4000 грн на місяць

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Зі свого авто одразу зняв досить непогану китайську гуму та продав за копійки. Поставив брендову. То, якщо потрібні недорогі китайські шини, можно звернути увагу на зняті з електроавто нові чи легкі бу. Люди активно зараз продають по ціні від 6 до 9 тис за комплект. Якщо пробіг 4 тис, то і за 4 тис комплект можна знайти.

у мене всесезонка така mirage mr-ht172, до війни їздин на ній від ранньої весни до початку зими, зимою на шипах
Ось з цим треба обережно, бо всесезонка, насправді, це легка зимова гума. Якщо подивитись тести, то можна побачити, що її роблять з упором на сніг, кригу, дощ. Літом по сухому асфальту вона сильно програє літній. Розрахунок на те, що халепа скоріш трапиться зимою, а літом будь-яка буде їздити.
Якщо брендова всесезонка, то по тестах влітку вона веде себе приблизно як погана китайська літня, зимою як середня китайська зимова. Як себе веде китайська всесезонка трудно передбачити, бо ніхто її не бере на серьозні тести.

китайські версії побудовані на своєї 800 В архітектурі.
Це він галюцинує. Там старий та слабший мотор, попередньої генерації, як на базових європейських версіях айді4. 400В.

Або мова за найновіший Юнікс 08. Той так, китаєць на 800В.

Згідно вікіпедії той, про який я говорю, зветься зараз Юнікс 06. Раніше він був просто Юнікс.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Volkswagen ID. UNYX 06, спортивний кросовер-SUV, спочатку без номера в найменуванні (є ребеджинговою версією Cupra Tavascan) (з 2024 року)

Останнє редагування:
Не хотів продовжувати розмову про китайські електромобілі, яка всім набридла, але ж не втримався. Китайці випереджають технологічно інших виробників електромобілей, то не китайці копіюють європейських виробників, а Фольксваген Юнікс, чи Хонда енс, розроблені китайськими інженерами на китайській елементній базі, та вироблені на спільних підприємствах з Dongfeng, JAC, XPeng. Від Брендів там тільки фінанси, вимоги та шильдік, тому що Бренди зі своїми технологіями та моделями вчистую програють на конкурентному китайському ринку.
Висновок: Це не класичні «японці» чи «німці». Це автомобілі китайського походження, створені під брендами Honda та VW для конкуренції з локальними гігантами на кшталт BYD чи Zeekr.
Тесла продовжує випускати свої моделі, нехай і з батареями BYD, тому її продажі там стрімко падають.
Свої модулі керування BLDS, на igbt Infineon? Це прям мега досягнення, якщо що я 2 роки тому схожий модуль зробив :-)

Ось з цим треба обережно, бо всесезонка, насправді, це легка зимова гума. Якщо подивитись тести, то можна побачити, що її роблять з упором на сніг, кригу, дощ. Літом по сухому асфальту вона сильно програє літній. Розрахунок на те, що халепа скоріш трапиться зимою, а літом будь-яка буде їздити.
Якщо брендова всесезонка, то по тестах влітку вона веде себе приблизно як погана китайська літня, зимою як середня китайська зимова. Як себе веде китайська всесезонка трудно передбачити, бо ніхто її не бере на серьозні тести.
у мене по заводу стояла всесезонка cooper, китайська, як і вся машина, на ній проїздив близько 100 тисяч, зима на шипах, решта на ній і все ок. після того як зносилась купив mirage, про нього писав вище, ну але в моєму випадку про якісь екстремальні режими мова не йде, машина рамна, манера в мене пенсіонерська, так що кому як, а меня цілковито підходить.

Это ж оно под другим названием? 79 тут и не пахнет.
Пригадав цю розмову після обговорення шин. Не давало мені спокою, хто що нахімичив з ціми тестами. Уважно передивився. Виявилось, що всі. Європейці Юаня взяли в мінімальної комплектації з високопрофільною китайською гумою, Сонг йшов тільки з одним розміром, то там сток, Купра сток низкопрофільна, китайці на тест Юаня поставили низкопрофільну, нестандартного профілю, і, скоріш за все більш якісну, ніж стокова.

