Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

Тогда норм, а то прикинул что там в мес платёж понтовый, думаю что это за хаты такие:)

200баксов в мес ? В Чугуеве что-ли?
В основном, салтовские окраины, но были и Гагарина, и Бот сад, и Алексеевка.
Патамушта многие - по знакомству.
Была в своё время хорошая двушка от знакомых за 2000, плюс вся коммуналка, но тогда у меня зп была около 4500 :ги:

Да и до 2018-го за 200 баксов реально было хорошую однушку даже у метро снять.

Красиво:)

4bf9ae3c81860c26f0.webp

доречі - це така мода повторювати мене і вставляти випадковий текст щоб обісрати?

6f6a6804l44-960.jpg

Спочатку ти купуєш американське спорткупе 3.5 (акорд я так розумію) як я, потім ти купуєш руль та перероблюєш під себе, як я, а потім вставляєш якусь дичину про рога щоб якось мене дискредитувати?

короче херня, повторять тебя я не собираюсь - ты тупо перешил кожу
я буду анатомию менять на такую только без дерева будет
В твоем случае можно было мохнатый чехол на руль присобачить

RYAAAgFNTuA-960.jpg

короче херня, повторять тебя я не собираюсь - ты тупо перешил кожу
В твоем случае можно было мохнатый чехол на руль присобачить
От знову :D

Я відтворив заводську конфігурацію на новій шкірі, а ти колгосп ліпиш....а винен знову я і мені потрібен мохнатий чохол :D

Мені не потрібна анатомія, в мене всього лише бісзнеспорткупе, а не болід формули 1

Проте я собі ****ату ручку на селектор поставив

cad92ads-960.jpg

Красиво:)

4bf9ae3c81860c26f0.webp

и что?
как по мне нужно заходить в крипту, только не в биток и эфир
а ****окоины которые осыпались крепко, но так же выстрелят как только начнется рост

Осмос никому не нужен?
отдам дешевле чем в обьяве

А зачем? Мне как-то и не приходило в голову руль менять. Ну разве что по молодости на жигулях, но тож так и не поменял

Записался на чипирование.

и что?
как по мне нужно заходить в крипту, только не в биток и эфир
а ****окоины которые осыпались крепко, но так же выстрелят как только начнется рост

Гг, норм коррекция в 30-50% за сутки

А зачем? Мне как-то и не приходило в голову руль менять. Ну разве что по молодости на жигулях, но тож так и не поменял

ну на мерсе или ауди мне нравятся, этот не очень.
ну и если хочется, почем бы нет:)

Не ощутил по крайней мере

Ну в принципе резво заложил. Чай не БНВ.

Ремонты по ходовой никакие не делал? Резина стандарт? Одинаковая с зимней по размерам?

Я тут заморочился со ступицами, да и резина нестандарт вообще - так стабилизация на ямах срабатывала, не то что в поворотах. Потом выскакивала ошибка полного привода... Клему с акумулятора скинул, так и успокоилась. Вот не зря в мурзилке - снимайте клему перед любым ремонтом.

***яяя, это ор

9464668dfaed17eb.webp

Насправді, Михайло Добкін — єдиний справжній патріот серед політиків нашого міста. Саме він, разом з Порошенко та Аваковим, колись приймали безпосередню участь у поваленні режиму Януковича. А зараз, він ще й усвідомив всі свої помилки минулого і вже почав змінюватися!
...
До того ж, згадайте важкий для Харкова і України 2014 рік. Ми добре пам’ятаємо, як сепаратисти розвішували російські прапори на будівлях держустанов, очікуючи, що прийде Путін. Але Михайло Маркович приклав зусиль і зіграв одну з вирішальних ролей, аби пройшла зустріч Авакова і тодішньої влади, і щоб рішення зробити Харків територією окупантів — було відхилено.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Это настолько смешно, что даже не знаю, как ещё смешнее это прокомментировать.

Назад
Зверху Знизу