3000 грн на місяць

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

Співчуваю, якщо для твого бюджету було таким важливим провернути якусь мутку, щоб обналити ту тищу. Я думав, що це більш типово для кугутів, котрі обирали зеленського

нал дает возможность распорядится деньгами на свое усмотрение,
а так сертификат какой-то получается на шастанье по кино-театрам пока весь мир на карантин загоняют

нал дает возможность распорядится деньгами на свое усмотрение,
а так сертификат какой-то получается на шастанье по кино-театрам пока весь мир на карантин загоняют

а еще получается, что деньги уйдут итак богатым. ибо владельцы кинотеатров и издательств, это тебе не парикмахер.

а еще получается, что деньги уйдут итак богатым. ибо владельцы кинотеатров и издательств, это тебе не парикмахер.

Ох уж эти владельцы издательств, алигархи, в форбс сидят и в золото прыгают каждый день как Скрудж Макдак. Ну зачем совсем уже хрень гнать?

ЗЫ парикмахер бы первый начал обналичивать эти косари алканафтам на райчике и без всяких услуг

Я не вважав за доцільне її повертати просто. А використати її іншим чином не знайшов способу.

Міг купити воєнним книжок, якщо самому не потрібні.
Якщо ти не розумієш, чому обналити ці гроші - кугутство - я не хочу пояснювати.
Міг не брати, не оформлюючи карту
Міг зробити благодійність купивши тим, кому треба
Міг підтримати українські видавництва.
Ти обрав свій шлях. Ок.

спасибо, но хочется что-то из художки перед сном почитать
с легким слогом и ярким, динамичным сюжетом

Я, наприклад, не п’ю стільки :D

(погріб 11 м)

патамуша нету:D
я тоже не пью столько, но от 10 литров бурбона, открытого в октябре осталось литра три. Ну, на армию литрушку дал, куме 0,5, ну по праздникам там зарисоваться перед гостями всякими разными Mint Julep-пами и все:незнаю:
А 5-литровый боченок- ваще ниочемХоть и на лоджии храниться, провощенный и укутаный в пленку - чую ангелу уже грам 700 приговорили. И это за 2 месяца. А 50-литровый держать негде:плачу:

Міг купити воєнним книжок, якщо самому не потрібні.
Якщо ти не розумієш, чому обналити ці гроші - кугутство - я не хочу пояснювати.
Міг не брати, не оформлюючи карту
Міг зробити благодійність купивши тим, кому треба
Міг підтримати українські видавництва.
Ти обрав свій шлях. Ок.

А яким чином перерахування на благодійність?
Бо на мою думку так і не скористаюся
Фільми у кіно не цікаво, книжки так само бо є інтернет.
Обнаити? Ну то дуже розумний кугут має бути або спробувати набрати у кино пива та чіпсів, бо іншого шляху немає.
Білети Україною- не подорожую Україною.
А так може добру справу на ці гроші можна зробити.
Заздалегідь дякую за поради.

Назад
Зверху Знизу