Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

76c913b4bc1dfd07f7c.webp

Навіщо ти так примітивно підмінюєш поняття. ти ж не Валєра.
Кажу по суті, бо примітивні міри. Як наприклад метро закрили, так що народ один у одного на голові в тролейбусах товпиться, але мужика що купається посеред Дніпра треба зловити, бо на риб та раків начхає там.

Така епідемія дійсно перша в світі. Ти вважаєш інакше?
Так можна сказати що і грип кожного року трохи різний.

Тобто ти вважаєш що немає різниці зменшувати кількість контактів людей чи не зменшувати, все одно кількість заражень не зменшиться. Так чи ні?
Вважаю що є дієві міри, а є цирк імітації бурхливої діяльності. Бо чиновникам треба щось звітувати.
Лікарі: ми врятували 100500 хворих!
Науковці: ми дослідили й випробували вакцину!
Чиновники: а ми... а ми... парк зачинили! Заборонили в Дніпрі купатись!

Вважаю що є дієві міри, а є цирк імітації бурхливої діяльності. Бо чиновникам треба щось звітувати.
Тут цілком погоджуюсь.
Але не маючи досвіду всі роблять помилки. Тому їх так було багато на початку пандемії.
Більшість дій мають два боки. З одного вони зменшують розповсюдження Ковіду, з іншого несуть обмеження та руйнують економіку.
І тут не завжди легко зробити вибір. Свідомо дозволити померти додатковому десятку тисяч людей і врятувати кафешки, чи навпаки.

Який ти тюфтяк.
Напевно коли тебе стопали ще мусора ти вібігав із машини назустріч на напівзігнутих ратицях та з посмішкою віддавав посвідчення "сільним міра сєго".
А может наоборот, я "стопал" таких как ты?! :D
Ничего Бублер, ещё миллион сообщений, и может быть ты немного больше будешь разбираться в международной политике, но для этого тебе нужно немного почитать историю, а не на форуме сутками *****ить.

А может наоборот, я "стопал" таких как ты?! :D
Ничего Бублер, ещё миллион сообщений, и может быть ты немного больше будешь разбираться в международной политике, но для этого тебе нужно немного почитать историю, а не на форуме сутками *****ить.

Ржу в голосіну.
Це каже автоперекуп що голосував за :зе:

:D:D:D

Ржу в голосіну.
Це каже автоперекуп що голосував за :зе:

:D:D:D
А я и не скрывал, что ранее, давно уже правда, работал в милиции, и приходилось работать с мелкими пиз.дунами по типу тебя с Виком, так что таких как вы, я просчитываю быстро :D

А я и не скрывал, что ранее, давно уже правда, работал в милиции, и приходилось работать с мелкими пиз.дунами по типу тебя с Виком, так что таких как вы, я просчитываю быстро :D

Єбать, теба навіть з мусорів поперли під три чорти :підстолом:
Там жеж одні дібіли працюють, і то ти не зміг :підстолом:

Это ты привык, что тебе везде посылают на х.й, я ушел сам.

АГа, нє "насасала а падарілі" :D
****, я в своєму житті ще не бачив жодного розвиненого чоловіка який би йшов у міліцію.

Я знаю что тут много экспертов по любым вопрос. Подскажите, пожалуйста, а когда дефицит чипов закончится?

Я знаю что тут много экспертов по любым вопрос. Подскажите, пожалуйста, а когда дефицит чипов закончится?

чет мне кажется что большому бизнесу понравилось создать дефицит то там то тут, так что с нами это надолго

Ютуб експерти дають два роки.

Тут інше цікавить...биточки на Сопартах з ІААІ охуєлі.
Те що було 4 за биточок та 6-7 за майже не биточок чомусь стало 8 за биточок та 11+ за майже не биточок.

Якого ***?
Місцеві почали купувати та ремонтувати, так воно ж не вигідно + тотали хіба можна в США на облік потім ставити?

Назад
Зверху Знизу