Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Ты не забывай что за Зелю в основном молодежь голосовала. И ты оскорбляешь всех тех, кто будет влиять на власть в ближайшие 30 лет.

Да. Он нашёл ключ к этой аудитории, им то ***** как их будут учить родители, они пока не думают где и как будут работать, падки на шоу и лозунги, что подтвердил сегодняшний ролик.
Я не оскорбляю а констатирую факт - чем они тупее тем легче нам, кто постарше и умнее заработать на хлеб, поэтому вдолгую это даже лучше, их мирок рухнет и они пойдут батрачить за миску супа.

Братущак сказав:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ппкс
тим хто пищить від радощів, справді не дебати потрібні були, а косплей

я хотів почути відповіді на питання, а мені показали якогось клоуна. Ні, показали гамно а не клоуна.
Таки ****о, клоун и артист цирка это Никулин Юрий Владимирович, а не вот это вот чучело.

Да. Он нашёл ключ к этой аудитории, им то ***** как их будут учить родители, они пока не думают где и как будут работать, падки на шоу и лозунги, что подтвердил сегодняшний ролик.
Я не оскорбляю а констатирую факт - чем они тупее тем легче нам, кто постарше и умнее заработать на хлеб, поэтому вдолгую это даже лучше, их мирок рухнет и они пойдут батрачить за миску супа.

Не знаю что там с 18-25, но категорию 30-36 среди моих знакомых имеют зп, работу, отдых, тачки и почти все за Зеленского. И что самое интересное 50+ из той категории которым можно влить в уши всякое ****о через телевизор почти все за пороха. Бесконечные рассказы про все беды через ********, томос, безвиз, кузькина мать для путина.

• Це лайк!
Реакції: Guba
Зеленский нарушает ЗАКОН?
Центральна виборча комісія України є постійним колегіальним державним органом, який діє на підставі Конституції України, законів України і наділений повноваженнями щодо організації, підготовки, проведення виборів Президента України...

Центральна виборча комісія України є постійним колегіальним державним органом, який діє на підставі Конституції України, законів України і наділений повноваженнями щодо організації, підготовки, проведення виборів Президента України...

Закон то нарушает?

Ты выучил одну формулу и теперь выебываешься? В 2014 году ты ошибся, имею полное право ошибиться в 2019, но если я окажусь прав, ты же не признаешь этого. Скажешь, порох был бы лучше.
Ну да, куда уж ему до Зеленского у которого семь пятниц на неделе. Как дама в период ПМС, то пойду то не пойду, то опять пойду. :D

альфа ****о

разбавлю политсрач автомобильным )

Да, это правовой акт.

Хорошо хоть не половой. Хотя, может быть, Вы перепутали.

Да уж, с такими друзьями и врагов не надо, вот уж точно. Как же Вы не понимаете, насколько вы дискредитируете и свою позицию и своих "соратников" и, как следствие, и Порошенко. Тем, что демонстируете полную правовую безграмотность, как минимум.

альфа ****о

разбавлю )

Добавлю : асфальт ****о , пыж ****о , Укртелеком ****о , законы ****о , дебаты ****о!
Вопросы - ****о ! Ответы не лучше! :)
Желаю , чтобы ночь была спокойной , а утро - добрым ! :пиво:

Не правильный ответ, несите следующую.
Постановление это инструмент прямого действия. Вступает в силу закона с момента издания.

На этом разрешите откланяться. Сладких снов о процветающем будущем. )

якій притомній людині прийде в голову ототожнювати рівень обізнаності в якійсь царині виборця та президентські якості "його" кандидата?
"Ви не знаєте законів, значить ваш кандидат не може бути президентом".

Ні, справа не в "ви не знаєте законів".
Ви не розумієте найелементарніших речей стосовно того, як працює Держава, очільника якої ви обираєте. Саме найелементарніших. І цим ви дискредитуєте свого кандидата, за якого агітуєте. І допоки ми будемо вважати, що розбиратись в термінології нам "западло", до того часу нам будуть "надевать на рога" кандидатів типу Зеленського. Бо якщо народ не хоче розуміти елементарні речі щодо функціонування суспільства, де цей народ живе, то ним можна керувати серіалами по телебаченню та гарними картинками в браузері.

Интересно, сколько еще фактов нужно, чтобы понять/чтобы дошло людям топящим за эту нечесть, которую нужно изгнать?:піп:

чимдалі, тим він більш схожий на гамно а нє клоуна

але він-таки гамно, а не клоун.

а мені показали якогось клоуна. Ні, показали гамно а не клоуна.

Всякоє ****о - це "слуга норода" чи шо?
Ты хоть поспи за трое суток, а то ты так и на ****о изойдешь. Что же ты себя не бережешь то так?:( Вещаешь уже трое суток без передыху... Все буде добре, заспокойся.:)

Насамперед, я нікого ні за кого не агітую.
Я виступаю проти фальшивого "фактажа", яким керуються опоненти діючої влади,
в тих питаннях, в яких я цю владу підтримую. Такий збіг.
Далі. Гадаю, найелементарніші речі зрозумілі всім. А те, як це розуміння застосовується на практиці, і найголовніше! - власне ставлення до цих розумінь - це показник якраз моральної складової кожної особистості.
І те, хто як відстоює свої переконання - красиво і вишукано, чи одороблувато та незграбно - не повинно відбиватися на тих людях, поняттях чи речах, які ці люди відстоюють.
Якщо слово "правда" написати з помилками, вона правдою бути не перестане.

Не розумію, чому я це взявся пояснювати, але добре. Я коментував учасника з псевдонімом luminas і я продовжую вважати, що невігластво оратора дискредитує ідею, яку цей оратор намагаєтся рекламувати.

Ну і залишається питання, чи ти готовий так же виступати проти "фактажа" та способу подачі цього фактажа, який використовують захисники "діючої влади", коли фактаж є домислами, маніпуляциями, відвертою брехнею та образами. Якщо ні - то ти просто агітатор, який стає на сторону, за яку агітує, незалежно від аргументів, "правди" та логіки.

Интересно, сколько еще фактов нужно, чтобы понять/чтобы дошло людям топящим за эту нечесть, которую нужно изгнать?
Не ну охуенно же :клас:
Главным доказательством блокнотик с БПП, ваще так беспалевно... :іржач:

:іржач:

ну и еще например

Не ну охуенно же :клас:
Главным доказательством блокнотик с БПП, ваще так беспалевно... :іржач:

:іржач:

ну и еще например

Мер Черкас Бондаренко Анатолій Васильович
З березня 2010 року очолює Черкаську обласну організацію партії Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина»
Отримав 2 підозри від їхньої прокуратури наприкінці 2018
Тоді ж виявив в собі дар ясновидця:

Кристально честного петра прям оклеветали все, а Рафик ни в чем не виноват!:іржач:

Назад
Зверху Знизу