4000 грн на місяць
  • Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Я соляры купил 200 л по 68 на кошелек.Сейчас по 91.Выгодно
Не знаю як інші, а Укрнафта заблокувала гаманці на самому початку здорожчання, тому затаритися не вийшло.
Зараз вже розблокувала, но спасіба, нахуй не нужно

Не знаю як інші, а Укрнафта заблокувала гаманці на самому початку здорожчання, тому затаритися не вийшло.
Програми лояльності у нас завжди були лолщо.

Вог тоже через позже заблокировал.Но потом разблочил

100 выкатал уже :D Пока норм
Ну ты же каждый день катаешь. А я купил 40 литров на кошеллек (дурака опыть не учит) в Черную пятницу в ноябре. А сегодня только 20 литров с них заправил

Вчера смотрю ролик -парень 37 лет снес 2 пацанов что вылетели со второстепенной на главную ему под колеса
Ну где блин справедливость? По уму с их бы родителей струсить денег на ремонт авто

Ну ты же каждый день катаешь. А я купил 40 литров на кошеллек (дурака опыть не учит) в Черную пятницу в ноябре. А сегодня только 20 литров с них заправил
1300 км в месяц в среднем

Позавчора помив гарячою водою, після багнюки на вихідних.

Заправився двійкою, точніше 91 бензином.

Він тут на копійки дешевше за 95й, але по мурзилці саме ця марка необхідна і достатня.

На більшості АЗС є тільки 95 і 98.

Читали уже про земляка который камни в тюленей покидать любит? Или через фильтр сорос сми до Украины еще не дошло? У нас тут все новости и медиа гудят.
Какой кошмар, ты знаешь я думал хуже преступления чем убийство темнокожего ворюги и наркомана не будет, ты просто перевернул мой мир.

Цікаве відео з'явилось в рекомендаціях:

Щось нагадало відео де вже давно, використовуючи досить логічни аргументи, прогнозують крах долара. Роки йдуть, а доллар все не перетворюється на сміття. Люди, наводячи аргументи, просто не розуміють, як працює світова економіка, та яка роль долара у кредитно фінансовой сфері. Так й в цьому відео - навели окреми факти, пройдя повз всієї картини.
Щодо суті. Зараз неможливо щоб щось виросле саме, як дика яблуня. Сучасні "яблуні" це продукт селекції та та тепличних умов. Зараз хтось стимулює, захищає, додає добрива багато років перед тим, як проект злетить. Той же СпейсХ (як я читав) не зміг би стартувати на пустому місці без підтримки, досвіду, патентів та екосистеми НАСА. Тесла багато років працювала зі збитком, але інвестори вірили, та накачували її міліардами, а держава/штат надавали перференції. Китай централізовано виростив цілі отраслі - електроавто, батареї, сонячні панели і зараз відпускає їх в вільне плавання, бо вже зрозуміло, що в них вже нема серйозних конкурентів. Чи вони впадуть без підтримки? Наврядчи. Максимум пару раз спіткнуться.
Але все це роздуми для інвесторів. Доречи Баффет скинув BYD яку довго тримав, та гарно заробив. Не тому що не вірить, а тому що закладається на війну з Китаєм, та конфіскацію інвестицій інвесторів з "недружніх" країн. Може, звичайно, й побачив бульбашку - він має чуйку. Для споживача ж важливим є факт, що компанія залишиться в будь-якому разі, то з запчастинами та підтримкою проблем не буде, та що Си профінансував йому чималу частку стоїмості авто. Він-він.

Назад
Зверху Знизу