Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Якось ми зібралися невеликою дружньою компанією в одного приятеля вдома.
В якості основного м'ясного блюда було приготовано буженіну в пиві. Як водиться (с), для цього було взято недороге пиво, дешман у великій тарі (не пам'ятаю торг. марку).
До того ж, воно було світле, а наша компанія надавала перевагу темному. Тобто, повне некомільфо.
І шо ти думаєш? Під гарну закусь та хорошу бесіду, дуже скоро прийшов час вибору: або бігти за добавкою, або юзати отой дешман - не пропасти ж добру, Що й було зроблено.
:D

Я так и думал :браво: а то "на след раз", "чай не последний раз готовим", обманщики.

рагу по-ірландськи.
все шо є вдома їстівного, покришити в каструлю, залити водою, варити до готовності.
:D Покіний дружаня називав це-запиздюриха.:рл: Все,що не доїли собаки та мисливці,після полювання,(читай п"янки)згрібалося в казан та варилося.(ковбаса,сало і таке інше)На похмілля було саме те!:клас::D
А воно он як називається,по Джерому.До речі добра книга,на відміну від фільму.

Всьому свій час.

Якось ми зібралися невеликою дружньою компанією в одного приятеля вдома.
В якості основного м'ясного блюда було приготовано буженіну в пиві. Як водиться (с), для цього було взято недороге пиво, дешман у великій тарі (не пам'ятаю торг. марку), яке залишилося в певній кількості надлишку.
До того ж, воно було світле, а наша компанія надавала перевагу темному. Тобто, повне некомільфо.
І шо ти думаєш? Під гарну закусь та хорошу бесіду, дуже скоро прийшов час вибору: або бігти за добавкою, або юзати отой дешман - не пропасти ж добру, Що й було зроблено.
:D

но потом все равно пришлось бежать за добавкой:D

о как... а доказать свою позицию можеш? я Сандерсу даже шапку сдам в аренду. и "через полчаса возле класса" никто говорить не станет... :попкорн:

Ой ***** обосрался как и от тебя с твоей(конечно же нет) собакой.

Что за шапка?

о как... а доказать свою позицию можеш? я Сандерсу даже шапку сдам в аренду. и "через полчаса возле класса" никто говорить не станет... :попкорн:
Є більш цивілізовані методи.9-та спортшкола,зал.За час я домовлюсь.:збентежений:

сначала увидел в списке украину, подрасстроился. но по сравнению с израилем, боливией и венесуэллой у нас ваще рай:D

b1fajf.webp

Панове, хто що може сказати про цих виробників колодок:

- LPR 05P1792
- TEXTAR 2385501
- BLUE PRINT ADT342164
- ABE C12125ABE
- NIBK PN1480
- BOSCH 0986AB2388
- MK KASHIYAMA D2223
- TOKICO RN624

Зараз стоять AKEBONO AN670K - влаштовують всім, окрім скрипу. Періодично скриплять. Проте прогнозованість, знос, та вцілому якість гальма - дуже подобаються.

jcga1f.webp

Також планую міняти гальмівні диски, що порадите:

- ABE C32131ABE
- NK 204590
- RAYBESTOS 980077R
- CONCORD BR20159
- G-BRAKE GR20064
- NIPPARTS J3302132
- NAKAYAMA Q4158

я уже много лет юзаю текстар:клас: но они в основном на евротачки делают и тазы..:D помоему это лучшее шо можно найти у нас.

...головне - правильне тренування...
Жарти-жартами,а приятеля я поховав.На трешці трішки получив у скроню та бров.Так,не дуже,але синяк був.Наступного дня-інсульт.Тромб відрвався.Ще й тренера потягали.

коротше кажучи, тобі похєр на вибори, на кандидатів, і на те, хто буде и.
Скажем так : на эти выборы - точно !

Твой коллега по цехусекте уже спрашивал , а я уже отвечал !
Мои вопросы не о политике(как тебе хочется видеть) , а , скорее об особенностях восприятия.

Ответил тебе тоже ,
на свои вопросы :увага: ответ (опять) не получил !
Ты возвращаешься на политику !
Слабак!
"Что и требовалось доказать" (с)

И тут внезапно :
знаєте, а я не дуже переживаю з того приводу, хто з них переможе.
.
" Опять двойка" !:клас: !
Трішки не так.Не перекручуй.Я змін не боюся.Але змін на краще.
Именно так ! И перекручиваешь -ты ! :браво:
изменений к лучшему не боится никто, и все их ждут и хотят !
А ты боишься перемен , "чтобы хуже не стало"(с)
Это в целом - нормальный ответ , по крайней мере честный !
Но обвиняешь в перекручивании меня ...:незнаю:

А ты боишься перемен , "чтобы хуже не стало"(с)
Это в целом - нормальный ответ , по крайней мере честный !
Но обвиняешь в перекручивании меня ...
Добре-я боюсь змін.Причепився як кактус.:D:пиво:

казахи, кажись, бахнутые на всю голову

:клас:
Первый честный ответ ! (Не от тебя первый , а среди дискутирующих !)
Старий став-тапочки,халат,жінка.:збентежений::D
А взагалі-що дадуть тут дискусії?Нічого.Так?Осталося вже недовго.Шо буде-те й буде.

Разрешите вопрос не по теме: де ***ть достать 8 поршней с шатунами? ***ть все СТОшки облазил - нигде нет. На ***.юа так ваще кадры: цена 100грн указана, звониш, оказываецца 1400. Нахуя ****еть? А шоб звонили.. и так везде: кто продает свои бэушные, хочет получить за них не меньше штукаря.. а СТОшники в основном сразу металлистам сдают..
Кто найдет мне гришек по 50 за поршень, скину 100 на тлефон:пиво:

Поехали в сентябре по Альпам покатаемся. Я ищу компаньона, вдвоем веселее и трешка евро с двоих лучше чем с одного!:) Мои все не могут, одному скучно.
Смотрел тест Альфы, набрел вот на такой прикольный тур:

Весь "тест" можно не смотреть, он специфический, про тур на 14-й минуте

Вот тут инфа

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

страховка фиговая, а так в целом ничо, поосмыслю децл :)
беенве нет

Назад
Зверху Знизу