Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
И ? применяется где ? Кто кому продает по этой цене ?

Ты заебал. :)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

За деякими оцінками, введення цієї формули призвело до здорожчання української електроенергії для бізнесу, що відбилося на ціні продукції українських виробників. Попри те, що у 2016 році лише 5% використаного на ТЕС вугілля було імпортним, методика застосовується до всього вугілля, яке споживають ТЕС. Оскільки 70% потужностей ТЕС контролює компанія ДТЕК (головний власник — Рінат Ахметов), а більшість видобутку вугілля в Україні також контролює ДТЕК, у цьому вбачають корупційну складову та джерело надприбутків для виробників теплової електроенергії.

***** мне ссылка на википедию. Тем более там херь написана.
Я ТЕБЕ задал вопрос- кто по этой цене покупает уголь ?
ТЫ же знаешь что Ахметов с ее помощью всех обокрал, я ТЕБЕ и задаю вопрос кто по этой цене покупает уголь ?

***** мне ссылка на википедию. Тем более там херь написана.
Я ТЕБЕ задал вопрос- кто по этой цене покупает уголь ?
ТЫ же знаешь что Ахметов с ее помощью всех обокрал, я ТЕБЕ и задаю вопрос кто по этой цене покупает уголь ?

В цитате всё написано, я не пойму, ты троллишь или отупел и не можешь прочитать написанное? :)

Он сам у себя покупает уголь по мировым ценам - сверхприбыль номер раз.
Продаёт потом бизнесу и населению конечный продукт по возросшим тарифам получая возмещения по субсидиям - сверхприбыль номер два. :)

...що зайвий раз доводить: за Саакашвілі не було нікого,
за Гєпою - купа єбанутих бюджетників на чолі та в складі різних КП + просто гєпадрочерів "онже шото дєлаєт".
Викинути з країни Сааку - ніхто за нього не впишеться, хіба що в соціалках пожужукають трохи
Посадити Гєпу - почнеться колапс: дорогам ****, комунікаціям пєсєц, ні народитися, ні поховати - і т.д.
І це я назвав лише найпримітивніші форми саботажу. Далі можна продовжувати, залазячи в місцевобюджетно-господарські нюанси, а потім раптом виявиться шо на Гепі замикалося певне коло питань, пов'язаних з різними кредитними штуками нашого міста...
Та коли взимку вчергове порветься тепломережа, думаєш гепадроцтво (і форумна вата в тому числі) не завиє в один голос "вєрнитє гєпу"?
До речі, КП "Х-тепломережі" - наочний приклад того, як Гєпа вміло бере в заручники ціле місто. Якби він розвинув тему локальних котелень/місцевого опалення, можна було би дискутувати про щось, а оскільки він пішов явним шляхом збереження оцієї монструозної системи радянських ТЕЦ - без варіантів: цей раунд за ним, і його справу ще довго мусолитимуть по лінії суд-прокуратура.

А, так это гепу оставили, ибо Харьков без него коллапсирует? Я о такой ***не даже и не думал. :)

В цитате всё написано, я не пойму, ты троллишь или отупел и не можешь прочитать написанное?

Он сам у себя покупает уголь по мировым ценам - сверхприбыль номер раз.
Продаёт потом бизнесу и населению конечный продукт по возросшим тарифам получая возмещения по субсидиям - сверхприбыль номер два.
Садись два... :іржач:

Для начала Роттердам+ это формула расчета :
2.2. Прогнозована оптова ринкова ціна формується на підставі:

По этой цене никто ничего не продает и не покупает :іржач:

Самая вменяемая из разжеванных статей про то что это и как это
, человеку который хотя бы раз сталкивался с закупками электроэнергии для юр лиц. большинство там будет понятно. :)
Но ты продолжай :)

Самая вменяемая из разжеванных статей про то что это и как это

Согласен, этот источник (батяр чи каменяр, чи кто там) в разы авторитетнее фактов, перечисленных на вики.

:іржач:

У липні 2016 року прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що вважає неприйнятною схему «Роттердам плюс» і що «хоче почути позицію Уряду щодо вирішення цієї проблеми».

У січні 2017 року міністр енергетики України Ігор Насалик визнав, що формула «Роттердам плюс» не зняла проблему диверсифікації поставок енергетичного вугілля.

У березні 2017 року віце-президент Єврокомісії Марош Шефчович спрямував лист до Петра Порошенка, у якому розкритикував формулу «Роттердам плюс» і зазначив, що запропонована Національній комісії експертна допомога з боку ЄС заледве використовувалася.

У травні 2017 Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що формула «Роттердам плюс» становить корупційну загрозу для держави та закликав Верховну Раду «ухвалити закон про ренту на вугілля та інші корисні копалини в Україні так само, як це зроблено для газу».

У серпні 2017 року видання ЛІГА.net назвало «Роттердам плюс» корупційною схемою номер один в Україні. 17 серпня 2017 року НАБУ провело обшуки в будівлі НКРЕКП, які тривали 8 годин.

Это картинка :рл: относится к твоим выводам не более. :незнаю:.
Про картинку ответил ... ,обозвав меня навозной мухой (стрелки!) :клас:
Или, все таки , в стране плохо , но не так плохо , как говорит Валера ?:D

Или тебе претит сама мысль, что какой-то хер с бугра герр из-за бугра критикует...
... святого П.А.Пу ?!?:незнаю:
...А царь хороший , он просто не может/не знает ?!?
Это бояре беспредельничают ?
Остальные вопросы прошли по категории " лишние " ...
"незначительные" ... Или , вообще " крамольные" ?

Назад
Зверху Знизу