4000 грн на місяць

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Начало 90х - еще советские вывески на украинском.

на русалкином
потоп же

ну между потопом и революцией. :D

залип на фотки. и картинки.

6fa9972bd1ab086b1.webp

2c1651d71a23b77190.webp

О! а вот гостинца метрополь, в которой жил Э. Фондорин в последем рассказе Акунина

d5c0d8e757cc2b16378.webp

а справа Николаевский Собор, который разрушили в 30м году.

Залив повен бак пального.
Залив нову омивачку.
Віддав бізнесспорткупе на мийку.

На мийки піздос, все вкрай забито. Проте по знайомству викинули зі списка якогось діда на раві, точніше на вечір його перенесли.

Подивився "Зомбіленд. Подвійний постріл".

ГДР та Коті - можете дивитись. Фільм дешеве лайно не варте витраченого часу.

f331c5793f625f198d3641ab.webp

Залив повен бак пального.
Залив нову омивачку.
Віддав бізнесспорткупе на мийку.

На мийки піздос, все вкрай забито. Проте по знайомству викинули зі списка якогось діда на раві, точніше на вечір його перенесли.

Так ты кумовство поддерживаешь, по тебе Янукович скучает, сидя на подоконнике с чашкой какао.

А каким по-твоему должен быть хороший трэшак?

Ти ж розумієш що сперичатися в смаках це таке собі заняття.

Для мене класнючий трешак - це американська версія "Shameless".
І так це серіал. Це найкращий трешак який я бачив. Особливо перші сезони.

94424eab5e6f50e349b.webp

А з повного метра важко сказати.
Movie 43 на 4ку. Гарних трешових комедій повного метру за останні 10-20 років я скоріше за все не можу назвати взагалі.

Зомбіленд дуже дешевий. Як у зйомках так і в сюжеті. Трешевості я там не побачив взагалі. Типовий зомбі сюжет, типові пласкі жарти для молодіжної комедії, прийоми графіки з відео ігр (дуже топірне таргетування на дітлахів-гіків які мають пісятись від сміху побачивши ачівменти). VFX на рівні дипломної роботи.
Таке моє суб'єктивне враження.

Оскільки ГДР та Котя казали що моя думка в цьому плані для них складає основу при вирішенні чи дивитись кіно чи ні - то мають дивитись :)
Єдине що було цікаво розгадати, так це те що зйомки салона Звіра проходили в стилізованому Транс Спорті, на якму не стилізованому вони також в фільмі їздили. Проте то задротство :)

Ти ж розумієш що сперичатися в смаках це таке собі заняття.

То є так

Для мене класнючий трешак - це американська версія "Shameless".
І так це серіал. Це найкращий трешак який я бачив. Особливо перші сезони.

94424eab5e6f50e349b.webp

А з повного метра важко сказати.
Movie 43 на 4ку. Гарних трешових комедій повного метру за останні 10-20 років я скоріше за все не можу назвати взагалі.

Зомбіленд дуже дешевий. Як у зйомках так і в сюжеті. Трешевості я там не побачив взагалі. Типовий зомбі сюжет, типові пласкі жарти для молодіжної комедії, прийоми графіки з відео ігр (дуже топірне таргетування на дітлахів-гіків які мають пісятись від сміху побачивши ачівменти). VFX на рівні дипломної роботи.
Таке моє суб'єктивне враження.

Оскільки ГДР та Котя казали що моя думка в цьому плані для них складає основу при вирішенні чи дивитись кіно чи ні - то мають дивитись :)
Єдине що було цікаво розгадати, так це те що зйомки салона Звіра проходили в стилізованому Транс Спорті, на якму не стилізованому вони також в фільмі їздили. Проте то задротство :)

Муви 43 не зашло. А вот зомбилэнд очень даже. Хочешь хороший зомби трэшак - посмотри Планету Страха. Он сильно отличается от Зомбилэнда.

Назад
Зверху Знизу