Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

f8941e354a5c9250c31f3.webp

А это айфон, видимо он слишком умный. Андроид просто прочитал что там просто 2 числа, ***ня какая-то.

Список бойкотів плз.

І - да - якщо навіть така гнида, як Разумков на тлі Зеленського видається Робін Гудом, то тут питання більше до Зеленського.

І цікавить, яких рішень від кандидати а президенти по Криму і Донбасу ти очікував?

Т.е. для тебя новость о том что он метил в презики, поэтому молчал до выборов и решения принимали другие. Ну чтобы рейтинг не обосрать. Прям как разумков сейчас.

Де ти таке вичитав в моєму дописі?

Я спитав, яких рішень ти чекав від кандидата в президенти? Окей, навіть не кандидата - він тоді просто депутатом же був, здається?
Уточню: а хто "інші" приймали рішення?

Отэто ты дурочку включил, моё почтение. Яценюк пошел в премьеры на время на политическое ************. Кровавый пастор на и о. А порох получил президентство, слился от принятия решения чтобы получить главный пост в стране не на год а на 5 лет. Но ты продолжай говорить что он обычный депутат :)

Ну так зараз те ж саме, якщо не слуга - не влаштуєшся. Було донедавна, поки раптом не виявилося, що серед перукарів та весільних фотографів ніц нема менеджерів, політиків та просто порядних людей (можливо, за деяким виключенням). Тому почали кликати всіх, хто не гребує зіпсувати свою біографію співпрацею зі слугами, в тому числі й цього крєпково хозяйствєнніка.
А щодо Пороха, ще раз нагадую: він був одним з творців пр, а коли туди поналазила всяка ****ота, вийшов звідти. А Шурма прийшов туди, коли там була помийка, і залишився там. Відчуй різницю, і не вкладай мені свої примітивні бачення світу, ніхто з Порошенка ідола не ліпить, а якщо ти не можеш зрозуміти сенс фрази "він - найкращий президент наразі, незважаючи на багато питань до нього" - то твоя особиста проблема.

Да конечно, сколько людей не в партии и работают, даже в Раде. Особенно на местах, почти все региональные ячейки ничего из себя не представляют.

Краще б ти мізки увімкнув. І сказав би, як по-твоєму мала б виглядати картина та хронологія подій.
Янукович втік
За законом в.о. став Турчинов.
Призначив вибори.
Обраний президент набув повноважень і подав до ВР кандидатуру прем'єра. І прийняв ще багато важливих рішень.

Шо не так?

Ааааааа :іржач:

Доказывать тебе то, что все и так знают я не буду, достаточно логически рассуждать.

Ну скільки?
І де список бойкотів від Разумкова?
Слівзачод?

Часов в 19 напомни поищу так уж и быть. А ты пока в логическую игру поиграй потренируйся и вспоминай что было в 14 году.

Вот в этом все порохоботы. Не замечают или не хотят замечать хитрожопости своего боса. Лично я вижу бока Зеленского и открыто о них говорю.

Оце і все?
Хто "всі" знають? Я не знаю, значить не всі.
Ти постійно брешеш, і на жодне питання не здатен дати притомної відповіді, проте рівень апломбу зашкалює.

Ты мне предлагаешь одно и тоже разными словами тебе талдычить на протяжении 10 страниц? Я уже все написал. Прочти, вникни. Но ты принципиально не будешь этого делать, я не верю что ты такой тупой и не понял что я имею ввиду.

Так ти ж нічого не кажеш.
Твоє оте "всі знають", "у мене список", іще щось, не пам'ятаю вже - порожні слова, і ти це знаєш чудово.

Я тебе конкретно запитав: як потрібно було, щоб розвивалися події, хронологію яких я навів, а ти петляєш.

В троице "главных решал евромайдана" порох был главный. И ему на страну ******ь, он тупо хотел много власти. Если бы пошел премьером при кровавом пасторе президентства ему не видать как своих ушей. Стала бы йуля. То что он отказался от премьерства говорит о его хитрожопости.

Лично я вижу бока Зеленского и открыто о них говорю.

ага, ага
эти ему не дали сделать, те зарубили его инициативу :іржач: это он думал будет так, а оказалось не так
тут он полагал это, а из-за тех полагал уже не это

***** оно тупое :D

ага, ага
эти ему не дали сделать, те зарубили его инициативу :іржач: это он думал будет так, а оказалось не так
тут он полагал это, а из-за тех полагал уже не это

***** оно тупое :D

мнение залупы мне не интересно, ***** ***** пошел смерд©

такої кількості постів відмінних від "іді *****" на свою адресу як сьогодні дніщє не отримував напевно за все життя

Валера фактчекает на страничках линкеда и желтой прессы? хм..

педивикия оперирует староватыми данными и там далеко не 82%
Как обычно, есть правда, а есть валерына «правда» :D

Зы: Бублер, и мне сбрось авто, влом гуглить)

Назад
Зверху Знизу