Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
IMG_7372.webp

Стояв в торговому центрі в коридорі Мерседес. Замацаний глянцевий пластик - це зараз обов’язково. Дуже люкс.

Советуйте проги, телеги, что угодно. Надо видеть срань взрывоопасную которая летит.

Вчера даже Флюгер заткнулся. Может зарэбили мой галакси s22

пс. Вчера, позавчера этож летело ****уться можно. Уже мысля перевезти свою зенитку 12 калибра.

Как там наши ближневлсточные коллеги? Надеюсь все ок.

Возвращаясь к легаси медиа:
Товарищи, которые говорили что это все городские легенды и теории заговора.
Как вам освещение нынешней операции?

Товарищи, которые говорили что это все городские легенды и теории заговора.
Жириновский столько наВанговал, что на все случаи хватит, так товарищи вычитали в методичке

Как там наши ближневлсточные коллеги? Надеюсь все ок.
В принципі, ОК. Слухаємо як ППО працює.

Очково трохи було в січні 2022, бо ми тоді жили в дуже примітному ЖК, який може бути привабливою ціллю для атаки на зразок 9/11.

Вчора неподалік в порт гепнуло, де французька база, в новинах було про це. ***тола вирішив, що треба б і від Франції вихватити, мабуть.

На роботі парковка сьогодні пуста :D
IMG_7667.webp

В Дубаях гірше, колишній співробітник каже, що там в сусідній будинок ***** влетів.

Очково трохи було в січні 2022, бо ми тоді жили в дуже примітному ЖК, який може бути привабливою ціллю для атаки на зразок 9/11.

Вчора неподалік в порт гепнуло, де французька база, в новинах було про це. ***тола вирішив, що треба б і від Франції вихватити, мабуть.
Марсік, а з чим вони взагалі воюють? Ну типа я розумію база НАТО (справжня), але чим ім ЖК, або ось ці всі готелі неподобаються?

Марсік, а з чим вони взагалі воюють? Ну типа я розумію база НАТО (справжня), але чим ім ЖК, або ось ці всі готелі неподобаються?
Там, за пусковимі, *****и сидять. А їм *****, куди шмалять. Аби долетіло.

Назад
Зверху Знизу