Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Валєра тут тест кидав, я у 100% (25 з 25) вказав що грає, mp3 чи lossless.
Вініл будь хто виявить. Навіть такий олух я к ти.

Так что получается в виниле смысла нет, если файл записи на компе сам качественный?

Так что получается в виниле смысла нет, если файл записи на компе сам качественный?

Вініл має сенс у трьох випадках.
- коли тобі подобається сам носій. Круті конверти не рідко з цікавими ексклюзивними плюшками, музика яку слухають альбомами, фетіш носія. Це як порівнювати книжку з гарною типографією і електронну. Те саме.
- коли запис був зроблений на майстер стрічку і зведений аналогом. Тоді це буде звучати краще. Звісно мова йде про гарно оснащені студії звукозапису.
- коли мова про справжній ламповий HiEnd. Там цифрі та камінню нічого тягатись.

А все інше: прогріті провода, подвіні перетворювачі напруги на вході, вібророзв'язка компонентів і тп - все то має величезний вплив хоч на цифру хоч на аналог.

Взагалі піком якості є катушечніки з майстер стрічками. Проте вартість такої стрічки міряється тисячами баксів.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

b9a34nhfckje2mqxkaja.webp

Нахера он это все писал, вы думаете я читать буду? =\

Та кому ти всрався.
Окрім тебе в гілці є ще багато людей які цікавляться музикою і яким цікаво почитати.

Пусть хоть один отзовется публично, что ему интересно про прогретые провода и винил от тебя слышать. Юра не считается, он в любой дырке затычка.

Пусть хоть один отзовется публично, что ему интересно про прогретые провода и винил от тебя слышать. Юра не считается, он в любой дырке затычка.

Ахахаха ))) нічого свого. Все за мною повторюєш.

Вініл має сенс у трьох випадках.
- коли тобі подобається сам носій. Круті конверти не рідко з цікавими ексклюзивними плюшками, музика яку слухають альбомами, фетіш носія. Це як порівнювати книжку з гарною типографією і електронну. Те саме.
- коли запис був зроблений на майстер стрічку і зведений аналогом. Тоді це буде звучати краще. Звісно мова йде про гарно оснащені студії звукозапису.
- коли мова про справжній ламповий HiEnd. Там цифрі та камінню нічого тягатись.

А все інше: прогріті провода, подвіні перетворювачі напруги на вході, вібророзв'язка компонентів і тп - все то має величезний вплив хоч на цифру хоч на аналог.

Взагалі піком якості є катушечніки з майстер стрічками. Проте вартість такої стрічки міряється тисячами баксів.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

b9a34nhfckje2mqxkaja.webp

в середине мая планирую быть в Германии на закупке,хочу попасть на шпермюль
есть куда толкнуть такое?:D

мне интересно это почитать
у меня например акустика стоит дороже чем ты. :D

Я на днях Валєру так опустив #nobodylovesvalera
Ти копіюєш :незнаю:

Ні на що своє не здатен. Не цікавий.

А что за фигня, какой нормальный мужик напишет что он любит другого мужика? А вот посты твои на тему музыки и политики никому не интересны.

Назад
Зверху Знизу