, але каже що Патрол не відчуває як своє. Kicks більше сподобався.

Так що сьогодні знову на гарячу мийку.

Ще омивайку долив.

Кстати, вроде пишут что он из Сиэтла, Вашингтон. По-всему выходит что он как-бы твой земляк, а вовсе не наш.
Из Кавингтона если быть точным. Я больше про его фразу о том что ему пофиг он штраф заплатит.
Сразу чей-то определённая прослойка населения вспомнилась...

Назад
Зверху Знизу