Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Даві єво ***** (ц)

Врезавшийся в мост в южнокорейском Пусане российский сухогруз Seagrand за 40 минут до этого протаранил круизный лайнер. Об этом сообщает The Korea Herald.

Газета пишет, что капитан судна — российский гражданин — был пьян. По данным морской полиции в его крови обнаружили 0,86 промилле алкоголя при допустимом уровне в 0,03 промилле. Имя мужчины не сообщается.

а это лайфхак для Игоряна

jb9chb.webp

летучий голландец с одним капитаном на борту
а ти любиш вигадувати те чого ніхто не казав а потім використовувати як аргумент.

Покажи мені будь ласка:
- де сказано що окрім капітана нікого не було на судні?
- хто головнокомандуючий несе відповідальність за судно?

:попкорн:

Не довго зрада панувала...

Петро Порошенко
6 год ·
Щойно Конституційний Суд оприлюднить рішення щодо статті Кримінального кодексу про незаконне збагачення, я негайно дам доручення підготувати та невідкладно внести до ВР новий законопроект про передбачення покарання для чиновників за незаконне збагачення.

Нова редакція статті буде виписана так, що і "комар носа не підточить".

Не довго зрада панувала...

Петро Порошенко
6 год ·
Щойно Конституційний Суд оприлюднить рішення щодо статті Кримінального кодексу про незаконне збагачення, я негайно дам доручення підготувати та невідкладно внести до ВР новий законопроект про передбачення покарання для чиновників за незаконне збагачення.

Нова редакція статті буде виписана так, що і "комар носа не підточить".

Гладко было на бумаге- да забыли про овраги....(с)
Вот почему то в Пльше и в Украине в среднем народ живет хорошо. Только амплитуда в Украине зашкаливает.

Гладко было на бумаге- да забыли про овраги....(с)
Вот почему то в Пльше и в Украине в среднем народ живет хорошо. Только амплитуда в Украине зашкаливает.

Коли ти був на "хвилі амплітуди" при злочинній владі, тебе чомусь це питання не хвилювало.
Чому?

А мені було цікаво пригадати як ти виглядаєш.
Раптом десь зустрінемось.
ты не переживай... во первых "раптом" не выйдет, а во вторых когда "зустринимся" ты меня сразу узнаешь.... это я тебе гарантирую

Коли ти був на "хвилі амплітуди" при злочинній владі, тебе чомусь це питання не хвилювало.
Чому?

Схера ли? Тогда на хвыли были менты и депутаты, сейчас- депутаты и прокуратура

Торговцы и айтишники просто чуть поменялись местами.
У менеджеров тысяча-две долларов с 8-16 тыс. грн повысились аж до 15-30 тыс грн., а у айтишников плюс -минус так все и осталось.
Выходит, по меркам патриотов, те кто получал гривну, должны радоваться покращенням.
А те, кто получал по серям схемам- сдохнуть если не от зависти, то от угрызений совести.
Но что то пошло не так....

Назад
Зверху Знизу