Може хтось знає яка ситуація на сьогодні на вторичному ринку, з урахуванням того, що зараз є три курса долара (синій, білий новий, білий старий чи з незначними дефектами), ціну в яких доларах сталять продавці на авторіа?
Який розрахунок зараз в пріоритеті - білий, синій долар, евро, гривня нал, гривня безнал.
Хз, но слышал что белый доллар 96 год берут неохотно

Как по мне то всесехонка это худший выбор. Летом гудит а зимой скользит

Пригадав цю розмову після обговорення шин. Не давало мені спокою, хто що нахімичив з ціми тестами. Уважно передивився. Виявилось, що всі. Європейці Юаня взяли в мінімальної комплектації з високопрофільною китайською гумою, Сонг йшов тільки з одним розміром, то там сток, Купра сток низкопрофільна, китайці на тест Юаня поставили низкопрофільну, нестандартного профілю, і, скоріш за все більш якісну, ніж стокова.
Все равно к ктьайским машинам отношусь с недоверием. Одно дело по бедности 20-*35 тыс. но когда сватают за 50+ то надо очень хорошо подумать .ИМХО

У меня на фокусе резина ниже по профилю чем на купре. А купра лосиный тест все равно проходит лучше. :D

Хз, но слышал что белый доллар 96 год берут неохотно
Таке ні одна оптова обмінка не бере, хіба що з дисконтом 10%. Лайфхак, як їх позбутися з найменшими втратами, якщо в гарному стані - внести собі на картку через термінали Привата. Оптові обмінки світять курс на білий долар в ідеальному (ідеальному-ідеальному) стані. Курс синього треба запитувати окремо, зазвичай на 10 коп вище. До євро обмінки менш вимогливі.
Коли поступово ера домінування долара добігає кінця, з ним стає все складніше.

Таке ні одна оптова обмінка не бере, хіба що з дисконтом 10%. Лайфхак, як їх позбутися з найменшими втратами, якщо в гарному стані - внести собі на картку через термінали Привата. Оптові обмінки світять курс на білий долар в ідеальному (ідеальному-ідеальному) стані. Курс синього треба запитувати окремо, зазвичай на 10 коп вище. До євро обмінки менш вимогливі.
Коли поступово ера домінування долара добігає кінця, з ним стає все складніше.
А ти спробуй здати евро 96 року :D

Таке ні одна оптова обмінка не бере, хіба що з дисконтом 10%.
Это достаточно старый и странный фетиш украинских обменок и банков что доллары должны быть в состоянии близком к идеальному. Нигде больше в мире я такого не встречал, разве что купюры уж совсем негодные. Доллары 96 года в Украине принимали со скрипом еще лет 10 назад.
А ти спробуй здати евро 96 року :D
Хорошая шутка :D
А что далеко ходить, попробуйте сдать гривны 96 года.

В Україні повно євро "першої генерації".
В ЄС вже таких не пам'ютають.
Тільки українці приїздять із такими і продавці інколи не хочуть такі навіть приймати, бо не бачили таких в очі, коли вони молодші за 40 рочків...
На власні очі таке бачив, коли до нас на різдвяні свята подруга приїздила.

Останнє редагування:
В Україні повно євро "першої генерації".
В ЄС вже таких не пам'ютають.
Тільки українці приїздять із такими і продавці інколи не хочуть такі навіть приймати, бо не бачили таких в очі, коли вони молодші за 40 рочків...
На власне очі таке бачив, коли до нас на різдвяні свята подруга приїздила.
Так может они и не обязаны их принимать? Как пятисотки, вывели из оборота и только в банк сдавать. Хотя может их уже и в банк не примут, я не в курсе.

Так может они и не обязаны их принимать? Как пятисотки, вывели из оборота и только в банк сдавать. Хотя может их уже и в банк не примут, я не в курсе.
Автомати в транспорті чи на парковках приймають без проблем.

1776452452259.webp

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу