Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

я вот сильно сомневаюсь в том, что клоун виноват в росте цен на мировых рынках. это на счет роста цен на металл, древесину, ну и масло.
Ага, только в европе какого то хрена тоже масло дешевле , чем в стране которая производит 10% по моему процентов мирового рынка масла :)

я вот сильно сомневаюсь в том, что клоун виноват в росте цен на мировых рынках. это на счет роста цен на металл, древесину, ну и масло.
а на счет меда - не благоприятные погодные условия (дожди во время цветения акации) + рост спроса.
Недавно по пабликам катались фоточки с суперов из-за границы с жратвой мэйд ин нэнька. Яйца картошка масло и прочее.
Хз почему - но почему-то было так дешево, что у нас таких цен уже пару лет как нет...

він не винен.
Він взагалі цими питаннями не має займатись.
Але у нас моновлада :кручусь: І для народа буде вивнен саме він, Зєлєнскій, не ті хто голосував за нього та партію ЗЕ проти Порошенка.

Хоча розумний керівник держави зміг би заохотити країну що є одним з лідерів світу експорту металу та деревини з олією бодай трохи невілювати зріст цін для внутрішнього споживача.
Але то розумний. Тому Зєлєнскій тут точно невинуватий і його це не стосується.

Але все одно більшість тих хто голосував проти мальдів на крові - їм буде тяжко.

Про мед я все знаю, у мене у батька пасіка :збентежений:
Все одно ціна на нього неадекватна. Не такий він і *****тий продукт.
Хоча отримати його дуже важко.

Ну а кровля с битумки? Теперь вангую кто не успел заказать кровлю мечутся между дорогим металлом и дорогим ОСБ

******* что я крышу закончил в прошлом году.А то ***** зоебале так цены поднимать :незнаю:

Хоча розумний керівник держави зміг би заохотити країну що є одним з лідерів світу експорту металу та деревини з олією бодай трохи невілювати зріст цін для внутрішнього споживача.
Але то розумний. Тому Зєлєнскій тут точно невинуватий і його це не стосується.
Четт вспомнился скромный заводик шкоды. который в 2019 хотели построить в украине, а прошлый умный манагер решил что зачем оно в стране такое, зачем 5млрд. долларов экспорта в год нам и так хорошо...

Нідерландський прем'єр-міністр Марк Рютте різко розритикував Будапешт через нещодавно ухвалений закон,
який обмежує поширення інформації про гомо- та транссексуальність серед дітей і молоді.

На думку Рютте,

Будапешт "має або зрозуміти, що є членом Європейського Союзу,
тобто членом спільноти зі спільними цінностями, якою ми є...
Або вийти (зі складу ЄС - Ред.)",

цитує політика інформагенція Reuters.

тем временем в сельском гастрономе

75 грн за кило, однако!

0a3911ab0b2fbcb7e.webp

Четт вспомнился скромный заводик шкоды. который в 2019 хотели построить в украине, а прошлый умный манагер решил что зачем оно в стране такое, зачем 5млрд. долларов экспорта в год нам и так хорошо...

а тот который в Соломоново не в счет?

Нідерландський прем'єр-міністр Марк Рютте різко розритикував Будапешт через нещодавно ухвалений закон,
який обмежує поширення інформації про гомо- та транссексуальність серед дітей і молоді.

На думку Рютте,

Будапешт "має або зрозуміти, що є членом Європейського Союзу,
тобто членом спільноти зі спільними цінностями, якою ми є...
Або вийти (зі складу ЄС - Ред.)",

цитує політика інформагенція Reuters.

то то я и думаю почему из всех европейских городов мне больше всего хотелось бы в Будапешт....:збентежений:

то то я и думаю почему из всех европейских городов мне больше всего хотелось бы в Будапешт....:збентежений:

Фоточка оттуда :D

П.С. а чего вы так к геям прицепились? Чи не пох кто как личную жизнь устраивает?
Главное, что бы человек не был *****асом, а ****уальная ориентация тут не при чем.

Вкладення

• IMG_1059.webp
    IMG_1059.webp
    117.5 КБ · Перегляди: 94

скупнулся в бассейне
пока плавал, размышлял о том, кем же это надо быть, чтоб хотеть работать в охфисе
подходящего термина не подобрал

скупнулся в бассейне
пока плавал, размышлял о том, кем же это надо быть, чтоб хотеть работать в охфисе

Ну если дома нет кондея, а в офисе есть, то это очень стимулирует ехать в офис :D

Ага, только в европе какого то хрена тоже масло дешевле , чем в стране которая производит 10% по моему процентов мирового рынка масла :)

а ну ка, удиви нас ценой на натуральное растительное масло из подсолнечника у ******е

не то где 30-50% жирных животных жиров, прикинь есть такое масло у нас просто его в магазинах не продают, а используют в производстве того же майонеза

Про мед я все знаю, у мене у батька пасіка :збентежений:
Все одно ціна на нього неадекватна. Не такий він і *****тий продукт.
Хоча отримати його дуже важко.

получается он спекулянт у тебя, почем не продает по "обычной" цене, аааааа

скупнулся в бассейне

Продавцом просроченных смесей:плачу:

т.е. тем кто был за петю ценники автоматом делят на 2
Не зовсім так.
Ті хто голосували за Пороха як правило люди з розвиненим інтелектом та задтністю будувати причинно-наслідкові зв'язки, і відповідно мають непогані доходи, які їм дозволять пережити "кінець епохи бідності".

Не зовсім так.
Ті хто голосували за Пороха як правило люди з розвиненим інтелектом та задтністю будувати причинно-наслідкові зв'язки, і відповідно мають непогані доходи, які їм дозволять пережити "кінець епохи бідності".

:браво:
только уточняй что те кто голосовал за него в 2014году :D

получается он спекулянт у тебя, почем не продает по "обычной" цене, аааааа
я не здивований що тобі розуміння сенсу слів дається тяжко...саме тому тобою так легко маніпулювати про пласку землю, потопи і подібні "вакцина не до конца ісслєдована.

Але я візьмусь за твій розвиток.
Отже урок перший:

Спекуля́ція (від лат. speculatio — вистежування, видивляння) — ризикована фінансова дія, що не обіцяє безпеку початкових інвестицій, а також повернення вкладених сум. Переважно спекуляція полягає в позичанні грошей, купівлі активів та боргів при усвідомленні того, що існує великий ризик значних втрат.

Спекуляція як злочин — в радянському кримінальному праві спекуляція, тобто скупка і перепродаж товарів чи інших предметів з метою наживи, вважалася економічним злочином.

Спекуляція у філософії — абстрактне міркування, тип теоретичного знання, яке виводиться без звернення до досвіду («спекулятивне судження»)[2].

А тепер вмикай мозок, чи що там в тебе, і спробуй пов'язати спекуляцію та виробництво меду.

Для самих маленьких, як ти, я посню більш просто, схоже початковий пост тебе заплутав.
Є ринкова вартість продукту на сьогодні. І я вважаю її необгрунтованою.
З.І. Мій батько мед не продає.

Назад
Зверху Знизу