Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Відговоріть від корча.
Тут дехто розпродає все, мабуть повертаються додому, в тому числі цей Nissan Patrol Safari 4.8L 2018 рік. Пробіг 86000км.
Виставили за 31300 $. Перекупи пропонують їм 27800 $ (зі слів власника), власник вже збирався везти до перекупів.
Колега каже, що перекупи стільки не дадуть.

Машина добротна, років 30 випускається без змін. Огляд з водійського місця гарний, двигун на 6 циліндрів, автомат, блок диференціалу є, жре багато.

Вкладення

• IMG_3936.webp
    IMG_3936.webp
    126.2 КБ · Перегляди: 29
  • IMG_3938.webp
    IMG_3938.webp
    123.2 КБ · Перегляди: 31
  • IMG_3939.webp
    IMG_3939.webp
    70 КБ · Перегляди: 28
  • Image.webp
    Image.webp
    87.9 КБ · Перегляди: 29
Відговоріть від корча.
Тут дехто розпродає все, мабуть повертаються додому, в тому числі цей Nissan Patrol Safari 4.8L 2018 рік. Пробіг 86000км.
Виставили за 31300 $. Перекупи пропонують їм 27800 $ (зі слів власника), власник вже збирався везти до перекупів.

Машина добротна, років 30 випускається без змін. Огляд з водійського місця гарний, двигун на 6 циліндрів, автомат, блок диференціалу є, жре багато.
Шикарний корч.

Відговоріть від корча.

не буду. нада брать(с) :курю:

Відговоріть від корча.

Класна тачка. А нафіга вона тобі?)

Відговоріть від корча.

Машина вогонь по пісках ганяти, якщо таке полюбляєш.
По асфальту - то торба на мостах їздити.

Дякую, я веду дискусії відповідно до рівня опонента.
Якщо уявити, що ти правий щодо рівня опонента, то виходить, що ти дуже легко опускаєшся на рівень, нібито, нижчий за тебе самого. Це тебе виставляє не з кращого боку.

Якщо уявити, що ти правий щодо рівня опонента, то виходить, що ти дуже легко опускаєшся на рівень, нібито, нижчий за тебе самого. Це тебе виставляє не з кращого боку.
Дякую, але давати оцінку моїй поведінці я не просив.

Дякую, але давати оцінку моїй поведінці я не просив.
Та мені не потрібно, щоби ти просив.
Якщо мені не подобається, як ти дискутуєш - я тобі просто так про це повідомлю.
А сприймеш ти критику чи ні - твоя справа.
Ти мені не подобаєшся і ти для мене так само як майстер для тебе. Але ж я з тобою чемний. І тобі раджу з іншими так само бути. Неприємно читати про оце жопи-члени і т.і.

Якщо мені не подобається, як ти дискутуєш
то идешь ты нахруй за руzzким военным кораблем. Не нравиться - не смотри, а морали твои и пафосные высеры типа "какой я толераст" нахруй никому не нужны.

Та мені не потрібно, щоби ти просив.
Якщо мені не подобається, як ти дискутуєш - я тобі просто так про це повідомлю.
А сприймеш ти критику чи ні - твоя справа.
Ти мені не подобаєшся і ти для мене так само як майстер для тебе. Але ж я з тобою чемний. І тобі раджу з іншими так само бути. Неприємно читати про оце жопи-члени і т.і.
Неприємно - не читай. Хіба проблема.

я довольно много приложил усили й чтобы спать спокойно и выходить на улицу.
гондонов на бусах нет и бомбы на голову не падают. мне хватило 1.5года прожить под обстрелами
Так в тцк проблема чи в тому що всюди-всюди-всюди прилітає? Так і скажи: злякався, переплив Тису та сиджу в Штатах.

Я якби нікого не засуджую, але лише до того момента поки не починають розказувати як нам тут треба жити.

Відговоріть від корча.

Та звісно ж бери! Тільки лопату в багажник кинь ДО того, як в дюни тестити поїдеш)

Класна тачка. А нафіга вона тобі?)
Машина вогонь по пісках ганяти, якщо таке полюбляєш.
По асфальту - то торба на мостах їздити.
Таке діло, що на Харлеї в пісок я й сунутись не можу, щоб зрозуміти, чи воно мені подобається чи ні :D

Прицінювався до Mazda 6, бо вже який місяць таку орендую і вцілому подобається, або розгулятися до Infiniti Q50, тобто по седанам.

А дружині подобається кататись так, щоб «скло і дах на голові не лежали», її і Nissan Kicks влаштовував. Я ще дивився на X-Trail. Але і той і той із «славнозвісним» варіатором.

Їздив вчора подивитись, поговорити з власником і прокатитись.

В принципі, нафіга нам саме такий корч _потрібен_ - нам не дуже зрозуміло. Але і мені і дружині він дуже подобається.
Каже: купи хоч на місяць покататись, як набридне то продай.

Колега-еміратець каже, що ці машини в зимній час дорожче коштують, тобто сезонні майже як мотоцикл. Місцеві люблять на таких в сувору арабську зиму по барханам гасати.

Таке діло, що на Харлеї в пісок я й сунутись не можу, щоб зрозуміти, чи воно мені подобається чи ні :D

Прицінювався до Mazda 6, бо вже який місяць таку орендую і вцілому подобається, або розгулятися до Infiniti Q50, тобто по седанам.

А дружині подобається кататись так, щоб «скло і дах на голові не лежали», її і Nissan Kicks влаштовував. Я ще дивився на X-Trail. Але і той і той із «славнозвісним» варіатором.

Їздив вчора подивитись, поговорити з власником і прокатитись.

В принципі, нафіга нам саме такий корч _потрібен_ - нам не дуже зрозуміло. Але і мені і дружині він дуже подобається.
Каже: купи хоч на місяць покататись, як набридне то продай.

Колега-еміратець каже, що ці машини в зимній час дорожче коштують, тобто сезонні майже як мотоцикл. Місцеві люблять на таких в сувору арабську зиму по барханам гасати.
Тачка класна. Але як і усе інше оффроадне в місті та на трасі доставляє більше клопоту ніж задоволення. Воно ж живе на заправці з його дикою витратою пального. Та і мостова рамна тачка це не так щоб дуже зручно.
І питання - а чому тільки рисовозки? Чому не вранглер, наприклад?

Тачка класна. Але як і усе інше оффроадне в місті та на трасі доставляє більше клопоту ніж задоволення. Воно ж живе на заправці з його дикою витратою пального. Та і мостова рамна тачка це не так щоб дуже зручно.
І питання - а чому тільки рисовозки? Чому не вранглер, наприклад?
Я думал, в Еміратах доплачівают, шоб у ніх горючку бралі.

Назад
Зверху Знизу