Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
У цього куска старого ****а била функція торможенія, єслі воділа завтикал, а до машини попереду менше умовних ста метрів.
***ть, ****єц.
И что? Принцессе Диане вся эта безопасность 90х не особо помогла. При дтп лоб в лоб на 50 км/ч с 25% перекрытием даже с дешевым современным туксаном от w140 останется только ржавая гармошка.
И я б не надеялся, что технологии канувших в лету цивилизаций как - то помогут спустя 30 лет после схода с конвейера.
Можешь на досуге загуглить как все эти премиум ведра минулого тысячелетия проходят современные краштесты

Останнє редагування:
на який газок нормально не поставити
Якщо дорого їздити на машині з точки зору витрат на паливо, то може треба економічнішу\дизельну машину брати замість того, щоб тулити туди те, чого там не передбачено? :D
Воно, звісно, спочатку дає якусь економію на паливі. Але потім доводиться голову ремонтувати зазвичай.
Але я так, повз проходив. У самого мене газу ніколи, звісно, не було. :D

Ніт, не годиться, бензиновий турбодвигун з безпосереднім впорядкуванням, малого обʼєму, на який газок нормально не поставити автоматично викреслює його із списку поціновувачів 😂, про салон я просто промовчу
Падажжи, там что, даже атмо v6 нет ?

Так все таки, в чем смысл покупки куска старого ****а, которое:
Машина выходного дня. Потому что после того, как ты ее восстановишь, вложишь кучу бабла, наебешься с поиском запчастей по разборкам и ебеям, тебе будет банально жалко ее эксплуатировать
Ніт, не годиться, бензиновий турбодвигун з безпосереднім впорядкуванням, малого обʼєму, на який газок нормально не поставити автоматично викреслює його із списку поціновувачів 😂, про салон я просто промовчу
Там оставили и любовь жлобов-понторезов 2.7, и правильный дизеляку

Машина выходного дня. Потому что после того, как ты ее восстановишь, вложишь кучу бабла, наебешься с поиском запчастей по разборкам и ебеям, тебе будет банально жалко ее эксплуатировать

Там оставили и любовь жлобов-понторезов 2.7, и правильный дизеляку
нет у нас 2.7, только 2.4 турбированный

Він їздить на старому мерседесі не тому, що не може купити новий, а тому що так хоче! Насправді міг би їздити на новому, але вони ненадійні!
:trollface:

Він їздить на старому мерседесі не тому, що не може купити новий, а тому що так хоче! Насправді міг би їздити на новому, але вони ненадійні!
Ага. Типа старые - верх надёжности. Особенно в части кузова и электрики :)

На новій машині ти просто водій.
На старій — ти легенда, що ще їздить і не здається :D

Особенно механический впрыск, шикарная тема :D
Якщо він грамотно налаштований, то кажуть, що ніяких проблем. Просто треба уважно обирати майстрів.
У мене електронний, це я з форумів інфу знаю.

Якщо він грамотно налаштований, то кажуть, що ніяких проблем. Просто треба уважно обирати майстрів.
У мене електронний, це я з форумів інфу знаю.
Так мабуть одна, або навіть дві людини в городі будуть себе настількі не поважати, щоб за цю хрінь взятись и при цьому виявяться гарними спеціалистами, щоб в цьому розібратись.
Запчастини на це лайно також знайти велика проблема, мембрани наскількі я розумію ще іноді можно знайти, а все інше вже ні. Расходоміри наскількі я пам'ятаю массово здохли це в середені 90х років.

То ты, наверное спутал с моими е90 и Ф22
Вторая практичней, особенно по снегу (даже на заднем приводе)
Но внешний вид девяностика и мощь М57 на двух турбинах дарит незабываемое удовольствие

Назад
Зверху Знизу