4000 грн на місяць

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Ну ты же покрасил свою хорошей краской :)

Між "гарною" і "Ферарі" є дуже велика різниця.
Десь так в 10 000 + баксів.

Якби він слухав Косс чи простенькі АКГ на вбудованому звуці - це було б норм.
А от вийобуватись Града слухаючи на вбудованому звуці...ну це нонсенс.
Вбудований зук не здатен задіяти і чверть потенціалу навушників, за які він заплатив.
Проте йому це дуже подобається. Тобто він не знає як мають звучати такі навушники. Тобто у сліпому тесті він не відрізнить їх від Косс за 700 гривень. Тому що на його звуковусі вони гратимуть +- однаково. Бо звуковуха - ніяка взагалі.

Який сенс купувати Града коли ти під'єднуєш їх до дешевої фігні. Найдешевшої.

з.і. Ставлю бакс що дід вже гуглить зовнішні ЦАП для мака і незабаром виїбнеться замовленням :D
Хоча епл не робить якісного звукового обладнання.

Між "гарною" і "Ферарі" є дуже велика різниця.
Десь так в 10 000 + баксів.

Якби він слухав Косс чи простенькі АКГ на вбудованому звуці - це було б норм.
А от вийобуватись Града слухаючи на вбудованому звуці...ну це нонсенс.
Вбудований зук не здатен задіяти і чверть потенціалу навушників, за які він заплатив.
Проте йому це дуже подобається. Тобто він не знає як мають звучати такі навушники. Тобто у сліпому тесті він не відрізнить їх від Косс за 700 гривень. Тому що на його звуковусі вони гратимуть +- однаково. Бо звуковуха - ніяка взагалі.

Який сенс купувати Града коли ти під'єднуєш їх до дешевої фігні. Найдешевшої.

з.і. Ставлю бакс що дід вже гуглить зовнішні ЦАП для мака і незабаром виїбнеться замовленням :D
Хоча епл не робить якісного звукового обладнання.
Ну может быть, я не в курсе что от за наушники такие. У меня обычные капельки за 8 баксов. :D все равно они мне только для совещаний нужны

Ні про що казати...нікому не можна вірити.
На днях у своєму фоно коректорі Cambridge Audio я замінив більшість конденсаторів та електролітів. Конденсатори на плівкові WIMA а електроліти на Nichikon.
І ось воно - реально відчуття що 70% якості звуку відкрились.
Це вже мій третій досвід таких переробок - і всі дають однаковий результат.
Ось вам і інженерія і маркетінг. Інженерія - добре все зроблено.
Маркетінг сказав - ставте лайно дешеве. І все обісралось.
Я міняю на якісні, болтон як то кажуть - і отримую девайс на два порядка вищий по якості звуку!

А люди цього не розуміють :( Як маркетологи з них знущаються.

Не про що казати...нікому не можна вірити.
На днях у своєму фоно коректорі Cambridge Audio я замінив більшість конденсаторів та електролітів. Конденсатори на плівкові WIMA а електроліти на Nichikon.
Я міняю на якісні болтон як то кажуть - і отримую девайс на два порядка вищий по якості звуку!

Ну ты же технарь. Какими параметрами и измерениями можно эти 70 процентов подтвердить? У подопытных которых лечили плацебо тоже были ощущения, что лекарство работает :)

Ні про що казати...нікому не можна вірити.
Я міняю на якісні, болтон як то кажуть - і отримую девайс на два порядка вищий по якості звуку!

Не знаю над кем издеваются маркетологи, но над тобой точно в детстве издевались, раз ты вырос таким.

Ну ты же технарь. Какими параметрами и измерениями можно эти 70 процентов подтвердить? У подопытных которых лечили плацебо тоже были ощущения, что лекарство работает :)

Нє, я дав матеріал для роздумів. Втягуватись у суперечку про те як це працює не буду.
Для мене це очевидно як божий день.
І "рятувати" інших я не маю намірів. Так відбувається, що хто цікавиться звуком - чомусь проходить той самий відомий нам шлях..."отрицание гнев торг депрессия принятие". Спочатку ніхто не вірить...потім шукає, потім щось починає розуміти...а потім вже і напрямок проводу вислуховує :)
Проте більшість проживає життя на першому етапі так і не пізнавши насолоди звуку.

Ну так твое любимое правило Парето :)

Так. Тому я не засуджую таких людей. Я засуджую їх агресію в бік людей що пішли далі.
В багатьох питаннях я сам дійсно живу за таким принципом.

А хоббі - то інакше :) Там розрахунку не може бути. Там в приорітеті лише насолода :)

Раз уж меня овуляшкой назвали, тогда следующий вопрос: кто делает селёдку под шубой и кладет туда яблоко? А кто без яблока?

вылет в египет в 22-00?
это что в 2 часа ночи привезут в отель и 12 часов голодными маяться по территории в ожидании поселения?
кто так над туристами издевается?
ппц какой-то, даже по горящим ценам

как то у Вас с математикой.. аль Вас с самолета на подлете прям в отель на парашюте спускают?
если вылет в 22,00 то прилетит в 2.30
в 3,30 -4.00 трансфер
в 5 отель и спать...

друг щас едет в тай через белгород. говорит разница 500 баксов. что это за несправедливость?

х.з. нужно сравнивать аналогичное.
с Белгорода в этом году цены как из Киева зачем капацам бабло давать зарабатывать

Макс, а серьезно реально поймать хорошее предложение но принципиально из Харькова?

Зимой хочется что то туристическое по Европе, хотя бы Польша и Чехия.
Но смотрю Аккорд тур так вроде все гладко но на экскурсии еще надо 500 евро на двоих как минимум.:(

Есть туры без обязательных экскурсий.
Приходишь ко мне в офис, спрашиваешь Светлану она по Европе автобусной кроме аккорда несколько десятков вариантов знает

а Аккорд тур это из Харькова?
выезды со Львова
самое главное не зажадничать пару десятков евро на тур без ночных переездов, а то проклянешь все

Раз уж меня овуляшкой назвали, тогда следующий вопрос: кто делает селёдку под шубой и кладет туда яблоко? А кто без яблока?

Яблоко в салате- вообще бред.
Как классический Оливье кушали- не понимаю.

в бюджетных отелях после 24 колу бесплатно фиг нальют , не то что пироженкой угостят

ездийте в нормальные

Юра, знайшов для
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
:клас:

Пацани на рот відповідають, вік волі не відать - що справжня!

даже на фото видно какой это веслонос
ох и лошары бля, хотя лошар купивших у них думаю сотни.

почему мне совесть не позволяет так нагло обманывать людей, давно бы ...

Кстати, а шо там Юра купил икру с Херсона?

Где там безлошадный бмвист? Или бесправный. .. таки какой сыр и где там в амстере искать? И где просто норм кофейни или рок бар какой нить?

ездийте в нормальные

даже на фото видно какой это веслонос
ох и лошары бля, хотя лошар купивших у них думаю сотни.

почему мне совесть не позволяет так нагло обманывать людей, давно бы ...

Кстати, а шо там Юра купил икру с Херсона?

Не нету икры. А за осетра забыл позвонить, хотя честно говоря осетрина- не мое:незнаю:

Назад
Зверху Знизу