Гость611882
Г
Re: Обновки
бабушке
меня чуть больше суток поколбасило и все
Для тебя или для бабушки?
бабушке
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Для тебя или для бабушки?
бабушке
и ты тут против вакцинирования возмущаешься???
где?
я против принудилова
- Вот тєпєрь, когда насильна заставляют гаваріть на укрАінскам, я принципіально нє буду! Я протів насільственной украінізації?
- Тобто раніше ви спілкувались українською, а тепер не будете?
- Нєт, я і раньше нікагда не гаваріла на мовє і тепєрь точна нє буду!

Нагадало
![]()
а как быстро после второй привики файзером пошли побочки? вот больше суток прошло, и только рука болит как и первый раз
а то напугали тут все
померяемся у чьего ребенка больше прививок?

померяемся у чьего ребенка больше прививок?

Меня не колбасило. Поболело чуток и все. И несколько раз кратковременно температура до 37.3-37.5 поднималась.ну вообще это странно
сдай анализы на igG как-нибудь, может они не выработались? В моем представлении если антитела вырабатываются, то организм должно колбасить
Краще напиши дату, дозу і серію двох своїх останніх АКДС і все стане зрозуміло![]()
Ну, якщо вже релігія не дозволяє вакцинуватися, можна тест зробити.
Ну а як ще убезпечити інших громадян? Між іншим, це обов'язок держави.

вакциновані все одно хворіємо
хтось в легкій формі, хтось (допускаю) безсимптомно і становлять більшу загрозу для інших, оскільки є потенційними рознозщиками зарази
в той час як хворі з важчим перебігом свідомо або вимушено сидять вдома
то ти пропонуєш взагалі всім (і вакцинованим і ні) сидіти лише дома чи шо?
чи хай всі їздять розносять, і ті хто потенційно один на 1000 може бути заразним і ті хто 1 на 10. на все воля Божа, кому суждєно утонуть в огнє нє сгоріт, так чи шо?
вакциновані все одно хворіємо
хтось в легкій формі, хтось (допускаю) безсимптомно і становлять більшу загрозу для інших, оскільки є потенційними рознозщиками зарази
в той час як хворі з важчим перебігом свідомо або вимушено сидять вдома
тест не всім по кишені
писала для пикладу, що сімї медсестри райлікарні і робітника картонажки, в якій виховується трое дітей
щоб провідати родичів у іншій област, навіть білети на поїзд купити досить накладно,
а + 2 тести для дорослих можуть зробити цю поїздку непідемною
Та не все одно.
Можна подивитися статистику , який процент вакцинованих серед тих , хто госпіталізований.

просто мы не знаем и не понимаем чем людей вакцинируют. И ещё эти вакцины не хранят как нужно - при температуре ниже -60. Потому как нет достаточно оборудования:вакциновані все одно хворіємо
для чого все це запамятовувати?