4000 грн на місяць

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Можна, наприклад, купити нерухомість і здавати її в оренду. Або купити об'єкт на етапі будівництва і продати його, як тільки квартира буде добудована. Минулого року я вилучив кошти з гривневих ОВДП
Гривневи ОВДП в краіні с дефолтом це бізнес не для всіх :)

Китайці намагаються виходити на німецький ринок, то ж у ютуберів, котрих я дивлюсь щодо електромобілізму, з'являється все більше тестів китайських електричок.
"У кожного свої недоліки" (зі старого фільму "В джазі тільки дівчата"). Треба зауважити, що ці оглядачі часто шукають щось для хайпу, та заангажовані, бо кожен любить своє, та хає чуже, як в тому європейському тесті на лося Атто 3 в який взяли початкову комплектацію на високопрофільной гуми, тоді як китайці зробили тест на низкопрофільній.
А тим часом натрапив на новину що китайці подвоїли продаж на європейському ринку і зараз тримають майже 10%.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

"Озвучена цифра на 97% перевищує показник березня минулого року, тоді як частка брендів із Китаю на європейському ринку досягла 9,4%."

Гривневи ОВДП в краіні с дефолтом це бізнес не для всіх :)
Відсотки космічні, податки нульові, Європа не дасть гривні впасти в прірву - "заграниця нам поможе", то останні роки це сама вдала інвестиція. Але так, інвестиції завжди супроводжуються ризиком. Щоб зберегти кошти треба йти, щоб заробити біжати, а якщо стояти, то інфляція з часом обнулить накопичення.

Придбав собі вуглекислотний вогнегасник ВВК-2 в авто. Істінно православний: 2 кг суміші, сертифікат, всє дєла... Чималий, важкий, але вже хєр хто доїбецця, навіть за кордоном 😎
1230 грн
Значно дорожчий за порошковий, займає більше місця. Єдина перевага, якщо тушити житлове приміщення, то порошок простіше пофарбувати, ніж відмити. Я б забрав його для дома, а в авто купив би звичайний за 500 гривень.

Відсотки космічні, податки нульові, Європа не дасть гривні впасти в прірву - "заграниця нам поможе", то останні роки це сама вдала інвестиція. Але так, інвестиції завжди супроводжуються ризиком. Щоб зберегти кошти треба йти, щоб заробити біжати, а якщо стояти, то інфляція з часом обнулить накопичення.
Ну так, але по-перше там прирва не потрібна щоб плюс став мінусом. А по друге воно звичайно добре що Орбан не переміг, інакше ми-б подивились що Європа дасть і чого не дасть. І не факт що це всім-би сподобалось.

Треба зауважити, що ці оглядачі часто шукають щось для хайпу, та заангажовані, бо кожен любить своє, та хає чуже
Шукати хайп в тому, що навігація показує 238м до поворту замість 250м до повороту? Ні, це він просто проговорив як факт.
Як і все інше, що я навів.

Я просто не розумію логіку подібних рішень.

Шукати хайп в тому, що навігація показує 238м до поворту замість 250м до повороту? Ні, це він просто проговорив як факт.
Як і все інше, що я навів.

Я просто не розумію логіку подібних рішень.
Я про таку модель чи марку не чув, то нічого сказати не можу. Сьогодні на tagesschau24 був сюжет про Пекиньский автосалон, керівник Фольксвагена розповідав про нижчі витрати в Китаї, показували як китайські інженери розробляють керуючу систему китайського Фольксвагена, візепрезидентку BYD яка розповідала, що кількість предзамовлень виросла в Німеччині вдвічі. Доречи був й Леопард, який в кріптокамері при -34 задяджався за 12 хвилин.

1777059772842.webp

Субару, кажуть, повертається до раллі? Я й не знав що вони покидали.

Я не в курсе как сейчас, но когда-то брали все те банкоматы, которые с функцией зачисления налички. Только раньше можно было и на гривневую карту по курсу зачислять, а во время войны вроде как только на долларовую привата.

Плюс, там потом будет комиссия за снятие. Если сумма приличная, то можно открыть валютный депо в приложении привата, пополнить через кассу или терминал и потом снять без %.

Эта тема более актуальна если купюры с дефектами, если без целые, то проще в отделение банка обратиться.
У меня обменка отказалась брать около 3000 долларов.
Через приват 24 открыл долларовый счет и скинул туда эти баксы.
За снятие по моему 4%.А обменки берут 10%.Охуели суки

Назад
Зверху Знизу