4000 грн на місяць

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Я проїздив на авто 15 років і досі ним володію. Тоді міг би легко купити вдвічі дорожче, але думав, що за 5–10 років пануватимуть електромобілі, тому купив в салоні середнье практичне авто, в якому було все що потрібно - за ці 15 років мої потреби не змінилися, то їздив би й далі якби з 2026 року не повертали ПДВ на електрички.

Бачу смайлікі "я в шоці", то доповню. Навіщо міняти авто, якщо воно виконує свою функцію? Їзде та їзде, не ламається, багато грошей не бере, надмірної уваги чи задрісті не привертає. Навіщо витрачати гроші (вкладатись в пасів, який сам по собі дешевшає), коли їх можна кудись інвестувати (в актив), а прибуток витратити на себе, помандрувати, чи на щось інше, та отримати задоволення більше ніж від нового авто? До того мати недороге авто дозволяє менше нервувати, не так боляче якщо щось трапилось - пішов купив інше.

В неділю нарешті помив, включно з днищем. Блищить, виглядає як зовсім інша машина.

Розпакував навушники. 10 місяців лежали запаковані, відкрив, виявились браковані, написав в підтримку та отримав заміну по гарантії.

Почав носити нові окуляри, які зробив більше року назад :D

коли їх можна кудись інвестувати (в актив), а прибуток витратити на себе, помандрувати, чи на щось інше, та отримати задоволення більше ніж від нового авто?
А що таке інвестувати в актів, до речі?

ну шо туд у вас не получается?

... бля. :курю:
IMG_3294.webp

Зʼїздив отримав клапан парів бензобака. Ось такий він простий.
Даже в Тойоте он лектрический. А это какойто клапан, обратный. В аквариуме сложнее...

пс. Накупил автомобильную зарядку для теляфонов, и павербанк. Всё умеет в зарядке дать\всосать 65W. Короче, сделал из автомобиля генератор.

Китайці намагаються виходити на німецький ринок, то ж у ютуберів, котрих я дивлюсь щодо електромобілізму, з'являється все більше тестів китайських електричок.
От зараз дивлюсь тест економічності Xpeng G6.
Типу прямий конкурент Теслі Модел У.

Але ж ніякий він не конкурент. Так, заряджається швидко. Але ж швидкість заряджання з'їдається значно більшими витратами електроенергії (27кВтг\100км на швидкості 130км\г).
Клімат працює так собі (типу йому довелось виставити +26С щоби отримати такий само результат, як в інших на +22С + дуже сильно дує навіть на мінімальних налаштуваннях). Активний круїз-контроль перш ніж гальмувати перед машиною зпереду, спочатку прискорюється на кілька км\г і тільки потім гальмує.
Навігація показує дистанцію до поворота не як всі, типу "700м - 600м - 500м - ... 50м", а якимись дивними значеннями типу "222м - 139м". От нахіба?
Показання БК скидаються при кожному запиранні-відпиранні машини. Типу пішов посцяти, а у тебе БК зкинутий. От нахіба?

На інших тестах бачив багато інших прикладів: поганого матричного автосвітла (зікр 7х, навіть наводив відео колись), коли вручну треба підтверджувати зміни обмеження швидкості (типу камера розпізнала нове обмеження, але ж треба самому підтвердити), чи помічники працюють лише до швидкості 130-150км\г. І багато чого іншого.

Але так, "дорого-багато".

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу