Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Петя сказал что в начали неделе в Киев едут представители WADA.
:попкорн:

а там Зєлєнского будуть дебати?
:іржач: Я не так прочитав останне слово!:іржач::клас:
Смотреть на то , как пожилой мужчина будетд***** соплякамужчину моложе , причем не по любви и согласию ,а жестко , наказывая за иную политическую позицию. ?!?:незнаю:

. Вечеp. Туpист пpоголодался, заходит по ошибке вместо кафе в бордель. К нему подходит метрдотель:
— Месье желает девочку?
— Нет…
— Месье желает мальчика?
— Да нет…
— Чего желает месье?
— Мне бы куpочку…

— О! Месье знает толк в извpащениях!

Ой , не то ты читаешь из анналов хруя и перлов Вюргера.
У Семёна много интересных мыслей, иногда в подаче тролля...:кручусь:
Но талант раскрывается именно в поэзии ! :клас:
Семён ! :пиво:Позвольте Вас процитировать ?!?

:браво::браво::браво:
Это просто праздник !!!:кручусь::кручусь::кручусь:
П.С....История основана на реальных фактах , но все совпадения лиц , имён , и торговых марок являются случайными ! :незнаю:
https://www.kharkovforum.com/blog.php?bt=60831#comment60831
До слёз
https://www.kharkovforum.com/blog.php?bt=60831#comment60831

некоторые люди знали будущее
je8dcg.webp

краткий итог пары м5сяцев пока меня небыло:
пирели как бренд - очко. резина очко. кастомер кеа мороз не раз спасал.
разгребусь с делами - накатаю отзывы на BBB и Yelp.
А у вас чего нового? Порох vs Зеля round 2?

***** настала лугопедии походу :D

у тебя машина очко, как обычно, а не пирелли -)

:попкорн:

Ой не з ти Володимир Олександрович зв'язався :D

Невідомо хто переможе, а от імідж сцикуна Володимиру Олександровичу вже не позбутись

Порошенко: Цілковито підтримую заклик Володимира Кличка про проходження допінгового контролю кандидатами у Президенти. Наголошую, що я одразу ж пройду тести після прибуття в Україну представників найавторитетнішої у світі організації (WADA), яка виводила на чисту воду й російську допінгову агенцію. Надзвичайно великою загрозою є підозра, що Президентом і Верховним головнокомандувачем може стати людина, яка не виключено, що має наркотичну залежність. У знятті цих питань зацікавлені і обидва кандидати, і кожен українець, який робитиме свідомий вибір. Наркотична залежність – це пряма загроза національній безпеці України. І кожен українець має отримати абсолютно чітку відповідь і щодо Порошенка, і щодо Зеленського – це їх право! А права українців треба шанувати і поважати.

Смотреть на то , как пожилой мужчина будетдебать соплякамужчину моложе , причем не по любви и согласию ,а жестко , наказывая за иную политическую позицию. ?!?
Я збочинець.До речі-президент молодший мене.На рік.Так шо,я тобі ще припомню,***-пожилого.:(:D

кстати, дочитал Рим. интересно, но я не то хотел показать, когда ссылался на Спартака. ты посмотри, если не видел. первый сезон именно. Рим - это скорее документалка. в такие сжатые объемы и широкие временные рамки просто невозможно передать детали. щас начал читать детективы его.

кстати, дочитал Рим. интересно, но я не то хотел показать, когда ссылался на Спартака. ты посмотри, если не видел. первый сезон именно. Рим - это скорее документалка. в такие сжатые объемы и широкие временные рамки просто невозможно передать детали. щас начал читать детективы его.

меня самого тема Древнего Рима последнее время крайне будоражит. вот была сверх-цивилизация для своего времени

Я надеюсь , у тебя не такой мятый пиджак и фейс :)
5gaaff.webp

Я , как художник , тебя так вижу (с) ! :незнаю:

У каждого свои недостатки...(с)
...и эти люди будут запрещать мне ковыряться в носу ?!?(с)

Я , как художник , тебя так вижу (с) !
Вгадав.Вічно п"яний,вічно молодий(с).А ми шо,не знайомі?:незнаю:
Во,***..Чимось таки дійсно схожий.:D:клас:

Я скоро вилетю в трубу.
І в серцІ колить.
І в грудях одишка.
Ще пару жіночок,я може доєбу.
І кришка.:( (с)

.А ми шо,не знайомі?:незнаю:
Во,***..Чимось таки дійсно схожий.:D:клас:
...не имел чести быть в числе !:)

Я скоро вилетю в трубу.
І в серцІ колить.
І в грудях одишка.
...

