Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
соглашусь пожалуй

ccfc6g.webp

В теме своей отписался по списку. Там одна сцепа с заменой 44 50грн.
Зато теперь педаль невесомая:yahoo:

Ще раз дякую за комбайн!

Приємний сюрприз. Було вказано що в нього стартер від 220 лише крутить, а по факту на цій модифікації вже аккумулятор є та стартер від нього крутить :клас:
Сьогодні зібрав та прогрів трохи.
Комбайн - зверь! І він величезний :клас:

attachment.webp

Вкладення

• photo_2018-11-03_16-49-40.webp
    photo_2018-11-03_16-49-40.webp
    63.2 КБ · Перегляди: 216

А еще хозяин, хозяйка, dgr, alkuba ... - один ты дартаньян
Но я думаю, что биомусор тут ты. Говорят незванный гость хуже татарина, а ты - просто двойной бинго - ****ище из днищ, днище из ****ищ :браво:

Ще раз дякую за комбайн!

Приємний сюрприз. Було вказано що в нього стартер від 220 лише крутить, а по факту на цій модифікації вже аккумулятор є та стартер від нього крутить :клас:

Отлично. Главное чтоб снег был :)

Ще раз дякую за комбайн!

Я вижу ты каждый день живешь как в сказке. 365 дней в гараже проводишь с офигенным ремонтом и ямой.

А еще хозяин, хозяйка, dgr, alkuba ... - один ты дартаньян
Но я думаю, что биомусор тут ты. Говорят незванный гость хуже татарина, а ты - просто двойной бинго - ****ище из днищ, днище из ****ищ :браво:

:незнаю: как классно ты их к этой категории отнес. Ну и кто после этого из нас днище?

Я вижу ты каждый день живешь как в сказке. 365 дней в гараже проводишь с офигенным ремонтом и ямой.

Я задоволений своїм життям.
Для мене головне щоб був рух уперед. Коли кожен день стає кращім - тоді я задоволений. Наприклад сьогодні я вирішив одне з питань що мене дратувало завжди. Сподіваюсь що вирішив :)
Я дуже люблю сніг. Та є нюанс, його треба чистити і чистити майже 100 метрів дороги від снігу. Дуже часто самотужки або вдвох у кращому випадку. Це проблема коли всю ніч мело, а вранці транспорт не ходить та машину не вигнати.
За "ці гроші" я міг би в Барселону злітати і привезти черевики за 20 баксів. Проте я вирішив важливе питання. На багато років вперед зробив зиму більш комфортну для себе та своєї родини.
Різницю вловив? Мандрівник-споглядатель стін :)

:незнаю: как классно ты их к этой категории отнес. Ну и кто после этого из нас днище?

Да ты на двух или трех предыдущих страницах каждого из них обосрал как минимум раз. О, еще Экона забыл..

Да ты на двух или трех предыдущих страницах каждого из них обосрал как минимум раз. О, еще Экона забыл..

Обосрать это отличительная особенность тебя и дгра, но никак не меня. Я могу аргументированно подъебать, не более того.

Я задоволений своїм життям.
Для мене головне щоб був рух уперед. Коли кожен день стає кращім - тоді я задоволений. Наприклад сьогодні я вирішив одне з питань що мене дратувало завжди. Сподіваюсь що вирішив :)
Я дуже люблю сніг. Та є нюанс, його треба чистити і чистити майже 100 метрів дороги від снігу. Дуже часто самотужки або вдвох у кращому випадку. Це проблема коли всю ніч мело, а вранці транспорт не ходить та машину не вигнати.
За "ці гроші" я міг би в Барселону злітати і привезти черевики за 20 баксів. Проте я вирішив важливе питання. На багато років вперед зробив зиму більш комфортну для себе та своєї родини.
Різницю вловив? Мандрівник-споглядатель стін :)

:браво: Поговорим через 10 лет. Не знаю будут ли у тебя дети, но даже без них интересно будет увидеть как меняется твое мировоззрение. Ну в особо крайних(тупых) случаях ошибки молодости вылазят на обозрение к пенсионному возрасту.

Поговорим через 10 лет.
А чому так?
Все моє життя я дотримуюсь цієї стратегії.
Якщо сьогодні краще ніж учора - значить день прожитий правильно.

Сучасний світ зруйнував поняття "Батьківщина". Воно втратило будь який сенс окрім пафосу для багатьох людей та народів. Я не вважаю що це погано - це глобалізація і її нікому не уникнути.

А от те що сучасний світ знищує поняття свого Дому як головного місця у світі. Це мене турбує. Я як соціопат та рак за зодіаком відношусь до людей, для котрих дім - це головне. І він має бути таким куди тобі завжди хочеться повернутись і як найшвидше :клас:
Це значить що твій дім "правильний".

А чому так?
Все моє життя я дотримуюсь цієї стратегії.
Якщо сьогодні краще ніж учора - значить день прожитий правильно.

Сучасний світ зруйнував поняття "Батьківщина". Воно втратило будь який сенс окрім пафосу для багатьох людей та народів. Я не вважаю що це погано - це глобалізація і її нікому не уникнути.

А от те що сучасний світ знищує поняття свого Дому як головного місця у світі. Це мене турбує. Я як соціопат та рак за зодіаком відношусь до людей, для котрих дім - це головне. І він має бути таким куди тобі завжди хочеться повернутись і як найшвидше :клас:
Це значить що твій дім "правильний".

Та хер там, любой дом построенный при совдепии вряд ли можно сделать удобным, элементарно исходя из планировки, пристроек, расположении на участке.

Ну и такой подход к жизни самообман, надо реально на вещи смотреть.

Ну и после слов про знак зодиака в принципе можно было не читать дальше и не писать.

Та хер там, любой дом построенный при совдепии вряд ли можно сделать удобным, элементарно исходя из планировки, пристроек, расположении на участке.

Ну и такой подход к жизни самообман, надо реально на вещи смотреть.

Ну и после слов про знак зодиака в принципе можно было не читать дальше и не писать.

Ти як Юра ага, якщо дім то на 400 квадратів і прислуги дюжина і тільки при 10 000 баксів в місяць ЗП :браво:
Жодного самообману. Принцип Парето.

Проте ти прочитав і написав. Ти собі не хазяїн?

Ти як Юра ага, якщо дім то на 400 квадратів і прислуги дюжина і тільки при 10 000 баксів в місяць ЗП :браво:
Жодного самообману. Принцип Парето.

Проте ти прочитав і написав. Ти собі не хазяїн?

Даже дом на 100 квадратов можно построить удобный и с умом. И это будет не дороже чем панелька с ремонтом, но ты пошел по пути изначально ошибочном. Принцип Парето говорит только об удаче, а не о том что всю жизнь надо потратить на те 80% времени. Я отвечал потезисно. У тебя пост получился из разряда бога нет, бога нет, а в середине слава боженьке.

Назад
Зверху Знизу