Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я купив Фінський Nokian.
На колеса ще не дивився, але скоріш за все ти правий, це дешева модель гуми, тому скоріш за все виготовлена на Фінському заводі Nokian розташованому на тимчасово окупованій території росією.
Ну так шо там, вже почали сцикуна перевертати чи ще ні?

ох ты и позорище....
и главное я бы понял если б не было конкурентов у рашкинского нокиана, но нет - полно же
![]()

да, походу 150 баксов цена патриотизма
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
![]()

да, походу 150 баксов цена патриотизма
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
![]()

а, так это еще и нордман? это ж ваще гавно, а не резина![]()

Да, бублер настойчиво превращается обратно в хруя![]()

але в мене це вже четвертий комплект і а ні я, а ні тести з оглядами з тобою не згодні.ну а хули
зато дешево
блядь
топить о стиле и купить уебищное чероки, а после этого еще самую херовую резину да еще и кацапскую (отложив в сторону свою идейность) эт надо уметь![]()

Хорош, подобається
Власник Рога топить проти стиля![]()

Я ж тобі сказав, там не пару сотєн, а дві тисячі на колесі різниця. На комплекті перплата в 80%. По тестам ці шини йдуть ніс в ніс.там же рядом с нордманом гудиер лежит на пару сотен дороже всего лишь.
Я ж тобі сказав, там не пару сотєн, а дві тисячі на колесі різниця. На комплекті перплата в 80%. По тестам ці шини йдуть ніс в ніс.
- 2499⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
- 4349⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Таку гуму я ставив на три машини і всі вони довели що гума класна.
Жодного разу не було потреби в вашому повному приводі на цих колесах.

Не РФ производства почти в два раза дороже нормальных брендов.

та рашкинское говно по определениючто кагбэ намекает на что-то
блин, да рашкинское взять зашквар сам по себе. в том же ценнике есть норм резина от лассы, нексена, чуть дороже ханкуки.. я уже молчу за всякие там ориумыЯ ж тобі сказав, там не пару сотєн, а дві тисячі на колесі різниця.
что кагбэ намекает на что-то![]()
Мене цікавила шина яку я знаю.блин, да рашкинское взять зашквар сам по себе. в том же ценнике есть норм резина от лассы, нексена, чуть дороже ханкуки.. я уже молчу за всякие там ориумы
p.s. у инфошины сортировка по ценнику уебалась..