Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

Раптом хтось ще не бачив як треба правильно цілувати череп мерця та чим він пахне

bd043b89d4dbb6422d9a41e.webp
:клас:
покотиловку с новгородской вывезти не получится, скока на мове не балакай

І не у дворах, а на узбіччі.
І не на газоні, а на землі.

Там был вполне себе газон, пока хруи из жлобала не придумали там парковаться. И внезапно газон превращается в землю, чудеса :іржач:

Там был вполне себе газон, пока хруи из жлобала не придумали там парковаться. И внезапно газон превращается в землю, чудеса :іржач:

Я там газону не застав. Був бруд та поокремі паростки трави.
Можливо колись і було. Я не такий старий.

читаю новости про турцию

дай думаю гляну как у нас дела. попадем ли мы под упрощенный заезд. ага. чтобы достичь сравнимого с турцией количества привитых (на сейчас) нам понадобится три года. ага. не попадем.

какая тебе Турция, ехуй ***** в свою ****у

открытие Кипра притормозили,
вообще народ все чаще гутарит, что под шумок прикрыли наш безвиз,
потихоньку кто карту поляка оформляет, кто другие выходы ищет

Спасибо жителям кривбаса за припиздента *****аса

То лі дєло харькав :клас:

Подивіться як "лучший горад для жизни" бачить іноземець

Ага, надо сразу перевести разговор со своих ****** на другие, ****огичные ***** в самую хуевую погоду. Я тебе в НЙ, даже на Манхеттене могу ***** похуже показать и чо?

Я сейчас слетал 2 раза с Азуром в Хургаду. За 4 полёта опоздание вылетов в сумме 22 часа.
Автобусом в Болг. я ездил 10 раз, по 2 за год из Х-ва и Киева. Раньше он шёл ещё дольше. Но дешевле и надёжнее, чем самолёт.
Я ещё успевал искупаться в Бургасе и уехать ночным поездом в горы...

***** так жить чтобы в болгарию ездить на автобусе.

Ага, надо сразу перевести разговор со своих ****** на другие, ****огичные ***** в самую хуевую погоду. Я тебе в НЙ, даже на Манхеттене могу ***** похуже показать и чо?
Проблема в тому що ви життя в місті Харкові видаєте за химерну перевагу.
Насправді мені було би соромно комусь десь закордоном показати що я живу в такому місті.
І справа ще в тому що в Харкові чистих місць можна перерахувати по пальцях однієї руки, а все інше *****ий сором.

А в приватному секторі чи передмісті ти принаймні маєш право та можливість навести лад у своєму дворі біля довра та домі. А в місті ти навіть на східцях чи в під'їзді майже ніколи нічого не здатен змінити бо харківці все покрадуть та обісруть майже одразу.

Тому мені не зрозумілі рохкання з панельок про якісь переваги життя в місті.

Новострої з своїми охайними дворами - так вже краще. Але ті хто рохкають живуть в хрущах :незнаю:

От і всьо.

і тут не зміг неприпіздіти :D

как же ты сельский "феодал" утомил уже, Серега тебе уже скинул ****еж про не паркуюсь на газоне, вот тебе второй ****еж "феодал" т КоКотиловский

ЧС з 5 сотками де вікна дому або в сусідський дім або в забор? Отлічно!

у Хозяйки дом в черте города, спроси сколько у них соток фиодал ***, у меня в Васищево тоже соток 20 +0,5га прилегающей, ток я єтим не выебуюсь в отличии от тебя

Новострої з своїми охайними дворами - так вже краще. Але ті хто рохкають живуть в хрущах
Ты думаешь "ті хто рохкають" нет в новостроях (при чем и эконом и бизнес)?

Серега тебе уже скинул ****еж про не паркуюсь на газоне,
і ти знову напиздів, ні, я не здивований

І я знову піймав тебе на ****єжі :D
Мазду ставив (десь так року до 2011). Потім перестав. Інші тачки ніколи не ставив.

Так що ти знову спіймався на брехні. :клас: Стабільность!

Де там
не паркуюсь на газоне

Може годі вже?

Насправді мені було би соромно комусь десь закордоном показати що я живу в такому місті.
І справа ще в тому що в Харкові чистих місць можна перерахувати по пальцях однієї руки, а все інше *****ий сором.

А в приватному секторі чи передмісті ти принаймні маєш право та можливість навести лад у своєму дворі біля довра та домі. А в місті ти навіть на східцях чи в під'їзді майже ніколи нічого не здатен змінити бо харківці все покрадуть та обісруть майже одразу.

Новострої з своїми охайними дворами - так вже краще. Але ті хто рохкають живуть в хрущах :незнаю:

От і всьо.

Я в городе живу не потому что город, а потому что удобнее. Я дохуя где был в мире и могу точно сказать что Харьков будет получше многих городов америки, европы и азии.

Ты думаешь "ті хто рохкають" нет в новостроях (при чем и эконом и бизнес)?

Та може і є. В темі тут самі голосні з панельок та ЗД станції Новосьоловка :D

Я нічого не маю проти переваг жити в сучасному новострої з підземним паркінгом, своєю котельною та приватною територією.
Це дійсно має певні переваги.
Але все одно, вийшовши за двір ти потряпляєш в обісране собачім лайном страшенно бурдне місто Харків.

Раніше мені не було так соромно за Харків як зараз. Зараз коли бачиш як з бюджетом в десятки раз меньшим можна жити в чистому місті.

І тому дже дивно бачити людей які зараз пишаються Харковом.

Єдине чим Харків привабливий - це робота та магазини\ресторани.

От і всьо.
:рл:

просто у всяких хруев не хватит бабок чтоб купить нормальны новострой, вот они придумывают что в КоКотиловке життя прекрасней :D

Я в городе живу не потому что город, а потому что удобнее. Я дохуя где был в мире и могу точно сказать что Харьков будет получше многих городов америки, европы и азии.

Помню как он верещал когда ему за такси додому заломили ценник, а тут прям...
Ща он те эксперДное мнение из Фб притащит, такое когда он первый раз в Турцию слетал и стал Турецким экспертом как сейчас Юра :D

Назад
Зверху Знизу