4000 грн на місяць

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Мне недавно в Харькове их в обменке предлагали даже взять
Интересно, то есть ходят до сих пор. А грозились же их вывести в рамках борьбы с черным налом. Потому что очень удобные для преступников - в компактном чемоданчике 5 миллионов. Доллары так не потаскаешь)

• Це лайк!
Реакції: ua21
Зʼїздив отримав клапан парів бензобака. Ось такий він простий.

Вкладення

• IMG_0642.webp
    IMG_0642.webp
    606.4 КБ · Перегляди: 10
Ніяк не можу попасти на улюблену мийку після дощів. То поїду, а там черга на 6 годин, сьогодні подзвонив спочатку - сказали що на 4 години черга.

Хотів відсвяткувати рік володіння автомобілем, але навіть помити не виходить. Аби-де мити не маю бажання.

Поліз я міняти салонний фільтр, а його нема, і місця під нього нема.

Щодо Y61 в Nissan ніяк не могли визначитися, чи треба салонний фільтр чи не треба, тож в різних країнах в різні роки випуску він то є то нема.

Бачив багато на ютубі від австралійських власників, що просто прорізають це віконечко канцелярським ножем, і вставляють фільтр. Але я не впевнений що всередині все буде правильно. Я їбав такий «тюнинг».

Погнав в дилерство, здав фільтр назад.

Вкладення

• IMG_0654.webp
    IMG_0654.webp
    495.8 КБ · Перегляди: 8
Поліз я міняти салонний фільтр, а його нема, і місця під нього нема.

Щодо Y61 в Nissan ніяк не могли визначитися, чи треба салонний фільтр чи не треба, тож в різних країнах в різні роки випуску він то є то нема.

Бачив багато на ютубі від австралійських власників, що просто прорізають це віконечко канцелярським ножем, і вставляють фільтр. Але я не впевнений що всередині все буде правильно. Я їбав такий «тюнинг».

Погнав в дилерство, здав фільтр назад.
А як без фільтра в пісчаному кліматі їздити?
П.С. Може замовити версію того боксу з фільтром? Чи лінь розбирати все?

А як без фільтра в пісчаному кліматі їздити?
П.С. Може замовити версію того боксу з фільтром? Чи лінь розбирати все?
Якась дивна закономірність. В чистій Європі вони йшли з фільтром, а в запиленій Австралії - без. В піщаній аравійській пустелі - також без фільтра.

Може воно листям забивається гірше ніж піском? )

Ніяк не можу попасти на улюблену мийку після дощів. То поїду, а там черга на 6 годин, сьогодні подзвонив спочатку - сказали що на 4 години черга.
У нас схожа ситуація на безконтактному ОВІСі на клочках. Зато на Жуках - жодной машини, мийся на здоров'є :)

При тому, що дощ пиздує вже не перший день, і прекрасно вимиває авто :D

Це сферичний кінь в вакумі. Яка гума, бо китйської багато, яке авто, який стиль водіння. Незрозуміло навіть про що говориться, про зимову, літню, всесезонку.
розшфровую - Ланос\літо\за містом-70%, місто-30%\ще трошки в попі грає (:yahoo:) - я в душі ще молодий

розшфровую - Ланос\літо\за містом-70%, місто-30%\ще трошки в попі грає (:yahoo:) - я в душі ще молодий
Тоді китайська категорично ні.
Розшифрую - Ланос це бюджетна модель з 90, то там нема навіть ESP.
"літо\за містом-70%, місто-30%\ще трошки в попі грає" - їзда за містом на великих швидкостях з обгонами це самий небезпечний режим експлуатації авто, хоча може здаватись "що може трапитись, їду й їду, світлофорів, перехресть не має", а справді часу на прийняття рішень обмаль, маневри потребують вміння, авто/гума працює на межі, наслідки помилки набагато тяжчі, ніж у місті.

Останнє редагування:
Якась дивна закономірність. В чистій Європі вони йшли з фільтром, а в запиленій Австралії - без. В піщаній аравійській пустелі - також без фільтра.

Може воно листям забивається гірше ніж піском? )
Економят вам гроші. В пустині той фільтр кожного дня мінять доведецця.

Оновився купою всього, передні аморти, сальники колінчастого та вала коробки, рейки, трубку гідропідсилювача відреставрували, хрестовиною переднього кардана, дроти високовильтні, свічки, комплект зчеплення, трубки гальмівні, ну і мастила в двигуні та коробці, коротше вийшло таке змістовне, велике ТО. Коли забирав машину по дорозі колесо почало спускати, в гаражі почув як шипить то наступного ранку поїхав на шиномонтажку, добре що накачав і вистачило доїхати, от і компресор протестував, сказали що якийсь старий поріз був і там наскрізь дірка малесенька зʼявилась, оновився ще й латкою.

Обновился аккумулятором и корпусом для родного ключа и нарезанным жалом для китайского.
Ну и сравнил сигналы, китайчатина - такое, только для экстренных вариантов типа утери родного

1776676339215.webp

Я 9.5 рочків проїздив на попередній.
мабуть я у тебе вИграю, за 2 місяці буде 9. Щоб купити наступну треба продати теперішню. Хоч і небагато, але ті 3-4 тищі євро зіграють якусь роль у виборі чергового авто.
Як відомо, попит на дизеля знизився не тільки з тою зоною чистого транспорту а і з паливною ситуацією. А ще я не уявляю себе без автомобіля навіть на тиждень, тому боюсь продати і одразу не купити.
значить буду їздити поки безпроблемно експлуатується і не минуть ті 2.5 роки, після яких настане заборона експлуатації авто на краківщині, звичайно, якщо ще не станеться якогось форсмажора.

У мене також рекорд: я з початку 22-го на своєму авто їзжу. Зазвичай авто міняв приблизно раз на 2 роки.

Назад
Зверху Знизу