Статус: Офлайн
Повідом.: 16486
Повідом.: 16486
пиздец, я аж срыгнул
Старі хвороби?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
пиздец, я аж срыгнул
Пфффф. 159 грн за 0.5 коштують в Зе вареник.
ПРи баризі я купував в Зе Вараник по 58 грн. Хоча трохи простіші, проте не настільки ж!
шо за говно вы пьете
пиво от 50 грн бутылка поллитра стоит
хоть ловенбрау, хоть эдингер, хоть еще какое немецкое с асортимента фоззи-ашана
а по 25 то наш родной санинбев, но с импортной надписью
пыйте, не залыйтесь![]()

Ты называешь цену вареников и пельменей с топовыми начинками(креветки, белые грибы, премиальные сыры и т.д.), 58грн они никогда не стоили.
Я озвучил цену обычных пельменей с мясом. Которые 58грн возможно и стоили, но явно больше года назад.
Пфффф. 159 грн за 0.5 коштують в Зе вареник.
ПРи баризі я купував в Зе Вараник по 58 грн. Хоча трохи простіші, проте не настільки ж!

ой ты такой борзый шо аж смешно
ты ж кажется уходил отсюда?
Сейчас тебя наверное только одно название Зе вареник отпугивает![]()

Андрей, как ты вообще мог зайти в такое заведение????І наша постійна рубрика "Мародьор, дєньги на крові"
Сука, заскочив в Зевареник, взяв три пачки варенечків полуфабрикат.
Вони по пів кіло, хто не знає.
НА касі прихуїв.
413 грн з мене каже молодиця за касовим аппаратом.
Поверніть мені баригу мародера!!!.
І додаток:
![]()
![]()
Взагалі дивно, як зараз люди перестали реагувати на катастроффічне зростання цін.
Здається що якщо з телевізора не казати про "подорожчання борщьового набору" то люди самі ніколи і не будуть скаржитись![]()
Сейчас тебя наверное только одно название Зе вареник отпугивает![]()
Андрей, как ты вообще мог зайти в такое заведение????
давай в третє пожартуй, може смішно буде (ні)
А может в переходить в ширину рожи производителядиалектического материализма количество может переходить в качество

Я купував в Зе вареник в Каравані пів кіла звичайних по 58 грн. БІльше року тому, так.
В Пт я купив звичайні по 90+ в ЗЕ вареник на градуснику. Тобто майже вдвічі здорожчали.
Преміальні взагалі шокували ціною. З кроликом та білими грибами.

Валера, логика рассуждения у тебя конечно страдает.Затем, что нужно поменять фильтр салона, а он выведен в такое место, где мешаецца педаль акселератора? Или ты педаль предлагаешь на защёлках сделать?
Из тебя вышел бы гениальный автоконструктор.
А может в переходить в ширину рожи производителя![]()
Я не сперечаюсь.Дальше будем спорить?
Во всех адекватных автомобилях это конструктивно делается со стороны пассажира. Без гаечного ключа и сьема каких либо педалей, даже на праворульных.
Я не сперечаюсь.
Суть мого поста вказати на динаміку.
Ти доводиш мені що вони зросли всього на 10 грн. Тобто той факт що вони зросли на 10+% при зниженні курсу долара, при новій чесній владі молодих та амбіційних тебе взагалі не бентежить. Це норм що вони не понизились а зросли всього на 10% за пів року.