Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

Вьетнам вроде заебись

только для опытных.
правильный ветер далеко от побрежья
ну и далеко бля

в США на тихом кстати тоже хуета. серферам там прикольно, а кайтерам очково. ветер уносит нахер так что писец. волны на берег, а ветер в океан. поймать верер по берегу вообще нереально.
Говорят на Гаваях прикольно, надо будет как то долететь

В принципі іншої відповіді я і не очікувала.
Мутує будь-який вірус. Відсоток повторних заражень складає приблизно 0,10%.
Окрім антитіл, ще є клітинний імунітет який може бути набагато потужнішим, і в деяких випадках Т-клітини здатні реагувати протягом десятиліть.
Не хворій! :)

вернись в нашу тегу группу.
Димон скучает ))
Там я те все распишу))

Шикарная квартира в Алании будет дешевле чем в Харькове :клас:

поэтому и мечтаю:D
живу в доме который даже гугл машина не сфоткала на радость песочинского "феодала", (работаю у "мамы" в турагентсве ))
Ща еще одна опездолочь до орфографии доебеться ))

х.з застряла она или нет, или у меня керпич весит то нехер шатать, но эьтим меня солоницевский феодал подьебывал :D:D:D

Низачот. Надо чтобы шлагбаум висел и никто не шастал по барским угодьям

В принципі іншої відповіді я і не очікувала.
Мутує будь-який вірус. Відсоток повторних заражень складає приблизно 0,10%.
Окрім антитіл, ще є клітинний імунітет який може бути набагато потужнішим, і в деяких випадках Т-клітини здатні реагувати протягом десятиліть.
Не хворій! :)

Ну в моем случае пока не начал принимать -ничего не помогало. я ж в вайбере в прошлом году подробно расписывал.

Тут вообще ничего не понятно: один здоровый лось а его брык и с копыт, а другой даже и не почувствовал как оно. :незнаю:

Заради справедливості зазначу, шо грамотність та змістовне наповнення викладеного матеріалу часто ніяк не пов'язані.

Іноді граммотєї через різні орфографічні допомагайзери пишуть грамотно з точки зору правопису, але повну маячню за змістом. І навпаки.

Вот например твой пост, вроде все правильно, но по сути хуйня. :іржач:

Заради справедливості зазначу, шо грамотність та змістовне наповнення викладеного матеріалу часто ніяк не пов'язані.

Іноді граммотєї через різні орфографічні допомагайзери пишуть грамотно з точки зору правопису, але повну маячню за змістом. І навпаки.

Глибока думка:клас:

Шо є, то є. А ще доволі часто помічаю, що заможні люди мають бєдосю з цим. Але це їм зовсім не завадило. :D

• Це лайк!
Реакції: Econ

Ти ж не забув, що стало дві групи? Про другу не знаю. А там, де Олеся адмін, пишуть дуже мало.

Ну я в обоих группах - персона нон грата.
Блин, это же просто дар Божий у меня какой то , хоть книгу пиши:
Как наживать себе врагов и идти на поводу у людей.:D

Шо є, то є. А ще доволі часто помічаю, що заможні люди мають бєдосю з цим. Але це їм зовсім не завадило. :D

Саме так:yahoo:
Чоловіки у костюмах, сорочках та краватках працюють на хлопців у джинсах та футболках:D

То це вже кінець епохи бідності чи ще тре дать 100 днєй?

539ec265ea8be3c62bccc77.webp

Назад
Зверху Знизу