3000 грн на місяць

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

Я не вперше тебе це питаю, і
знову ти виляєш хвостиком :D

Ну тоді незрозуміло, що тебе дивує - у людей до тебе таке ж ставлення, як і у тебе до них , іне залежно від того, ображаєшся ти на це, чи ні :незнаю:

Тут ты прав, каждому по делам его

Я считал что при гриппе, ковиде, воспаление лёгких полезно обильное питье. Я ошибаюсь?

так имбирь и лимон это не жидкость.
и воспаление легких бывает вирусное, а бывает бактериальное.
мухи, котлеты....

так имбирь и лимон это не жидкость.
и воспаление легких бывает вирусное, а бывает бактериальное.
мухи, котлеты....

Ну моей семье помогло постоянное питье отвара с лимоном и имбирём. Делюсь опытом.
Что опять не так?

Чомусь вважав , що антибіотики та противірусні препарати - з різних груп ліків.
Мабуть, недостатньо відвідував зі...

Пока не пропил 6 дней антибиотики- не выздоровел.
А умные люди советовали не пить, пусть организм сам переборет ...:рл:

ковид - цитокиновый шторм - сепсис почек - смерть
Тобто у будь-якому разі ковід=цитокінова буря? Чи при гіперцитокінемії страждають тільки нірки? Та сепсис уражає організм цілком, а не окремий орган.

220px-Rabbit-hole-0294.webp
Ой, вибачте за помилку, вельмишановний пан. Ви дуже обізнаний та добре вихований. )

Как минимум знаю двоих кому Ковид дал осложнений на почки и смерть в результате.
Мой друг в 17 больнице и Кернес в Шарите

Может. Но в Египте неверных резать начнут с большей вероятностью чем в светской Турции.

А хрен его знает что еще из Турции будет. Она сейчас движется в направлении скрепного вставания с колен, вот щас вышла из соглашения, направленного на защиту женщин от насилия.

Я считал что при гриппе, ковиде, воспаление лёгких полезно обильное питье. Я ошибаюсь?
Вживати багато рідини, рекомендують коли підвищена температура, а не тільки коли ковід, грип або пневмонія.
Та до чого тут лимон/імбир?

Пока не пропил 6 дней антибиотики- не выздоровел.
А умные люди советовали не пить, пусть организм сам переборет ...:рл:
Антибіотики діють тільки на бактерії. Ти здав аналіз і в тебе виявили бактеріальну інфекцію? Та припустити те, що ти одужав не завдяки антибіотику і це тільки збіг обставин ти не припускаєш?
А потім ми дивуємося, чому така висока антибіотикорезистентність.

Далее, в Египет ехать можно только с одной целью: понырять и рыбок посмотреть. Больше пары дней там делать нечего. Чем там заниматься? Нах оно надо?

А если ты кайтер, серфер?
А чем заниматься зимой в Харькове, месить грязь?
Насчет революций и прочего, все может быть, как и руЦЦкий мир с ХНР, только гейропейцы не особо переживают "покупая" землю строя отели
смотри репу

Вживати багато рідини, рекомендують коли підвищена температура, а не тільки коли ковід, грип або пневмонія.
Та до чого тут лимон/імбир?
Тобі жалко,чи шо?Хай їсть,як йому подобається.

Чомусь вважав , що антибіотики та противірусні препарати - з різних груп ліків.
Мабуть, недостатньо відвідував хф...
Нууу, тут таке... Людині яка звикла вживати антибіотики відразу як тільки чхнула, нічого не доведеш... Поки вона недайбоже не опинитися у такому становищі, що для лікування буде потрібно застосовувати антибіотики з резерву. Та кажуть, що через таке відношення, у найближчому часі може не залишитися навіть їх.

Антибіотики діють тільки на бактерії. Ти здав аналіз і в тебе виявили бактеріальну інфекцію? Та припустити те, що ти одужав не завдяки антибіотику і це тільки збіг обставин ти не припускаєш?
А потім ми дивуємося, чому така висока антибіотикорезистентність.

Нет. Не допускаю.
Жена сразу начала пить антибиотики и через неделю стала здорова, а я по совету друзей, ждал с моря погоды, пока не ухудшилось состояние. Потом антибиотики помогли.

Тобі жалко,чи шо?Хай їсть,як йому подобається.
Так, мені менше залишиться. :D
Дуже люблю поєднання цих смаків. Сьогодні як раз червоного окуня запікала з лимоном та імбирем.

Назад
Зверху Знизу