Статус: Офлайн
Повідом.: 80766
Повідом.: 80766
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я коверкаю, а ти і на таке не спроможній.
Україномовний імпотент, можеш тільки критикувати.
А погодься в тебе здорово палає від мови![]()

хруйва там не стояла. Бізнеспорткупе там стояла поки Васільок не відкрився та не повісили нотифікацію що те місце будет використовуватися магазином, доречі який їх і побудував.

а вобще у меня подагра, мне можно

От йолоп
А в тебе клепки не хватило прочитати що там написано на папірці приклеєному біля паркомісця?
"Просьба машины не ставить. Выгрузка товара".
Якби там можна було паркувати то там би стояла бізнеспорткупе!
дохуяпатриотыкружок вышиваты, блеадь

"яжемать""уменяжеподагра"
На брсм сегодня было какое-то столпотворение таксюков. Машин 10. Пришлось 5 минут постоять пока таксохуйло, влезшее без очереди перед мной и понявшее, что ******** до бака не дотянется ибо я перегородил ему дорогу, пыталось доказать что "унегожеподагра"![]()

Табличка змінюється на наступне повідомлення:
Йдіть до сраки! Тепер тут росташована моя автівка. Незгодних чекаю біля цирку з____ до _____години.

Нагадало
![]()
![]()

У моей тещи так подгорало. Сначала выла, что русский учите быстрее.Нагадало
![]()
![]()

дохуяпатриоты![]()

Это разве что менеджерам по проебыванию и разворовыванию ***** в какой области дело зафейлить.
Я не патріот.
Виключно з міркувань розвитку.
Хотів би ще англійською, але не в цьому гадюшнику![]()
Отэта чтобы под камерами заправки и регистраторами лица бить?ну ты ж ему в торец зарядил, или просто ляпнул шото невнятное?![]()

Индивидуально, зависит от возраста, массы, образа жизни, тощо"умеренном" это сколько?

Т.е. коверкаешь язык ты, а тугiший я? Ну ок.
Ты ото учи лучше, а то вдруг эти долбойобы в раде закон примут ******** за русский язык. Скажешь вот так дяка" и расстреляют *****.![]()
Я коверкаю, а ти і на таке не спроможній.
Україномовний імпотент, можеш тільки критикувати.
А погодься в тебе здорово палає від мови![]()
нет, проект он и в африке проект, хуевые менеджеры проебывают, хорошие делают успешно.