Статус: Офлайн
Повідом.: 65415
Повідом.: 65415
Путь к светлому будущему?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вгадайте країну
А не накурившись английский не освоить?![]()
Бинго )))Вспомнил, где я мог видеть похожий трамвай. Лепциг, восточная Германия. Оно?
ну пока как-то так, да![]()
У ФБ? Комуняки, таки в'їдливі падли, 40 років панували, а тепер за 30 років у німців не вийшло гівно з голови. Між Східною та Західною Німеччиною прірва, ІМНО. Диявол ховається у дрібницяхМестоположение тебя, кстати, ни разу не палит.
сколько платят тому, что с плеткой ?![]()
У ФБ? Комуняки, таки в'їдливі падли, 40 років панували, а тепер за 30 років у німців не вийшло гівно з голови. Між Східною та Західною Німеччиною прірва, ІМНО. Диявол ховається у дрібницях
У ФБ? Комуняки, таки в'їдливі падли, 40 років панували, а тепер за 30 років у німців не вийшло гівно з голови. Між Східною та Західною Німеччиною прірва, ІМНО. Диявол ховається у дрібницях
Я можу порівняти з Франфуртом. Там основний автопарк на вулицях - Ауді, Мерси, Порше. Тут - Шкода та Дачії )))Так переедь в Бонн или Мюнхен![]()
Я можу порівняти з Франфуртом. Там основний автопарк на вулицях - Ауді, Мерси, Порше. Тут - Шкода та Дачії )))
Грешил сегодня в премьер отеле Лыбидь
Велел принести еды в номер, лежал в кровати и смотрел мультики.
![]()
может ну его ***** все и просто развестись
будь мужиком и скажи жене и теще шо ******* прям в лицо, блеадь