Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Люди страждатимуть завжди. Або ті, або інші. Але ж ти , говорячи про людей, маєш на увазі шлунок.
В Білорусі люди з повними шлунками, вони не страждають. Правда, самої Білорусі вже нема, та то дрібниці.

Але цього не зрозуміти шлункомислячим, які й тягнуть країну постійно в якусь ****. То Кучма, то Янукович, тепер ****оанєклоун.

Коли поміж хлібом і свободою народ обирає хліб, він зрештою втрачає все, в тому числі і хліб. Якщо народ обирає свободу, він матиме хліб, вирощений ним самим і ніким не відібраний.
(с)

Ну вот, новая пошла волна, жжоте. У нас вроде не закрыта граница, у Беларуси тоже. Кому не нравится жрать но без свободы - можно поехать в Польшу или Прибалтику.

При всій повазі до тебе маю власну думку.
Нічого не заважало поставити дві дивизії у Керчі та Бахчисараї, та "ввічливих зелених громадян" тупо не пускати, без бойових дій.
Але цього не було зроблено. Тільки небритий ебач його на екрані "Україна є недоторканою!"

Да війскові зробили більше, марш мужніх хлопців на аеродромі в Севастополі, або морякі, які зіпсували корабель щоб не давати москалякам майно. Ото- Герої.:yahoo:

Я зустрічав лише одну людину що краще за тебе розуміється на військовій справі. Ім'я не запам'ятав. Проте на зеленому Ланосі відвозив мене з бані додому.

В двух словах про електорат Зєлєнского:

:підстолом:

Нє, таке бидло нам у владі не потрібно. Крутітє барабан, ви банкрот (ц).

От чего будете страховаться:
Вращал барабан-не попал ни на один сектор?
Назвал все буквы- не смог отгадать слово?
Знал слово- не смог назвать ни одной буквы?

Ну вот, новая пошла волна, жжоте. У нас вроде не закрыта граница, у Беларуси тоже. Кому не нравится жрать но без свободы - можно поехать в Польшу или Прибалтику.

Так это и происходит.
Два толковых сотрудника уехало : в Польшу и Чехию.
А *****-остается.

Так это и происходит.
Два толковых сотрудника уехало : в Польшу и Чехию.
А *****-остается.

Ну и норм, нормальный процесс происходит, чем больше уедет тем лучше остальным. Но лично я быдлом быть не желаю, а вот ты сам себя назвал.

Ну и норм, нормальный процесс происходит, чем больше уедет тем лучше остальным. Но лично я быдлом быть не желаю, а вот ты сам себя назвал.

не желать и не быть -две большие разницы.:D
*****-это же всегда не ты? (С)

Нічого не заважало поставити дві дивизії у Керчі та Бахчисараї, та "ввічливих зелених громадян" тупо не пускати, без бойових дій.
Але цього не було зроблено. Тільки небритий ебач його на екрані "Україна є недоторканою!"
Ничего, кроме подавляющего преимущества даже имеющихся сил РФ в Крыму, симпатий украинских частей (из 12 тысяч к сопротивлению готовы были 2 - слова того же Турчинова), а также настроения местных жителей.

Я уже молчу о том, что милиция после отношения к ВВ и Беркуту на майдане, явно не симпатизировала новой власти.

Да війскові зробили більше, марш мужніх хлопців на аеродромі в Севастополі, або морякі, які зіпсували корабель щоб не давати москалякам майно. Ото- Герої.:yahoo:
Ты по ура-патриотическим заметркам в газете судишь?
Не пробовал читать отзывы участников с другой стороны?

ну, про Бєларусь можна забути
а шлункомисячих я б і сам з задоволенням побачив би десь не тут

хвацько ти під одну гребінку всіх нетрактористів причухав!

Ну может и обидно для кого то - но не знаю ни одного лодыря, хама, *******а и распиздяя, который бы уехал в Польшу или дальше.
Ни с работы, ни с подьезда, ни с города, ни со страны.
Вот не знаю -и все.
Хотя нет, одного знаю. В Ростов съебался и в ****е отсиживается вроде как:D

Ничего, кроме подавляющего преимущества даже имеющихся сил РФ в Крыму, симпатий украинских частей (из 12 тысяч к сопротивлению готовы были 2 - слова того же Турчинова), а также настроения местных жителей.

Я уже молчу о том, что милиция после отношения к ВВ и Беркуту на майдане, явно не симпатизировала новой власти.

Ты по ура-патриотическим заметркам в газете судишь?
Не пробовал читать отзывы участников с другой стороны?

Какие отзывы ты имеешь в виду?

И кстати те военные, которые поступили как велит честь воина и порядочного человека, уехали на материковую часть, им наверное квартиры дали или компенсацию на съем жилья платят? Или запихнули в общаги и кошка бросила котят?

Первый ***
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

я так понял в этот раз корыто шпаклевать будешь сам? :)
Корисна річ.Сам таку мрію.Ага.придивись.Там круг не шпатлівку шліфувати.То по металу,іржу,краску.Круг авто не такий трішки-
j4fcbd.webp

Какие отзывы ты имеешь в виду?
Воспоминания и истории российского спецназа.
За 2016-17й год, когда волна патриотизма поутихла.

Найду - кину. Очень интересный взгляд, особенно на эффективность отчаянных попыток сопротивления.

"Порошенко здався і вже пакує валізи? На фоні вселенського скандалу "мародерство на крові" і після вчорашнього ефіру на Плюсах, який дивилися мільйони людей, сьогодні зранку штаб Порошенка дав команду рекламним агентствам: скасувати попередньо заброньовану зовнішню рекламу на квітень місяц", - повідомив Анатолій Гриценко.

в продолжение про политику

Воспоминания и истории российского спецназа.
За 2016-17й год, когда волна патриотизма поутихла.

Найду - кину. Очень интересный взгляд, особенно на эффективность отчаянных попыток сопротивления.

Скинь плиз, хотелось бы почитать.

Назад
Зверху Знизу