Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Про бійців взагалі не в ті ворота - там немає альтернативи.
Серед смартфонів і ноутів майже так само.

А ось купівля китайського автомобіля - вибір з різноманітних альтернатив.
Мій Самсунг зібрано у В'єтнамі, то вибір є завжди. Але принциповість людей зазвичай закінчується коли "навіщо я буду переплачувати, коли на Алі дешевше", чи "Ксяомі це той же Самсунг, але дешевше". 100% що ви вибираєте за крітерієм ціна, якість, а не щоб не купити некитайське. Тобто дорікати іншим людям, у даному випадку, це ліцемірство.

Мій Самсунг зібрано у В'єтнамі, то вибір є завжди. Але принциповість людей зазвичай закінчується коли "навіщо я буду переплачувати, коли на Алі дешевше", чи "Ксяомі це той же Самсунг, але дешевше". 100% що ви вибираєте за крітерієм ціна, якість, а не щоб не купити некитайське. Тобто дорікати іншим людям, у даному випадку, це ліцемірство.
А ведь когда-то мы ржали с Хруя, который бомбил от коллизии "показной патриотизм" и "ссу военкомата"

Забрав автівку з ТО та гарантійних ремонтів.
3.5 дні...
:eek:

Антиобновка: мінус зуб.Новий буде не раніше ніж за півроку.

В сенсі тобою?
Це ж треба бути цілком відірваним від реалій, щоби до ШІ звертатись щодо локальних мемів, думаючи, що ці нікнейми - щось унікальне для Харкова.
Це ж ти маєш наочники, а не ШІ.
Валерчик, я не пишу бабл сорт или 100500 версию краулера...
Когда просишь нечеловеческий интеллект налобать что то на достаточно нишевом АПИ, хоть и публичном, он находит боль менее релкаантные примеры, и пытается их повторить, но проблема оказывается в том, что примеров не так уж и много, для того что бы он понимал ньюансы, в итоге нередко выходит не очень.

• Це лайк!
Реакції: Econ
Антиобновка: мінус зуб.Новий буде не раніше ніж за півроку.
Печалька. Имплант нужен? Я обращался в клинику где был Георгий - Эко Дент. Делала Татьяна Олеговна. Рекомендую И по качеству и по деньгам очень хорошо

Печалька. Имплант нужен? Я обращался в клинику где был Георгий - Эко Дент. Делала Татьяна Олеговна. Рекомендую И по качеству и по деньгам очень хорошо
Саме там і обслуговуюсь 😉

• Це лайк!
Реакції: Econ
Валерчик, я не пишу бабл сорт или 100500 версию краулера...
Когда просишь нечеловеческий интеллект налобать что то на достаточно нишевом АПИ, хоть и публичном, он находит боль менее релкаантные примеры, и пытается их повторить, но проблема оказывается в том, что примеров не так уж и много, для того что бы он понимал ньюансы, в итоге нередко выходит не очень.
Та мені яка різниця?
Я не працюю із технологіями, які нікому не потрібні. :D
Нещодавно ШІ обвалив, начебто, акції ейбіема, коли чи Клод, чи хтось інший зміг прочитати та зрозуміти те коболівське легасі-лайно, на підтримці якого вони тримались.

ЗІ. Знайшов лінку -
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
.
ЗЗІ. Щоправда, вони вже трохи відкатились назад.

Останнє редагування:
Від митниці отримав повідомлення, що нещодавно законодавці подовжили звільнення від сплати дорожнього податку на електричку. До 2033 мій податок 0€.
А ще в цьому році так звану СО2 квоту (THG Quote) можна продати десь за 300€.
На ровному місці +460€ разом.
Дрібниці, а приємно! :D

Від митниці отримав повідомлення, що нещодавно законодавці подовжили звільнення від сплати дорожнього податку на електричку. До 2033 мій податок 0€.
В Германии таможня собирает дорожный налог? Или то была «податкова», а не «митниця».

В Германии таможня собирает дорожный налог? Или то была «податкова», а не «митниця».
Zoll - митниця.

Seit dem 1. Juli 2014 ist die Bundesfinanzverwaltung (Zollverwaltung) für die Erhebung der Kraftfahrzeugsteuer zuständig. Bis zum 30. Juni 2014 wurde sie vom
verwaltet, welches sich der Landesfinanzbehörden im Wege der
bei der Verwaltung der Kraftfahrzeugsteuer bediente.
З 1 липня 2014 року за стягнення податку на транспортні засоби відповідає Федеральна фінансова адміністрація (митна адміністрація). До 30 червня 2014 року цим питанням займалося Федеральне міністерство фінансів, яке для адміністрування податку на транспортні засоби використовувало послуги фінансових органів земель на основі механізму «позики органів».

Останнє редагування:
Технически митниця происходит от слова мытарь, а мытарь он и жнец и на душе игрец, тобишь и таможенник, и налоговик, и все в одном лице.

Назад
Зверху Знизу