Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Чи купують хіпстери товари виключно через бренд? Купують.
То що, згідно твоєї теорії про стейки, яке в мене авто?![]()
ну-да, ну-да
сами придумали, сами посмеялись. как выше было отмечено![]()
корреляция общего отсутствия вкусов на различные сегменты

Райончик сумний
Тому що влітку Арізона музикою гупає до 2 ночі
Райончик сумний
Тому що влітку Арізона музикою гупає до 2 ночі

А як шматок пластика на всю торпеду корелює зі смаком?
Чи тобі всі фіати красиві, навіть fiat fiorino?
фиорино? из каблуков один из наиболее элегантен
Смисл стилю, щоб стилістику задавати, а не віддавати дань, шматком сраного пластику.>А як шматок пластика на всю торпеду
ты сам написал, это дань моде и общая стилистика 500-ой серии.
Донорам колись і так наливали
Склянку вина червоного, здається.
Ну як «вина».
Шмурдячина мабуть якась ))
фиорино? из каблуков один из наиболее элегантен
>А як шматок пластика на всю торпеду
ты сам написал, это дань моде и общая стилистика 500-ой серии.
Как по мне транзит и кадди самые норм по внешке из каблуков. Хотя кто там о внешке у lcv думает..

Ты ж вроде бы демократЯкось взагалі похуй, шо там тобі цікаво.... перед тим,як ти зберешся сказати щось про Порошенка, краще просто завали.
а как же с общепризнанным идеалами оной :Или ты "дремучий совок" , чтобы не сказать "сталинист":Я не согласен ни с одним словом, которое вы говорите, но готов умереть за ваше право это говорить
: «Если враг не сдается, его уничтожают»

Якщо йдеться про електорат зеленського, цілком ймовірно, що так нічим і не скрутили, бо крутили проти годинникової стрілки, потім намагалися забити молотком, розпиздячили бруси і пальці, поламали молоток, вилаяти Порошенка і пішли по домівках.

Я б сказав, що Peugeot Rifter Dangel 4x4 всіх принизить![]()
Как по мне транзит и кадди самые норм по внешке из каблуков. Хотя кто там о внешке у lcv думает..
Смисл стилю, щоб стилістику задавати, а не віддавати дань, шматком сраного пластику.
Так само як в новому седані Renault Megane - зробили "красиві" модні похилі задні стійки і тепер в седані C класу людина середнього зросту нормально не сяде. Зате дізігн, до.
От 500 Абарт - прикольний, бо він самодостатній і взагалі шалене пиш-пищ ололо. А 500Х - Х.
Смисл стилю, щоб стилістику задавати, а не віддавати дань, шматком сраного пластику.
Я б сказав, що Peugeot Rifter Dangel 4x4 всіх принизить![]()
это вот?
![]()
ага ага, насчет твоего мнение по интерьеру фиата 500х всё ясно

Ти взагалі розумієш, що в цьому класі краса - це сильно про утилітарність?
Чи для того, щоб зрубати дерево, ти возьмеш рожеву сокиру самостійно гострої?
А про Фіоріно, як його бачу, то згадую одразу жарт за 300 про "...губой трясьош"