Статус: Офлайн
Повідом.: 16486
Повідом.: 16486
Re: Обновки
Я розглядаю ноут суто як домашній.
Перше що не подобається на лінуксах - це графіка. Вона вся неприємна оку. Не можу зрозуміти чому. Але виглядає як делітантська.
Далі - універсальність.
Я на буку можу за 15 хвлин налаштувати все щоб перепрошити кастомною прошивкою смартфон.
Також за 15 хвлин налаштую середовище щоб під'єднати китайський кабель для діагностики різних автоконцернів.
Без проблем працюю з ЦАПами різних виробників.
ВПН клієнт.
Перешити роутер на кастомну прошивку і тп.
Коротше, я можу поставити будь яку задачу і її вирішити дуже швидко. На рівні користувача з покроковою інструкцією. Швидко та легко.
Ну і головне - це комфорт користування. Вінда 10 просто ідеальна.
Я на жодному дивайсі не перевстановлював її.
Ніколи не зтикався з проблемами.
Вона дійсно красива та гармонійна.
Якби мова йшла про щось специфічне (вузкозаточений софт чи завдання) тоді - нема питань.
А як універсальна вісь на всі випадки життя - Він 10 зе бест!
Смотря что понимать под проблемами и какие ты имеешь потребности. Браузер/ютуб/ХФ будут работать всюду одинаково
Если занимаешься фотошопом/полиграфией - увы, боль и страдания.
Если игры - it depends, но тоже в 90% боль.
Если разработка fe/be/docker то в разы лучше винды.
Поддержка оборудования - я бы сказал лучше и проще, чем в винде (не считая какой-то совсем аццкой проприетарщины)
Поэтому нужно правильно выбрать инструмент под задачи, а не пытаться все забивать молотком/linux'ом![]()
Я розглядаю ноут суто як домашній.
Перше що не подобається на лінуксах - це графіка. Вона вся неприємна оку. Не можу зрозуміти чому. Але виглядає як делітантська.
Далі - універсальність.
Я на буку можу за 15 хвлин налаштувати все щоб перепрошити кастомною прошивкою смартфон.
Також за 15 хвлин налаштую середовище щоб під'єднати китайський кабель для діагностики різних автоконцернів.
Без проблем працюю з ЦАПами різних виробників.
ВПН клієнт.
Перешити роутер на кастомну прошивку і тп.
Коротше, я можу поставити будь яку задачу і її вирішити дуже швидко. На рівні користувача з покроковою інструкцією. Швидко та легко.
Ну і головне - це комфорт користування. Вінда 10 просто ідеальна.
Я на жодному дивайсі не перевстановлював її.
Ніколи не зтикався з проблемами.
Вона дійсно красива та гармонійна.
Якби мова йшла про щось специфічне (вузкозаточений софт чи завдання) тоді - нема питань.
А як універсальна вісь на всі випадки життя - Він 10 зе бест!