3000 грн на місяць

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Тому у них є моделі, в яких їм не доводиться вдавати з себе щось сучасне.
Ну
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
. Мы-ж европа, а не бедуины какие-то :D

А когда она в соседнюю машину заедет или человека заденет, кто ответственность несет?
В Китаї виробник зобов'язується компенсувати всі збитки, якщо водій не порушив правила використання системи. Коли парковка з водієм в салоні, то водій відповідальний за все, та вона доступна всім по дефолту. Якщо без водія, тоді тільки при наявності Майстер акаунта, який прив'язано до авто, та в якому водій здав екзамени, та знає обмеження системи. Наприклад перепад висот типа пірса.
В нас, звичайно, все на свій ризик, але можу сказати, що система настільки обережна та пуглива, що вона скоріш вимкнеться та скаже "не змогла", ніж щось зробить не те.

Ну
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
. Мы-ж европа, а не бедуины какие-то :D
Тут в салонах їх також не видно, правда це тому, що бедуїни їх розхватують ще до того як привезуть.

В Китаї виробник зобов'язується компенсувати всі збитки, якщо водій не порушив правила використання системи. Коли парковка з водієм в салоні, то водій відповідальний за все, та вона доступна всім по дефолту. Якщо без водія, тоді тільки при наявності Майстер акаунта, який прив'язано до авто, та в якому водій здав екзамени, та знає обмеження системи. Наприклад перепад висот типа пірса.
В нас, звичайно, все на свій ризик, але можу сказати, що система настільки обережна та пуглива, що вона скоріш вимкнеться та скаже "не змогла", ніж щось зробить не те.
Так ты еще и вместо электроганэзонокосилки за китайцев топишь :D lol

Так ты еще и вместо электроганэзонокосилки за китайцев топишь :D lol
"Топлю" не те слово, краще сказати ділюсь досвідом. Щодо вибору авто, це суто індивідуально. В кожного свої потреби та думки.
Але цікаво, щоб ти купив у 25-ому, якщо б требо було практичне авто в родину на кожен день? Практичне авто за визначенням не може бути дорогим, то прайс не беремо до уваги. Єдине побажання, щоб авто було нове, щоб не втрачати час та нерви на СТО. Може є варіанти які я упустив, та зробив невірний вибір?

Оголосили ціни на бензин на квітень. 95й здорожчав на 33%. Я думав, буде ще більше.
Ті хто їздить на роботу з Дубаю, звісно, більш нервують.

Єдине побажання, щоб авто було нове, щоб не втрачати час та нерви на СТО. Може є варіанти які я упустив, та зробив невірний вибір?
Добре що китайці нарешті доеволюціонували до такого стану.

Добре що китайці нарешті доеволюціонували до такого стану.
Ну с 25-го года еще рановато делать выводы, получилось ли у них доэволюционировать до такого состояния. Чтоб не тратить время и нервы и на СТО.

Погано що це китайці.
А ти Мазду, до речі, сучасну бачив?

Здається то, у них не яйця були щоб колодці с приборкой в машини ставіть, то вони просто не знали як айпади до неі притулити...

1774956213512.webp

1774956530644.webp

"Топлю" не те слово, краще сказати ділюсь досвідом. Щодо вибору авто, це суто індивідуально. В кожного свої потреби та думки.
Але цікаво, щоб ти купив у 25-ому, якщо б требо було практичне авто в родину на кожен день? Практичне авто за визначенням не може бути дорогим, то прайс не беремо до уваги. Єдине побажання, щоб авто було нове, щоб не втрачати час та нерви на СТО. Може є варіанти які я упустив, та зробив невірний вибір?
Субурбан, ну или Сильверадо .

Субурбан, ну или Сильверадо .
Досить дивний вибір як для практичного сімейного авто. Чому ви рекомендували саме ці моделі, при тому, що в Україні нема нових чи з невеликим пробігом?

Досить дивний вибір як для практичного сімейного авто. Чому ви рекомендували саме ці моделі, при тому, що в Україні нема нових чи з невеликим пробігом?
Это самое что ни есть практичное семейное авто.
Полный привод, с блокировками, комфортная, достаточно места, для того что бы собраться на кемпинг, можно тянуть лодку или RV. Если надо чего, можно скупиться в хом дипо, в конце концов, в костко можно одновременно покупать бумажные полотенца и туалетную бумагу!

Черга на заправку перед подорожчанням.
IMG_9896.webp

Это самое что ни есть практичное семейное авто.
Полный привод, с блокировками, комфортная, достаточно места, для того что бы собраться на кемпинг, можно тянуть лодку или RV. Если надо чего, можно скупиться в хом дипо, в конце концов, в костко можно одновременно покупать бумажные полотенца и туалетную бумагу!
Говорят уже по 4 бакса за галлон, а в некоторых местах уже и 6. Врут поди?

Назад
Зверху Знизу