Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
обновился первой в жизни картой приватбанка
:D

ждите апокалипсиса, крушения банковской системы и т.п. :ги:

шо туд, любитель ****ать бабушек шо то пязднул?! :D

Ну да, внезапно и совершенно случайно, теперь будешь главным порохоботом автоветки.:D
А если "случайно" ZIK, 112й или NEWSONE посмотришь, то узнаешь, что Медведчук и Бойко хорошие, а Зеля и Порох ****о редкое.

Ну да, внезапно и совершенно случайно, теперь будешь главным порохоботом автоветки.:D
А если "случайно" ZIK, 112й или NEWSONE посмотришь, то узнаешь, что Медведчук и Бойко хорошие, а Зеля и Порох ****о редкое.

Ты что сказать то хотел?

салоеб из глово тут как тут, не может без меня

не иначе уже нового клона заводит шо б мне отвечать :D

Я не знаю, хто там з вас кого і куди ігнорить, хто за ким підглядає і тому подібні речі. Моя активна громадянська позиція не настільки активна, щоб стежити за вашою поведенцією та все таке інше. :сигара:
Далі. Горілку не п'ю. Лангет... Ну, такоє...
Щодо району, де я живу. Якось було, з'явилися ці написи, про які ти кажеш. Фєни, бошки ***ошки, да. Здається, впіймали там когось з письменників цих, про що вони там шепотідися з мєнтами в подрайоні- не знаю, тільки написів цих не бачу з минулої зими.
Пишіть, скаржтеся, колективно, одноосібно.
Іщітє да обрящєтє.
Але це - не привід трактувати закони на свій розсуд, мовляв, цей закон поганий, тому я на нього ложитиму і т.д
До того ж це просто непристойно, пити пиво на вулиці/в парку.
Це моє імхо, а там роби ,як знаєш сам.

стока букв.... таки подгорЭло :D:клас:

:confused:
Ти більше 20 літер за раз не в змозі прочитати? Любитель коміксів, чи просто оперативи мало?

Зауваж, я вже не питаю, чи намагався ти сказати щось розумне, пам'ятаю твою відповідь

фильтрация на спам и флуд нормальная стоит )

я всегда разумное пишу ) в отличии от твоих постоянных постов никак не привязаннный логически к цитируемым сообщениям

Назад
Зверху Знизу