...не в том беда , что серебро
Струится в бороде !
...а в том , что бес в ребро
Уже не тычется нигде ! (С):браво:
Ще пару жіночок,я може доєбу.
Отут:) , уже оптимистичнее !:пиво:
Но правильнее :
...я к дамам , одряхлев , не охладел !
Я просто их оставил "на потом !
...кого на этом свете не успел
Надеюсь я познать уже на том !(с)

Верхние новости на УП. П-перемога

Генсек Ради Європи Турбйорн Ягланд вважає, що Росії слід повернути право голосу в організації, щоб не створювати нові лінії поділу в Європі.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Financial Times.

Після двох років несплати членських внесків у бюджет Ради Європи, членство держави може бути призупинене з подальшим виключенням, хоча Москва і дала зрозуміти, що може сама вдатися до такого кроку.

"Рада Європи це єдине місце, де росія зв’язана з Європою в обов’язковому правовому порядку. Ми побачимо іншу Росію. Ми отримаємо нові лінії поділу в Європі" - заявив Ягланд.

"Ми не повинні недооцінювати негативні наслідки, особливо якщо ми поєднаємо їх з Brexit для ЄС. Ми можемо отримати два сценарії, які стануть потрясінням для Європи" - наголосив генсек.

Німецькі дипломати та депутати відкрито ведуть активні дії для зняття санкційного тиску з Російської Федерації у Раді Європи і планують досягнути цього на поточній сесії ПАРЄ.

Цю інформацію "Європейська правді" підтвердили кілька не пов’язаних один з одним західних дипломатів, а також представників експертної спільноти.

Представники Німеччини і раніше не приховували, що віддають перевагу "діалогу" з РФ, навіть якщо для цього доведеться поступитися тиском а неї.

Але дані, які має у розпорядженні "Європейська правда", дозволяють стверджувати, що тепер йдеться про скоординовану кампанію, яка набула значних масштабів напередодні весняної сесії ПАРЄ.

Примітно, що ця активність є надпартійною: вона охоплює представників обох ключових сил урядової коаліції – ХДС/ХСС та соціал-демократів.

Так, днями депутати від ХДС та СД спрямували на адресу президента ПАРЄ лист із проханням переглянути санкційні правила, прибравши право Асамблеї накладати санкції на делегації держав-порушниць при затвердженні їх повноважень.

Одночасно, за даними ЄП, німецькі депутати ведуть роз’яснювальну роботу у ПАРЄ, переконуючи інших парламентарів, мовляв, боротьба України з РФ є "передвиборчою технологією" і Європа не має її підтримувати.

Парламентарі також запевняють, що ідею прощення Росії підтримує особисто Ангела Меркель.

Сама канцлерка досі не оприлюднювала позицію з цього приводу, але німецькі дипломати, за даними ЄП, також безпрецедентно активно домовляються із представниками інших держав про повернення росіян до ПАРЄ без санкцій.

Офіційний Берлін запевняє, що це дозволить "врятувати членство Росії у Раді Європи", хоча їх опоненти ставлять під сумнів цю логіку.

За даними джерел, серед варіантів – пришвидшення плану, про який вже повідомляла "Європейська правда", із де-факто ліквідацією санкційного механізму вже на квітневій сесії ПАРЄ.

Про небачену активність на даному фронті, хоча і без зазначення причетної до цього держави, яка до неї причетна, повідомив у неділю посол Британії у Раді Європі Крістофер Івон.

"Як мені розповіли, протягом цього тижня Рада Європи робила сама собі хімічну кастрацію. І це точно не те, чого ми прагнемо" - написав він у твіті, натякаючи, що вона сама позбавляє себе права накладати санкції.

Насправді ці процеси в РЄ тривають постійно, і періодично вивалюються назовні у вигляді месиджів, листів та сингалів. Тому осінню перемогу України з цього питання варто розглядати як проміжну.
Насправді багато чого вирішиться завтра, під час зустрічі фінського преза з ***лом, де останній намагатиметься через першого донести свої аргументи до РЄ. Далі - рішення комітету (в травні), в червні вирішення питання може завершитися.
Роботи нашим дипломатам не зменшується.
**** і так вдало ж час обрали(

Так я не понял петр алексеич то уговорил всех ввести санкции или как? Или им пох на наши проблемы?

Назад
Зверху Знизу