Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
мабуть після цієї фрази треба було б написати: "IMHO". Бо мені, наприклад, ріже око - пробка :D
Вітаю.
Мені так само різало вухо у пісні фраза:
Небо голубе.

Однак подивився та дійсно можна казати й блакитне й голубе.

Тоді всі питання лише на мене. Якось нагримав на неї у аварійній ситуації. Вона хлопнула дверцяиттами та й пішла собі...
А чого це вона створила аварійну ситуацію?
Бо інструктор не навчив не створювать аварійні ситуації.

А чого це вона створила аварійну ситуацію?
Потому что у нас традиционно сложилось так, что автокурсы не готовят к реальной езде, а готовят к сдаче экзамена на права. По этому после получения прав надо либо учиться самому либо брать дополнительные уроки вождения. Я тоже наорал на жену (и не раз) когда она после получения прав начинала ездить. Наорал потому как сам реально обосрался с того, что она чудила. Потом понял, что с меня учитель чуть лучше чем балерина, нашел в интернете автокурсы Girls class где инструкторы - женщины, нанял такую инструкторшу, вручил им машину и ключи а сам пошел спокойно пить пиво. Итог - уже 10 лет ездит жена сама и уже более 5 лет я могу с ней ехать на трезвую голову :D

Я вважаю, шо жінкам треба тільки раллійники в інструктори. Екстрім водіння. Шоби одразу поламать переляк перед рульом і педалями.

Я вважаю, шо жінкам треба тільки раллійники в інструктори. Екстрім водіння. Шоби одразу поламать переляк перед рульом і педалями.
Сугубо индивидуально. Женщины они таки тоже все - разные. И общего рецепта для решения проблемы не существует. В моем случае сработал подход что я выше описал, а у кого то и так поехала.

Потому что у нас традиционно сложилось так, что автокурсы не готовят к реальной езде, а готовят к сдаче экзамена на права. По этому после получения прав надо либо учиться самому либо брать дополнительные уроки вождения. Я тоже наорал на жену (и не раз) когда она после получения прав начинала ездить. Наорал потому как сам реально обосрался с того, что она чудила. Потом понял, что с меня учитель чуть лучше чем балерина, нашел в интернете автокурсы Girls class где инструкторы - женщины, нанял такую инструкторшу, вручил им машину и ключи а сам пошел спокойно пить пиво. Итог - уже 10 лет ездит жена сама и уже более 5 лет я могу с ней ехать на трезвую голову :D
Зачем же на трезвую?
Приятнее из гостей ехать на пассажирском сидения

Здається, забув розказати про досвід катання 6 днів на Хюндаї Креті, поки Патрол був у сервісі.
Лушпайка в цілому така собі, їздити можна, навіть живенько можна гасати.
Недоліки - дуже смердить пластиком в салоні, та дуже голосно шипить кондиціонер навіть на двійці.

Здається, забув розказати про досвід катання 6 днів на Хюндаї Креті, поки Патрол був у сервісі.
Лушпайка в цілому така собі, їздити можна, навіть живенько можна гасати.
Недоліки - дуже смердить пластиком в салоні, та дуже голосно шипить кондиціонер навіть на двійці.
Так что в итоге - закрасили?

Назад
Зверху Знизу