є бачек краще! ))у нас у звязку з подорощенням прийняли рішення понизити ПДВ з 23 до 8% на паливо.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
є бачек краще! ))у нас у звязку з подорощенням прийняли рішення понизити ПДВ з 23 до 8% на паливо.
В Подстдами тоже готовиться или пока еще нет?Протиратели штанов в Абу-Даби, готовьтесь
о, я дочекався )) я ще з середини лютого півбака мав (форд гібрид)у нас у звязку з подорощенням прийняли рішення понизити ПДВ з 23 до 8% на паливо.
Прикольно. А у нас рассказывают, что так из-за Европы нельзя) Только кэшбэк.у нас у звязку з подорощенням прийняли рішення понизити ПДВ з 23 до 8% на паливо.
Почитал в характеристиках внешние габариты. Может то американцам мало, очень даже приличные по европейским меркам. И на вид красивоеКолега придбав Альфу Тонале, в оглядах казали що мало місця всередині, я посидів, подивився - достатньо просторий, гарний автомобіль. блтят гарно пахне нове авто...
Как в эксплуатации то уже время покажет. Только смущает клиренс в 15 см у кроссовера.
в Потсдаме Валерон Дизелеуважающий вполне себе делом занимается, а не пилит нефтебаксыВ Подстдами тоже готовиться или пока еще нет?
Мое увожение, профессионально лизнул.в Потсдаме Валерон Дизелеуважающий вполне себе делом занимается, а не пилит нефтебаксы
Навіщо ти йому відповідаєш? Якщо в нього на мене фіксація, най із собі подібними мене обговорює з-під ігнору.в Потсдаме Валерон Дизелеуважающий вполне себе делом занимается, а не пилит нефтебаксы

Хорошо хоть расход упал после зимыУходит 2 бака дизеля за месяц. Сейчас из-за ежедневного подорожания, стараюсь заезжать на азс как только освобождается место под +-15 л.
Анонсували цю акцію, ніби, на період Вєлканоцних свят, щоб католики поїздили собі по цвинтарях дешевше. Як довго буде - хз.Прикольно. А у нас рассказывают, что так из-за Европы нельзя) Только кэшбэк.
маркетологи від бога, "заправляйся зі знижкою, доїдь до цвинтара без зайвих витрат"Анонсували цю акцію, ніби, на період Вєлканоцних свят, щоб католики поїздили собі по цвинтарях дешевше. Як довго буде - хз.
У мене в місяць іде близько 60 літрів, майже бак, теж не так аж сильно відчувається здороження. Але прямо зараз - це приємний бонус перед дальньою поїздкою