4000 грн на місяць

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Якось давно читав книгу «Чувство лошади» (Horse Sense: The Key to Success Is Finding a Horse to Ride), так там відначаються зв'язки з однокласниками/одногрупниками, як фактор, який пропронує вам можливості заїхати наверх.
Якщо пригадати, то деякі успішні проекти я починав (чи приєднувался) саме з однокласниками та одногрупниками, бо це у людини дуже важлива частина сфери його спілкування. Особливо в молодості.

Ймовірно малося на увазі, що виникають втрати на курсі обміну. Бо якщо ви захочете зняти в Приваті долари, ви просто отримаєте ті самі купюри назад.
Не ті самі. Для того, щоб здати в приват долари, не треба мати валютний рахунок.

Коли в звичайному відділенні були погані купюри, я або обирав більш-менш нормальні, або відмовлявся. Вже декілька років при потребі зняти готівку відвідую преміум відділення, типу для "віп" клієнтів (хоча з мене "віп" такий собі :D), там тільки сині завжди давали.

так там відначаються зв'язки з однокласниками/одногрупниками, як фактор, який пропронує вам можливості заїхати наверх.
Ну или наоборот, с некоторыми одноклассниками можно запросто заехать вниз, на притон, в тюрьму или в могилу.

Можна, наприклад, купити нерухомість і здавати її в оренду. Або купити об'єкт на етапі будівництва і продати його, як тільки квартира буде добудована. Минулого року я вилучив кошти з гривневих ОВДП, щоб купити авто. Якби не повернення ПДВ, розрахунок був би мінус 3000 доларів замість плюс 3000 доларів прибутку. Цифри з потолка, але показують, що авто це об'єкт споживання, як ковбаса, тому в фінансовом плані завжди йде в мінус, якщо ти не таксист.
Ну сдавать недвижимость в аренду - тот ещё головняк если честно.
Поэтому хз что и куда можно инвестировать чтобы потом не стоять в очереди с плакатами
Верните наши деньги

Ну или наоборот, с некоторыми одноклассниками можно запросто заехать вниз, на притон, в тюрьму или в могилу.
Ну в принципе наверное, даже если они однокласники по Бойко или университетскому лицею.

Хотя, с другой стороны, вот если наверное ФМЛ, то должно быть получше.

Назад
Зверху Знизу