4000 грн на місяць

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
дивний, як на мене, вибір. класи пожеж B і (E).. При тому що 80% автомобіля під час пожежі це саме A. Порошковий універсальний підходить для тушіння ABCЕ.
Ну, в класах пожеж я не розбираюся.
Обрав вуглекислотний, щоб, у разі чого, від порошка зайвої шкоди не було, ну і 2 кг речовини, як того вимагають норми ПДР.

А в BYD та іньших китайців надо сімку совати?
схоже, що треба і послуги вже пропонують
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Підшивка SIM-карти — це активація мобільного зв’язку в електромобілі для коректної роботи онлайн-функцій, навігації, оновлень та хмарних сервісів. Ми встановлюємо та налаштовуємо SIM-карти для BYD, Zeekr та інших авто, забезпечуючи стабільний інтернет і повну функціональність систем.

Так, але також

Обрав вуглекислотний, щоб, у разі чого, від порошка зайвої шкоди не було, ну і 2 кг речовини, як того вимагають норми ПДР.
ну власне від порошка "зайва шкода" хіба шо в салоні могла би бути, правильно розумію тебе? ну от прикол в тому що вуглекислотник салон і не загасить в разі чого. а порошок так.

p.s. сподіваюсь тобі ці знання не знадобляться ніколи ;)

схоже, що треба і послуги вже пропонують
Цікаво. Моя типа тойота без сім-карти вміє в інтернет і мобільний застосунок.

Ну тобто в теоріі і в Европі-Амеріке-Азіє вміє. В нашей краіні вони цю функцію вони позорно зажали.

Ну тобто в теоріі і в Европі-Амеріке-Азіє вміє. В нашей краіні вони цю функцію вони позорно зажали.
а як саме вона то робить, там вбудована сімка/модем яка працює з певними операторами? і це платна послуга чи купив машину з цією функцією і все?

а як саме вона то робить, там вбудована сімка/модем яка працює з певними операторами? і це платна послуга чи купив машину з цією функцією і все?
Я хз как воно технічно працює. Але там норм застосунок - клімат, статус всяких систем, лок-анлок, геолокація, тріп-планінг. Раніше прогрівати можно було, але законодавно це зараз заборонили.

Про гроші теж не знаю, тойота-то лохі, і у мене застосунку немає тому я в Украіні. Але в Інтернеті пишут що там підписка, але як правило 3-5 років безкоштовно, потім за гроші. Але ніяких сімок, операторів, або мобільних налаштувань в автомобільному інфотейменті немає.

Можливо у когось є сучасні ВАГи, або іньші японці, зараз здається мобільні застосунки у всіх є, можливо вони скажуть як у них?

запитав у чата жпт, каже що так і є, там фактично вбудована вже налаштована сімка, змінювати нічного не треба і не вийде, тойота все порішала з певними операторами в США та Європі. ну фактично те що пропонують китайці, але користувачу нічого робити не треба.

eSIM наверное ж. Если оно соединяет в сотовую сеть, то должны быть все атрибуты индентификации абонента-id подписчика итд.

Таке ні одна оптова обмінка не бере, хіба що з дисконтом 10%. Лайфхак, як їх позбутися з найменшими втратами, якщо в гарному стані - внести собі на картку через термінали Привата. Оптові обмінки світять курс на білий долар в ідеальному (ідеальному-ідеальному) стані. Курс синього треба запитувати окремо, зазвичай на 10 коп вище. До євро обмінкиер менш вимогливі.
Коли поступово ера домінування долара добігає кінця, з ним стає все складніше.
Понял
Спасибо
А где есть банкоматы Привата что берут доллары США?

Я хз как воно технічно працює. Але там норм застосунок - клімат, статус всяких систем, лок-анлок, геолокація, тріп-планінг. Раніше прогрівати можно було, але законодавно це зараз заборонили.

Про гроші теж не знаю, тойота-то лохі, і у мене застосунку немає тому я в Украіні. Але в Інтернеті пишут що там підписка, але як правило 3-5 років безкоштовно, потім за гроші. Але ніяких сімок, операторів, або мобільних налаштувань в автомобільному інфотейменті немає.

Можливо у когось є сучасні ВАГи, або іньші японці, зараз здається мобільні застосунки у всіх є, можливо вони скажуть як у них?
У тебе в авто модем та esim. Платити додатково не треба, тому що автовиробник вже оплатив інтернет на пару років наперед.

Понял
Спасибо
А где есть банкоматы Привата что берут доллары США?
Я не в курсе как сейчас, но когда-то брали все те банкоматы, которые с функцией зачисления налички. Только раньше можно было и на гривневую карту по курсу зачислять, а во время войны вроде как только на долларовую привата.

Плюс, там потом будет комиссия за снятие. Если сумма приличная, то можно открыть валютный депо в приложении привата, пополнить через кассу или терминал и потом снять без %.

Эта тема более актуальна если купюры с дефектами, если без целые, то проще в отделение банка обратиться.

ну шо туд у вас не получается?

... бля. :курю:
IMG_3294.webp

Похож на Бирюкова Юрия Сергеевича.

А що таке інвестувати в актів, до речі?
Можна, наприклад, купити нерухомість і здавати її в оренду. Або купити об'єкт на етапі будівництва і продати його, як тільки квартира буде добудована. Минулого року я вилучив кошти з гривневих ОВДП, щоб купити авто. Якби не повернення ПДВ, розрахунок був би мінус 3000 доларів замість плюс 3000 доларів прибутку. Цифри з потолка, але показують, що авто це об'єкт споживання, як ковбаса, тому в фінансовом плані завжди йде в мінус, якщо ти не таксист.

Назад
Зверху Знизу