Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
когда НЛО упало в покотиловке

так, ребятушки, принял я решение покинуть вас на несколько месяцев
кому надо - у тех есть мой телефон

фсем чмоки в этом чатике :D

:браво::браво::браво:
Cтой, хруя забери, ракушку мы сами выпиздим, а гаврик сам замолчит.

Посмотрел щура, посмотрел шарика.
орать оно тупое...

Ну шо, просто пєрєстать стрєлять і патруліровать вмєстє.
Сєпари пішли у наступ.

Під вогневим прикриттям ворог перейшов до активного наступу і зробив спробу просування через лінію розмежування.
Вранці у вівторок сепаратисти атакували позиції підрозділів ЗСУ поблизу населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Кримське і Хутір Вільний. Українські військові зазнали втрат, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у вівторок, 18 лютого.

Зазначається, що ворог почав обстріл із забороненого Мінськими угодами озброєння - мінометів калібру 120 мм. Також противник веде вогонь з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Під вогневим прикриттям ворог перейшов до активних наступальних дій і спробував просування через лінію розмежування.

"Станом на зараз триває бій. На жаль, в результаті ворожих обстрілів українські захисники зазнали втрат", - йдеться в повідомленні.

У штабі стверджують, що підрозділи ООС "дають адекватну відповідь збройним формуванням", завдають окупантам вогневе ураження "з метою придушення їхньої збройної активності".

У свою чергу Супутник News АТО в Twitter повідомляє, що сепаратисти захопили два опорних пункти ЗСУ.

"Попередня інформація, у нас 4-200 та 5-300. Бій триває!", - йдеться в повідомленні.

На тлі повідомлень про те, що на Донбасі бойовики атакували позиції українських військових , з'явилася інформація, що Рада національної безпеки і оборони проведе засідання. Про це йдеться в повідомленні Офісу президента України.

Як зазначається, о 12:00 за результатами засідання має відбутися брифінг за участю секретаря РНБО Олексія Данилова, керівництва Генерального штабу Збройних сил України, Міністерства внутрішніх справ і Служби безпеки України.

Раніше повідомлялося, що на Донбасі в районі населених пунктів Новотошківське, Орехово, Кримське і Утор Вільний противник атакував позиції української армії і спробував прорвати лінію розмежування.

За попередніми даними українські захисники зазнали втрат: 6 загиблих і 10 поранених .

росія зняла обмеження на обстріли для бойовиків . За даними головного управління розвідки Міноборони України, окупанти також поширюють чутки про нібито "бліцкригу ВСУ". Бойовики продовжують обстріли українських позицій.

вот думаю чи купить здание под реконструкцию в центре, и потихонечку выстроить там доходный дом
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

вот думаю чи купить здание под реконструкцию в центре, и потихонечку выстроить там доходный дом
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Сема, займитесь производством!

могу продать кусок промзоны в ивано франковске 2.5 га )) 300к всего

город как раз для вас, тихий спокойный, как раз подходит под ваш стиль жизни, рядом множество курортов зимой лыжи летом здоровье и суставы поправлять после зимы )

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) прекращает работу на своем сборочном заводе в Сербии из–за нехватки деталей из Китая из–за ограничений на торговлю вызванную эпидемией коронавируса.

:браво: ***яяяяя:іржач: не может быть, залез под плинтус и самовыпилился, ну никогда бы не подумал что ты так **********

Назад
Зверху Знизу