Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Все місто розрите комунальниками, скорізь мерзла вода.
****ос.
Якщо не цей, то наступний рік буде останнім для тепломереж :(

А кто говорит что все хорошо? Я просто не понимаю ваших "зато у нас парк есть". Мне нравится что есть работа на перспективу, что город не стоит на месте заделывая дыры год за годом.

Сад Шевченко та парк Білочки - це місця відпочинку. Переважно влітку.
А тепломережі - це стратегічно важливий об'єкт від якого залежить життя всього міста.

За ті кошти що зарити в літні розваги можна було тричі замінити все стратегічно важливі магістралі по всьому місту.

Доречі особисто мені і ***** не впали ті парки.
Проте лід та канави розміром з квартиру, що вже повсюди від розірваних труб мене бентежить.

Кстати вот реально много стало в Харькове делаться. Я аж в розпачи:
-Воруют меньше?
-Финансирование больше?
_Гепа нажрался и уже его благодарность не включается в сметы?

Деценралізація яку втілив Порошенко.

А тепломережі - це стратегічно важливий об'єкт від якого залежить життя всього міста.

За ті кошти що зарити в літні розваги можна було тричі замінити все стратегічно важливі магістралі по всьому місту.

Проте лід та канави розміром з квартиру, що вже повсюди від розірваних труб мене бентежить.

И тут мы возвращаемся к тому что у тебя не лучика света в твоей темной жизни :клас: Поэтому и гулять тебе там не хочется.

Вот
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
было разрыто все лето. От Амосова до того торцевого дома, а скорее всего даже и дальше. И в обратную сторону от Амосова вниз. Предполагаю, что это вотчина Тепловых сетей. Ну и рассказ про "за год сменить все стратегически важные магистрали в городе" выдает в тебе хруя.

напиши в своей теме подробней. почему решился на донора а не капиталил, шопачом и т.д.:)
:trollface: Еще доп. фары приехали, пульт хороший, серва на 8кг и куча всего.:D

afde7e.webp

И тут мы возвращаемся к тому что у тебя не лучика света в твоей темной жизни Поэтому и гулять тебе там не хочется.
А тут ми знову повертаємось до того що ти типова "яжемать" сенс життя якого в тому щоб продовжити рід ще однією\двома людьми. Витратити життя заради своєї копії. Страждати у всьому лише щоб копія щось там отримала.

Як у тварин :незнаю:

А тут ми знову повертаємось до того що ти типова "яжемать" сенс життя якого в тому щоб продовжити рід ще однією\двома людьми. Витратити життя заради своєї копії. Страждати у всьому лише щоб копія щось там отримала.

Як у тварин :незнаю:

Судя по всему вот то что было тобой озвучено было сделано твоей матерью. Судя по результату, в итогу получившемся.

Все місто розрите комунальниками, скорізь мерзла вода.
****ос.
Якщо не цей, то наступний рік буде останнім для тепломереж :(

Пох, у нас в городе огромный ЧС, места всем хватит свалить с неблагополучных скворешников.
Все стесняюсь спросить за сколько вы свой участок продали?

Парк Койкого, как раз круглогодичный хорош для любого возраста и бюджета.
В любую погоду там чистые площадки и теплые туалеты.
Таких бы мест отдыха ,да в каждый район.

Пох, у нас в городе огромный ЧС, места всем хватит свалить с неблагополучных скворешников.
Все стесняюсь спросить за сколько вы свой участок продали?
А нахуя мені ці біжанці поряд? :) Нєєє, хай в панельках сидять.

Не продали. Я знав з продажу.
Ціна там приблизно штука за сотку була.
Як зараз - хз. Може згодом знову виставлю.

А если кто то чем не доволен
Польша недалекоооо (с)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я в ахуе если честно

Назад
Зверху Знизу