Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
это ****ец, мало того что звук при езде по асфальту как будто едешь по щебенке, так еще на определенных скоростях и гудит громко как ил 76 на взлете
твоє відро не знає що таке шумоізоляція

Проте можливо раз на три роки ти виїдеш там де без шипів би не виїхав (насправді ні, бо шипи не додають скілів керування).
А от гул в салоні будеш слухати 24\7 протягом зими.

Шипи в горадє очєнь нужни.

:браво:Бидло має мовчати! :браво:

У Києві поліція силою розганяла підприємців, які вийшли на акцію протесту “Врятуйте малий бізнес!” під стінами Офісу президента.

Про це повідомила кореспондент “Прямого” Дар’я Мезенцева.

Вона розповіла, що активісти виступають проти запровадженої новими законами фіскалізації, яка ускладнює ведення бізнесу. Під час акції протесту активісти влаштували лежачий пікет. Під час пікету намагалася проїхати машина, і поліцейські використали сльозогінний газ для розгону пікетувальників.

Одному з активістів стало погано – у жінки стався серцевий напад. У іншої жінки було виявлено опіки слизової.

Це точно.
Вже два з чотирьох виробників сигарет закрвивають виробництво в Україні.
Якщо інші два закриють - то будуть не з України в Польщу контрабанду везти, а навпаки ))) По 20 євро за пачку :клас:
В Украине полно фальсификата сигарет

Наш паравоз лєтіт впірьооооод, в камунєєєєєє аааастановка!

aeaaa4e9a6d7bc0e111ae287.webp

За месяц в офисе уже второй макбук про перестал заряжаться.
Охуенная техника за свои бабки, конечно.
Только нафакапили немношко.

Наш паравоз лєтіт впірьооооод, в камунєєєєєє аааастановка!

В Министерстве социальной политики опровергли слухи о возможности отмены выплат при рождении ребенка, что якобы предусмотрено новым законопроектом «О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины». Напомним, «ФАКТЫ» писали об увеличении помощи семьям с детьми в Украине.

Министр Юлия Соколовская подтвердила существование этого проекта, однако объяснила, что первоначальная идея о выплате адресной помощи при рождении только малообеспеченным семьям уже неактуальна — она не нашла поддержки в экспертной среде, а также во время обсуждения с общественностью.

Министр Юлия Соколовская подтвердила существование этого проекта, однако объяснила, что первоначальная идея о выплате адресной помощи при рождении только малообеспеченным семьям уже неактуальна — она не нашла поддержки в экспертной среде, а также во время обсуждения с общественностью.

Міністерство соціальної політики опублікувало документ для обговорення 28 жовтня, пропозиції можна надсилати до 28 листопада.

Не пролізло?
Проект не заблокований і не відкликаний. Обговорення продовжується до 28 листопада.

Міністерство соціальної політики опублікувало документ для обговорення 28 жовтня, пропозиції можна надсилати до 28 листопада.

Не пролізло?
Проект не заблокований і не відкликаний. Обговорення продовжується до 28 листопада.

сколько ты готов поставить, что его примут?

сколько ты готов поставить, что его примут?

:D ще один.
Я нічого ставити не буду. Я буду продовжувати потішатись як вас як малих дітей кинули :браво:
Щоб цим займатись, Мені варто витартити від 1 до 30 секунд. Вся стрічка ФБ в факапах нової влади аматорів. І все мов сніговий ком накручується.

Зеленский опять засветился в западной прессе. Только уже не как герой-победитель-Президент, а как шестерка олигархов. МВФ не хочет давать Украине деньги. Причина - Коломойский и Приватбанк.

a749754a7175a7775eacc4.webp

Ага.
Поки вам не зроблять щеплення від популізму, ви і надалі будете цього човна пройобувати.
Тому чим глибше вас об дно шваркне, тим більша кількість з вас зможе бодай якусь корисну інформацію винести на майбутні рішення.

Ага.
Поки вам не зроблять щеплення від популізму, ви і надалі будете цього човна пройобувати.
Тому чим глибше вас об дно шваркне, тим більша кількість з вас зможе бодай якусь корисну інформацію винести на майбутні рішення.

Простите, только не "вас" а "нас":незнаю:

Назад
Зверху Знизу