Art-
A
и вот мы подбираемся к вопросу о том чей же гараж, с как водится самой дешевой мачтой..добро пожаловать, я как раз там живу

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
и вот мы подбираемся к вопросу о том чей же гараж, с как водится самой дешевой мачтой..добро пожаловать, я как раз там живу

просто я *******
и как любой *******, я уникален по своему![]()
ну мы поняли что ты уже нашла себе много разНайди себе наконец то хоть какую то девочку.

Впіймали вбивць Шеремета. Щойно розповіли по ящєку, брифінг влаштували. В гала-концерті взяла участь вся пиЗе!дота. По завершенні запитань стало ще більше, ніж коли всі мовчали...
Впіймали вбивць Шеремета. Щойно розповіли по ящєку, брифінг влаштували. В гала-концерті взяла участь вся пиЗе!дота. По завершенні запитань стало ще більше, ніж коли всі мовчали...
після тупорилих методів Януковича, Азарова і всієї тієї камарильї, абсолютно не здивуюсь, якщо це виявиться фейком - ця "команда" ще більш тупорила та незграбна в питаннях шоу та розводів.
А таємне-таки згодом стає ж явним.
на какие только фэйки не пойдешь, лишь бы после НГ остаться
ага фейк, то все ФСБ, а материалы дела в 2017 году засекретили, чтобы путин не напал
***** иди, зелебоб

Ну чо,
Людина йде на вбивство в куртці з примітним малюнком, досить великим малюнком, щоб його розгледіти на камерах спостереженнч вночі.
А потім ходить в цій куртці в повсякденному житті. Півроку. Чи рік... Мудро і прораховано, як роблять справжні терористи. І - це вирішальна уліка!- на додачу він живе неподалік місця вбивства.
А двічина-подільниця одразу після вбивства перестає користуватися телефоном. Це прямо вказує на її причетність.
І мотив прям на поверхні лежить. ***** найвідомішу людину, непримиренного опозиціонера тодішньому кривавому режиму Порошенка задля дестабілізації ситуації аби ******и Порошенку. Не Бузину якогось, про якого, до речі, всі забули, - Шеремета!
Звісно ж, Порошенко був не зацікавлений в розкритті. А його наступник і опонент - прямо зацікавлений. Це логічно і очевидно.
Злочин розкрито, подробиці в наступних серіях.
Зато у тебя теперь есть мачта![]()

Я бы хотел там гараж, но нет. Б-г ещё раньше отвёл от покупки на старой квартире, и правильно сделал.и вот мы подбираемся к вопросу о том чей же гараж, с как водится самой дешевой мачтой..![]()
Как это? Я думал это не Вова а Руслан.о, Швайн спалился
Вова,
*****ая ты свинья *****
да пойди ты уже найди там когото, с машиной и квартирой да потрахайся вволю,
оно ж недоеб мозгам жить спокойно не дает, вона в какое ****о свалился
а теперь иди на ***
хряк2, *****
Я бы хотел там гараж, но нет. Б-г ещё раньше отвёл от покупки на старой квартире, и правильно сделал.
Ну я то может и стал, но если б доллар не дешевел то стал бы ещё богаче.А премьер министр сказал что мы все стали богаче![]()
о, даже самозабанился после разоблачения
ну чтож
через пару месяцев ждите нового клончика
он так просто это не оставит![]()

Это Руслан был?аже самозабанился после разоблачения
Нема владельца, гаражу 100 лет, свет обрезали. Гаи не вызывал, еще как обычно доебуцца и виновником меня сделают