Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
баян-пребаян и они были на Импульсфесте
такое, я 5 минут их завывания послушал и пошел подальше от сцены. потом с барабанщиком их бухал
тю
ти ж казав про тих, хто "спровокував Майдан"
а ті, на кого ти вказуєш з'явилися вже потім
![]()
Довели америку сволочи, теперь он стоит в двадцать раза дорожеа в 1908 році за 850 баксів американець міг купити новий автомобіль.
Далі що?
януковичі якраз його і спровокували. Це найточніше визначення.
А ті, від кого у тебе бомбить, з'явилися як наслідок.
І, до речі, щось не пам'ятаю аж великої черги з охочих скласти їм конкуренцію тоді - це зараз всі такі хоробрі та рукасті/головасті стали.
януковичі якраз його і спровокували. Це найточніше визначення.
Юра, ты жил в своем чудном уютном мирке....
И даже не представлял какой ****ец творился чуть дальше. А теперь ты макнулся в реальность..
всем драсти!
приехал я в этот ****ый сайлентхилл и через пять минут уже сьебацца хочецца
![]()
Стройте АЭС *****, ройте сланцевый газ.
Аухенно. Это где?
як це?
вангую, гасілка б зламалася.
Дуже часто диванні гасителі різного штибу чомусь вважають, що процес гасіння їх не займе, а також, що потім (після гасіння) все буде як раніше. Авотхуй, мені так здається.
не скажи.Сейчас просто косарь уже ничего не стоит
не скажи.
Сейчас небольшой сетик сушей за косарь(ну или чуток больше) съели - вкусные. Не так конечно как хороший кусок мяса, но почему-то дети предпочитают суши.
Так что косарь ещё - огого.
Меня тогда все устраивало.
Того что зарабатывал честным трудом уплачивая (вернее из моих доходов удерживали) все налоги и сборы хватало на жизнь.
Наверное людей ,которым не хватало и хотели лучшего -поддержали инициативу гг.Яценюк,Тягнибок и Кличко . Три богатыря, ****ые в сраку.
Сейчас живем лучше. Только не все.![]()