Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

attachment.webp

Такова природа человека! А зачем люди строят огромные дома по 500-600 квадратных метров, при это фасад откладывают кирпичом, а все остальные стены сайдингом?

ти так кажеш ніби в цьому є щось погане.

з давніх давен хтось дальше всіх списа кидав чи вагу підіймав, навіщо?

от те саме й зараз з гігантоманією.
Ну і як на мене то краще більше ніж менше в плані речей та розваг і тп

ти так кажеш ніби в цьому є щось погане.

з давніх давен хтось дальше всіх списа кидав чи вагу підіймав, навіщо?

от те саме й зараз з гігантоманією.
Ну і як на мене то краще більше ніж менше в плані речей та розваг і тп

Насколько понял, речь шла о «целостности образа», а не о размерах.
Как в анекдоте про закрытые окна в волге в жару. «Пусть все думают, что у нас кондиционер»(с):D

Либо ты строишь весь ЛЮБОЙ дом в сайдинге, либо в кирпиче, но тоже весь

Как в анекдоте про закрытые окна в волге в жару. «Пусть все думают, что у нас кондиционер»(с):D

я зрозумів і саме тому так відповів.

Тут мова не про спробу видати весь дім за кирпичний, а про доцільність.
Це приміром як паркан. Паркан що виходить на вушицю - красивий з гарними воротами. А той що відділяє ділянку від сусідської - можна суто охайний технічний.

І з фінансової точки зору. Знову ж таки краще зробити "робочу сторону" таку яку ти хочеш бачити та зберегти розміри, ніж утиснутись в площі за для того щоб зробити цілісне оздоблення включно з тими частинами які ти бачитимеш раз на рік.

Звісно що "краще бути багатим та здоровим, а ніж бідним та хворим". Але в житті доводиться завжди шукати компроміс.

Я щасливий з того що купив БВ машину яка мені подобається, з купою недоліків які поступово довів до ладу. А ніж купив би за ці гроші нову Дачу Логан (і то не факт).

Тому в моєму світі це нормально.

Життя дуже швидкоплинне. Треба його проживати так щоб не жалкувати за пройдений час. Тому варто робити те що приносить задоволення, а не намагатись комусь догодити чи виправдовувати чіїсь сподівання (окрім сім'ї хіба що). Подобається дім в 500 квадартів, можеш собі дозволити - будуй\купуй не вагаючись.

это охуенно !

особенно при перестроенниях в плотном потоке.

а зачем убирать ногу ? устал ? надо ехать давишь, не надо, держишь как было. смысл в накате какой ?

Не все ездят как ужаленные в ****. Чем мягче едешь тем лучше. Плавные ускорения, плавные торможения.

ИМХО сайдинг- чтобы быстро придать дому товарный вид и продать. Любой сайдинг-****о.
Если низкого качества- поведет на солнце, если не сильно старались и накосячили с зазорами- будет шуметь при ветровой нагрузке-вобщем вздроч.:відстій:

Проходила информация что рекуперация херня и портит батарейку.

не реккуперация а буксировка. На асинхронных моторах (Тесла) это не так страшно и русскиелюди с гордостью демонстрируют в роликах как при буксировке батарея заряжается.
А на Ягуаре, БМВ и других с синхронными двигателями на магнитах это может привести к перегреву и отказам.

А хруюша то любит парковаться на газоне...

d8c7cdc387dd8b24a2bd77.webp

Вкладення

• IMG_20211105_101632.webp
    IMG_20211105_101632.webp
    134.8 КБ · Перегляди: 120

А хруюша то любит парковаться на газоне...

Газонє :підстолом:

Хачік, ти хочаб раз у своєму житті газон бачило?

Ну і ти вкотре підтвердив звання ****абола :клас::D

На фото під'їзд до покинутого гаража :підстолом:

Я вкрй звдоволений що це все із негативного що ти змогло на мене дістати

Цеж терба було сидіти на автономер шукти мою машину дізнавшись номер )))

Газонє :підстолом:

Хачік, ти хочаб раз у своєму житті газон бачило?

Ну і ти вкотре підтвердив звання ****абола :клас::D

На фото під'їзд до покинутого гаража :підстолом:

Я вкрй звдоволений що це все із негативного що ти змогло на мене дістати

Цеж терба було сидіти на автономер шукти мою машину дізнавшись номер )))

Пошли отмазки *******а.

Не все ездят как ужаленные в ****. Чем мягче едешь тем лучше. Плавные ускорения, плавные торможения.

Ну, всё правильно. Плавно тормозить - просто приотпускаешь педаль, а не отпускаешь совсем.

И вообще рекуперация настраиваемая. Можно отключить совсем, можно сделать такую, что к тормозам вообще не прикасаешься.

Но это надо поездить, чтоб понять. :)

Пошли отмазки *******а.

Я макнув тебе носом в ****ло, які відмазки :іржач:

Ти напиздів що я люблю паркуватись на газоні.
Одразу напиздів в множині.
Напиздів що там газон (там дорога до гаража покинутого).

Рінат - ти ****ло :незнаю:

Я макнув тебе носом в ****ло, які відмазки :іржач:

Ти напиздів що я люблю паркуватись на газоні.
Одразу напиздів в множині.
Напиздів що там газон (там дорога до гаража покинутого).

Рінат - ти ****ло :незнаю:

Канешна, как со скорой.

Хруй бомбанул, несите следующего.

Канешна, как со скорой.

Нажаль на ХФ повно ****оєдів які з радістю накинуться з ложками на те що ****аболи висирають, тому я змушений казати як було насправді.

Так, як і з швидкою яка вимкнула серену наближаючись до перехрестя, Чекала на сигнал що дозволяє рух, а потім поїхала на автостацію швидких на вулиці Сковороди.

Нажаль на ХФ повно ****оєдів які з радістю накинуться з ложками на те що ****аболи висирають, тому я змушений казати як було насправді.

Так, як і з швидкою яка вимкнула серену наближаючись до перехрестя, Чекала на сигнал що дозволяє рух, а потім поїхала на автостацію швидких на вулиці Сковороди.

Ну да ну да, буквально минуту назад ехала в ту же сторону на прошлом перекрестке с сиреной, а тут увидела хруя и решила в отстойник поехать.

За тобой едет скорая, которая проезжала перекресток с сиреной и ты конечно же как ***** становишься в свободный правый ряд, вместо того чтобы дать ей дорогу.

Ну да ну да, буквально минуту назад ехала в ту же сторону на прошлом перекрестке с сиреной, а тут увидела хруя и решила в отстойник поехать.

За тобой едет скорая, которая проезжала перекресток с сиреной и ты конечно же как ***** становишься в свободный правый ряд, вместо того чтобы дать ей дорогу.

Хачік, я живу 37 років біля автостанції швидких. Я знаю як вони себе ведуть.
Якщо вони вимикають сирену перед перехрестям і горить червоний сигнал світлофора - це значить що швидка не буде намагтись проїхати перехрестя на забороняючий сигнал.
І так, вона пойхала на автостанцію. І так я це знав. Бо вже 100500 разів таке бачив. Швидка з мигалками та сиреною часто повертаються на автостанцію. Дуже часто. І коли вони вимикають сирену, а іноді і маячки перед тим перехрестям - 100% вони їдуть на автостанцію. Я це знав. І машина поїхала на автостанцію врешті решт як і раніше в подібних ситуаціях.

Тому цей хачік обісцяний, обтікай, несіт наступного хачіка.

Назад
Зверху Знизу