Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

Далее, в Египет ехать можно только с одной целью: понырять и рыбок посмотреть. Больше пары дней там делать нечего. Чем там заниматься? *** оно надо?

А если ты кайтер, серфер?
А чем заниматься зимой в Харькове, месить грязь?
Насчет революций и прочего, все может быть, как и руЦЦкий мир с ХНР, только ******ейцы не особо переживают "покупая" землю строя отели
смотри репу

Вживати багато рідини, рекомендують коли підвищена температура, а не тільки коли ковід, грип або пневмонія.
Та до чого тут лимон/імбир?
Тобі жалко,чи шо?Хай їсть,як йому подобається.

Чомусь вважав , що антибіотики та противірусні препарати - з різних груп ліків.
Мабуть, недостатньо відвідував хф...
Нууу, тут таке... Людині яка звикла вживати антибіотики відразу як тільки чхнула, нічого не доведеш... Поки вона недайбоже не опинитися у такому становищі, що для лікування буде потрібно застосовувати антибіотики з резерву. Та кажуть, що через таке відношення, у найближчому часі може не залишитися навіть їх.

Антибіотики діють тільки на бактерії. Ти здав аналіз і в тебе виявили бактеріальну інфекцію? Та припустити те, що ти одужав не завдяки антибіотику і це тільки збіг обставин ти не припускаєш?
А потім ми дивуємося, чому така висока антибіотикорезистентність.

Нет. Не допускаю.
Жена сразу начала пить антибиотики и через неделю стала здорова, а я по совету друзей, ждал с моря погоды, пока не ухудшилось состояние. Потом антибиотики помогли.

Тобі жалко,чи шо?Хай їсть,як йому подобається.
Так, мені менше залишиться. :D
Дуже люблю поєднання цих смаків. Сьогодні як раз червоного окуня запікала з лимоном та імбирем.

Нет. Не допускаю.
Жена сразу начала пить антибиотики и через неделю стала здорова, а я по совету друзей, ждал с моря погоды, пока не ухудшилось состояние. Потом антибиотики помогли.
Ну ось, vic12345, що я і казала, тут що в лоб, що по лобі. :D

Нет. Не допускаю.

шоб все посты твои не цитировать, отвечу только на этот.
после - не означает вследствие :незнаю:

пока лугала нет. по секрету свое имхо. два доступных анализа нужно делать: сатурацию и общий анализ крови. только результаты этих двух вещей могут влиять не следующий шаг.

Тобто у будь-якому разі ковід=цитокінова буря? Чи при гіперцитокінемії страждають тільки нірки? Та сепсис уражає організм цілком, а не окремий орган.

нет и нет. я просто ответил прямо на прямой вопрос. но ответ не исключал вариации. :незнаю:

А анализ крови то хоть зачем?

Ну, що знайшов, те й зкопіпастив :D

А антибіотиками лікують ускладнення від ковіду. Але то призначає лікар в разі необхідності. На якийсь там день від початку активної фази хвороби.
Ну, я таке принаймні чув.

Взагалі, як на мене, не спеціаліста, дивно лікувати вірусні хвороби антибіотиками .
Так, якщо приєднується бактеріальна інфекція. І щоб призначити антибіотики, потрібно здати C-реактивний білок.

А если ты кайтер, серфер?
А чем заниматься зимой в Харькове, месить грязь?
Насчет революций и прочего, все может быть, как и руЦЦкий мир с ХНР, только ******ейцы не особо переживают "покупая" землю строя отели
смотри репу

Ну ты сам себе хозяин, а когда отпуск 2 недели в году....
Только не пойму ты себе виллу строишь или будет мини отель?

Я так зрозумів що купили під знос для отелю що будується.
То фраза "я купіл сєбє хату" виглядяє дещо перебільшено, так не вважаєш?

Тоді логічне питання, навіщо перебільшувати? Щоб я тобі заздрив? Тобі прпвда це так важливо? Яким тебе бачить гілка хф?

ты в каком мире живешь?
сколько новых отелей построили в период пандемии?
а в чем преувеличено что я купил дом?
а насчет зависти так она на лиТСО, кто не завидовал просто поздравил с приобретением, а твой пердачек подгорел, так что цель достигнута :D:браво::браво::браво:

шоб все посты твои не цитировать, отвечу только на этот.
после - не означает вследствие :незнаю:

пока лугала нет. по секрету свое имхо. два доступных анализа нужно делать: сатурацию и общий анализ крови. только результаты этих двух вещей могут влиять не следующий шаг.
Вимірювання сатурації це аналіз? Хм, цікаво, цікаво.
Клініка покаже будь-яке запалення. Для більш точного виявлення бактеріальної інфекції, я написала вище який аналіз потрібен. А якщо грошей на себе зовсім не шкода, то можна і прокальцитонін.

Вимірювання сатурації це аналіз? Хм, цікаво, цікаво.
Клініка покаже будь-яке запалення. Для більш точного виявлення бактеріальної інфекції, я написала вище який аналіз потрібен. А якщо грошей на себе зовсім не шкода, то можна і прокальцитонін.

хз. у комаровского на канале есть как расшифровать анализ.

Ана́лиз — метод исследования, характеризующийся выделением и изучением отдельных частей объектов исследования.

:незнаю:

ты в каком мире живешь?

а насчет зависти так она на лиТСО, кто не завидовал просто поздравил с приобретением, а твой пердачек подгорел, так что цель достигнута :D:браво::браво::браво:
***ть, де ти бачив щоб в цій темі щось не обсирали? :)

заздрю дуже :(

ты в каком мире живешь?

Мечты должны сбываться.
Присоединяюсь к поздравлениям:yahoo:

***ть, де ти бачив щоб в цій темі щось не обсирали? :)

заздрю дуже :(

как построю отель приглашу тебя в гости, сохрани этот твит чтоб предъявить его на ресепшене :D

на самом деле шучу насчет твита, как построю то приглашу, но обещаю бесплатное только проживание, морЬко, ну и кайты куда без них:)

Назад
Зверху Знизу