Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Публічне приниження чи зневажання української мови опосередковано прирівнюється до наруги над держсимволами України. Опосередковано – бо посилання є, а змін до ККУ немає. Зазначимо, що нині відповідно до ст. 338 ККУ наруга над прапором, гербом чи гімном України тягне штраф до 850 грн чи арешт до півроку або ув’язнення до 3 років.
Спотворення державної мови в офіційних документах, вчинене навмисно, або ж створення перешкод у застосуванні української, інші порушення – штраф 3400-5100 грн.

На суржике люди свободно общаются и выражают свои мысли, т.к. для многих этот "язык" родной с пеленок. У него не суржик, у него словарный запас Эллочки Людоедки плюс буквальный перевод русских фраз слово-в-слово.
"унс хер вонен" :рл:

Міша всьо ***ня, давай по новой (ц)

Як же ваші пердаки почнуть лущати коли Українська мова буде лунати звідусіль :браво::україна:

або ж створення перешкод у застосуванні української, інші порушення – штраф 3400-5100 грн.
*****, чему ты радуешься? та ты ж разоришься! :підстолом: все твое варняканье и есть надругание над государственным языком :іржач:

Нарешті прийняли важливий для України закон :клас:

т.е. без этого закона разговаривать на державном языке кто то запрещал, так? ай-яй-яй! и куда же это действующий президент то смотрел? :іржач:

Українською на форумі спілкуватися дуже незручно, бо потрібно перемикати не між двома, а між трьома мовами (російською, українською, англійською). Російською не можу припинити користуватися, бо якщо почну писати нею на роботі та у соцмережах - усі будуть гадати що я здурів.

т.е. без этого закона разговаривать на державном языке кто то запрещал, так? ай-яй-яй! и куда же это действующий президент то смотрел? :іржач:

навіть мій пес, а він долбойоб ще той, маніпулює краще за тебе, злидень

Українською на форумі спілкуватися дуже незручно, бо потрібно перемикати не між двома, а між трьома мовами (російською, українською, англійською). Російською не можу припинити користуватися, бо якщо почну писати нею на роботі та у соцмережах - усі будуть гадати що я здурів.

Спілкуйся російською. Ніхто не заважає.
Тільки з часом на тебе будуть дивитись як на 73 відсоткового :) хоча це мало кому заважає.

***** *****ам-маршрутникам!:)

Міша всьо ***ня, давай по новой (ц)

Як же ваші пердаки почнуть лущати коли Українська мова буде лунати звідусіль :браво::україна:

Не тобі про це ****іти, бо ти - пацюк, який паплюжить Українську мову та працює на ***ла, свідомо чи підсвідомо мені *****. Коли почнеться справжня українізація, тобі доведеться мовчати та вчитися, і з'явитися на людях та відкрити свого рота ти зможешь дуже не скоро зі своїм *****ськомовним белькотанням.

Ти як кнур, що заліз з ратицями до корита з помиями та верещіть від задоволення і вважає себе великим цабе.

Краще б ти не соромив Україну та Українців, бо як з'явиться працівник свинарнику та як огріє тебе оглоблею по хребту і загонить назад у лайно, де тобі й місце.

Тьху, ***ть. Піду руки помию.

Не тобі про це ****іти, бо ти - пацюк, який паплюжить Українську мову та працює на ***ла,
fejbf5.webp

Нарешті прийняли важливий для України закон :клас:

ох и ******* же ты

*******ы вместо того чтоб мотивировать людей разговаривать на украинском начинают лупить палкой по языку...

Прям сценарий из одноименного сериала...

навіть мій пес, а він долбойоб ще той, маніпулює краще за тебе, злидень

эээээ.... тебя даже твоя собака буцает и под плинтус загоняет? :eyecrazy:

есть ли то дно, которое остановит хруя?! :підстолом:

ЗЫ: кстати, ты в курсе, что собаки копируют поведение своих хозяев? :підстолом::підстолом::підстолом::підстолом::підстолом::підстолом::підстолом:

Назад
Зверху Знизу