Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Для початку.

8388F83D-5657-4540-BFAF-9E4D08009EA8.webp

А ще в законах не прийняли правки, які допоможать деяким «дуже добросовістним підприємцям» із топа, допоможауть завищювати ціну і створювати не бувалий бум зі зверх прибутками.

ну правильно, надо же гдето доски или пленку на окна купить:клас:

На Н.Почте нарисовали жёлтую линию за 1метр до прилавка, все в хоз.перчатках и масках. Сказали, что завтра, возможно, будут пускать по одному. Я, правда, и сегодня был единственным клиентом за 15 минут до закрытия. Наверное, при ужесточении карантина их тоже прикроют. Как мы раньше без их сервиса обходились :незнаю:

На Н.Почте нарисовали жёлтую линию за 1метр до прилавка, все в хоз.перчатках и масках. Сказали, что завтра, возможно, будут пускать по одному. Я, правда, и сегодня был единственным клиентом за 15 минут до закрытия. Наверное, при ужесточении карантина их тоже прикроют. Как мы раньше без их сервиса обходились :незнаю:

днем по два человека в отделение пускали, очередь на улице человек 15 была

я вот принципиально не пользуюсь внешним монитором. ибо теряется весь смысл в ноуте - мобильность. привыкнешь так вот к монитору и ****ец - без него работать не комфортно оказывается когда надо :D ну и после ретины не на каждый монитор без кривляний смотреть можно. а мак оси есть виртуальные десктопы - я их активно использую - мне хватает

Я тока с монитором и работаю. Мобильность не теряется, просто в случае чего работаешь без него. При этом ноут маленький, планшет в самолете *** не нужен. Ретина / хуитина, я не парюсь.

Третий сезон на одном дыхании:girl:
AaA1uG2XRPMDminu8

4e9415da4aee902b26.webp

які саме правки не прийняті і які саме статті закону допоможуть отримувати надприбутки та на які товари?

Правка під номером сім, здається. Погугліть.

А ось розгорнуто:

Партія «Європейська Солідарність» звертається до Президента Зеленського, прем’єра Шмигаля, мера Києва Кличка та інших високопосадовців із закликом переглянути рішення щодо закриття метрополітену
17-03-2020

Ми підтримуємо низку превентивних заходів влади щодо протидії епідемії короновірусу, й голосували за відповідні законопроекти на позачерговій сесії Верховної Ради. Водночас, наголошуємо, що такі заходи мають бути обдуманими, системними та супроводжуватися чіткими поясненням цих дій.

На жаль, ми так і не отримали від влади обґрунтування необхідності закриття метро і усвідомленої відповіді, які наслідки для інфраструктури столиці і життєдіяльності країни матиме цей крок. Ми цілком поділяємо жорсткі заходи щодо запровадження карантину і самоізоляції громадян, при цьому ще раз звертаємо увагу команди Зеленського, що метро продовжує працювати в усіх європейських країнах, що потерпають від пандемії. В європейських столицях в метро роздають захисні маски, діють правила дезинфекції, жорсткі обмеження пасажирів (пересуваються тільки ті громадяни, які змушені працювати не дистанційно, зокрема, й лікарі), дотримується дистанція між громадянами. Якщо в Києві зупиниться метро, як медики, працівники критичної інфраструктури та виробництв зможуть діставатися робочих місць? Усвідомлюємо, що метрополітен – це велике скупчення людей, але його закриття призведе до повного колапсу наземної транспортної інфраструктури столиці і створюватиме ще більше скупчення громадян в маршрутках, тролейбусах, а отже – нові ризики поширення хвороби.

Звертаємося до команди Зеленського із закликом переглянути рішення про закриття метро і впровадити лише адекватні зміни в його роботі на час карантину, впровадити санітарні дезинфікуючі заходи, інший регламент, який в ці дні застосовують в інших європейських столицях.

Партія ще раз заявляє про свою готовність до спільної конструктивної співпраці з владою і демократичними політичними силами для протидії короновірусу. Ми готові делегувати депутатів нашої фракції до антикризового штабу, створеного в уряді, залучити наш професійний і фаховий потенціал для напрацювання реалістичних кроків подолання кризи.

Ірина Геращенко

Друге:
законопроект від «Слуги народу», про кримінальну відповідальність за завищення цін на ліки.

Висновок – ліки зникнуть, ринок нижче ринку не торгує. Там де ціни регулюють штучно, з’являється дефіцит – доведено совком і Венесуелою. Накриються кілька мереж аптек, а дефіцит ліків закриватимуть коштом держави. Хто саме освоюватиме ті кошти – здогадайтеся самі. Зла не вистачає... Мародери...

Я вже промовчу про те шо сам ЗЛЕ попрохав олігархів, шоб ті скинулись на то, на сьо, тєперь будіт должен Бенє і Ко...
Нагадай з яким лозунгом він шов?

Я б не був таким однозначним
Метро- відомий розсадник всілякої хні
Щодо колапсу- так, особливо в Києві.

скотовозки еще больший рассадник. думаю тут расчет, чтобы все дома сидели

Я б не був таким однозначним
Метро- відомий розсадник всілякої хні
Щодо колапсу- так, особливо в Києві.
Зрозуміло що міри потрібні і в метрополітені, але ж не так повністю під ключ!
І ось, на закуску, поясни мені Ли-Логіку:
EAFDEB56-EACB-4BCD-A976-4E73CAACCCC8.webp

Вони там йобнуті? Чи Кличко почав похід...

Взял на кухню Xiaomi Mi 4A Pro 32"... Ничо так, но, блин, надо было брать в рассрочку... чи в кредит

купил фильтра на полумаску.... ппц на лоске все выгребли, респираторов нет, полумасок тоже фильтров только уголь остался.... но никто в них не ходит...
я тут в шутку запостил
Продам ОЗК и противогаз
так в личку начали вопросы поступать:незнаю: Пора, наверно, карамультук выкапывать

Вкладення

• .webp
    .webp
    9.4 КБ · Перегляди: 168
***ть )))) народ гребет все шо есть:рл:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу